Şimdi Ara

Ses Sistemiyle ilgili..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar. Şuan Elimde Sony Bravia KDL - 32S4000 Marka LCD Tv Ve Gene Sony nin Dav DZ30 Ev Sinema Paketi Var. Ne yazıkki ses sisteminin HDMI Soketi bulunmuyor.. Ve ben Acer Aspire 5520G Marka Laptobumdan DVI cıkışını Kullanarak Tv ye HDMI olarak Bağlıcam. Onumdeki Tek Sorun Ses sistemi Çıkışı . Onuda S-Video Çıkısını kullanarak Scart olarak Ses sistemine Bağlasam .. Ses Sisteminide IN moduna Alsam ,Laptop Hem DVI hemde S-Video Cıkısını Aynı anda Kullanma Şansı verirmi ? Gerekli Aparatları Almadan Size Danışmak istedim... Yorumlarınızı Bekliyorum... şimdiden Teşekkürlerimi Borç Bilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhaNSenguR -- 26 Ocak 2010; 18:27:59 >

• Sorunuzun ikinci kısmında ses sistemi iletimi için baş vurduğunuz yol tamamen yanlış, zira SVIDEO çıkışlı kablo ile yalnuzca görüntü aktarılır oysa siz görüntüyü anladığım kadarıyla Laptop'un DVI çıkışından DVI/HDMI kablo ile TV'ye girceksiniz. Bu durumda siz sesleri TV'denmi almak istiyorsunuz? DVDPlayerde film izlerken. Eğer öyleyse zannedersem SONY LCD'nin OPTİCAL girişi olması gerekir oradan dijital ses sinyallerini alabilirsiniz.
  • İlk olarak Cevap verdiğiniz için Teşekkür ederim. Ben Goruntuyu DVI / HDMI olarak Tv ye .. Sesi ise Ses Sistemine aktarmak istiyorum... TV den out Yapsam Ses Sistemine Olurmu. yada baska Bir yolu Varmı ?
  • Ses sisteminde stereo giriş varsa notebook'un kulaklık çıkışını oraya bağlayabilirsiniz ama bu 5+1 ses vermez
  • Yok Stereo Girişi malesef.
  • Harici ses girişi olarak neler var?
  • Sadece Scart Girişi var Oda Hem out hemde İn Ozelliğine sahip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses efektiyle ilgili program
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman size lazım olan resimdeki malzemeler.
    scart dönüştürücünün switch i input sekmesinde olacak

Ses Sistemiyle ilgili..!

Ses Sistemiyle ilgili..!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.