Şimdi Ara

Ses yalıtımından anlayan cocuk :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses yalıtımından anlayan cocuk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltersm -- 6 Aralık 2014; 3:33:46 >

• tmm
  • işe yaradığını söyleyenler vardı fakat bu biraz az yapmış gibi.
  •  Ses yalıtımından anlayan cocuk :)
  • anliyan ne la ? anlayan olacak o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Düzeltildi :) kızma canım :)
  • yalıtım için değil akustik için yapıştırılmıştır onlar oraya,milleti rezil etmeye çalışmayın durduk yere,müzikten az çok anlayan insan bunu bilir,ve o amaçla yapıştırır.
  • Lan uşaklıyım valla uşaklı oldugum halde bunlar yeni görüyorum :) bunlar ne tarz tip bunlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=IvOQtEZPivY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bornova17

yalıtım için değil akustik için yapıştırılmıştır onlar oraya,milleti rezil etmeye çalışmayın durduk yere,müzikten az çok anlayan insan bunu bilir,ve o amaçla yapıştırır.

yoksa sen??

• Boş işlerde 1 numarayız
  • Mc yımırta gıttt gıt gıdalım

• 2 bilgisayardada facebook açınca ne anlıyor la
    Birinden okuyup,birinden cevap mı yazıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Içi doldurulmussa işe yarar o yöntem. Üstelik akustik konusunda da yardımcı olur. Ama boş yapıştırmissa salla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 6 Aralık 2014; 5:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak sokaklar boyu düşündüm.

• Boş bir odada bağırdığınız zaman sesiniz yankılanır. O yumurta kutuları oluşacak bu yankıyı azaltmaya yarar. Bu sayede arabesk rapçi kardeşlerimiz dilediği kadar kuru kuru kubara vurabilir; istediği ölçüde çocuğunun ayakkabı parası ile 70'lik rakı alan acımasız babaya küfür edebilir. Yankı tamamen yok olur mu, orasını bilemeyeceğim.

Ne olursa olsun, adam yapması gerekeni yapmış. Bana kalırsa o stüdyoyu hiç kurmasın ama kurmuşken de imkanınca düzgün kurması daha doğru olur. Sağda solda denk geldiğimizde cızırtıdan, yankıdan değil de, sadece brutal vokallerinden kulağımız acısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 6 Aralık 2014; 7:49:20 >
  • yankı tamamen yok olmasada işe yarıyabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.