Bildirim
Ses yok!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up+YUKARI=CVP?? -
bizede olmuştu ses gelmiyodu format attık oldu -
Yav ßendede ayni Sorun var winampdan Media playerDen Şarki dinLerken Ses geLiyor ama youtube tarzi sitelere qirince ses yok oyuna qirince ses yok :S -
Youtube da bazen oluyo o.. Geçer yakında.
İE'den açmayı dene -
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
İE'den açmayı dene
arkadaşım, otobüsmü bu, yakında geçsin kendi kendine
bendede var aynı sorun..ie de sorun yok ama firefoxta ses gelmiyo youtubedan...flash player falan, denemediğim şey kalmadı bi türlü düzelmedi,tek çare format ama onuda gözüm yemiyo şimdi
-
Explorer ayarlarını default yapmayı dene. -
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
quote:
İE'den açmayı dene
bendede var aynı sorun..ie de sorun yok ama firefoxta ses gelmiyo youtubedan...flash player falan, denemediğim şey kalmadı bi türlü düzelmedi,tek çare format ama onuda gözüm yemiyo şimdi
Öyle söyledim çünkü bir ara firefox'ta videoyu hiç açmıyodu (flashplayer yükle falan diyodu)
Sonra o geçti, şimdide ses yok yada ilk 2 sanıye oynatıyo sonra duruyo falan....
-
Ben ie kullanıyorum firefox kullanmıyorum ie de sorun var -
quote:
quote:
quote:
İE'den açmayı dene
Öyle söyledim çünkü bir ara firefox'ta videoyu hiç açmıyodu (flashplayer yükle falan diyodu)
Sonra o geçti, şimdide ses yok yada ilk 2 sanıye oynatıyo sonra duruyo falan....
modemi açıp kapatın yada pcyi açıp kapatın yada kullandıgınız operatörün geçmişini silerseniz düzliyor diye biliyorum
en azından 2 sn den sora devam etmiyenler için çözüm geçmişi silince düzeliyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: burnaldinho
quote:
quote:
quote:
İE'den açmayı dene
modemi açıp kapatın yada pcyi açıp kapatın yada kullandıgınız operatörün geçmişini silerseniz düzliyor diye biliyorum
en azından 2 sn den sora devam etmiyenler için çözüm geçmişi silince düzeliyor
Kardeş kaç kere denedim hala olmadı
-
bide 02. sn de donuyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X