Şimdi Ara

Seste, Spike, Sert granit ve mermer ilişkisi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
42.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hanım stor perde modasına uydu, bana kullanımı çok güç geliyor halbuki. Sabah çek akşam indir fenalık geldi. O resimde görülen sadece balkon kapısının bide yanda 6 parça daha var, hatta 6 parça perde si 6 parça da tülü olarak düşünürsek 12 parça oluyo 2 parçada balkon da toplamda 14 parça perde ve tül Sen düşün artık
  • soldaki büfenin camları zıngırdamıyomu o miniklerle sony leri nerde kullanıyorsun
  • Soldaki büfenin camların ray sistem var ve çok sıkılar o yuzden titreşim yaptıklarına hiç şait olmadım fakat super cube 1 i alınca muhtemelen zıngırdayacaklar

Sony leride rear olarak kullanıyorum film izlerken arkaya koltuk yanlarına alıyorum.
  • kullanığın hd dvd özelliklerinde bölge kodu 2 avrupa yazıyo bütün dvd leri açmıyomu bende hdmı girişli almayı düşünüyodum hdmı girişlilere o parayı verene kadar hd dvd mi alsam diyodum en azından daha kalıtelidir malzeme işçilik çözünürlük falan artık 150 ytl ye kadar bulunuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Sony leride rear olarak kullanıyorum film izlerken arkaya koltuk yanlarına alıyorum.

bak bu hareketi çok seviyorum işte .sabit yer yoksa rear lara yada göze hoş gelmiyorsa aynen böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

kullanığın hd dvd özelliklerinde bölge kodu 2 avrupa yazıyo bütün dvd leri açmıyomu bende hdmı girişli almayı düşünüyodum hdmı girişlilere o parayı verene kadar hd dvd mi alsam diyodum en azından daha kalıtelidir malzeme işçilik çözünürlük falan artık 150 ytl ye kadar bulunuyo

Elime hiç birinci bölge orjinal DVD geçmedi açıkcası, kopya DVD leri vs.. çatır çatır okuyo, upscale performansından da çok memnunum üstelik HDMI de var. Fiyatıda çok uygun ve CD yi bunla dinliyorum A-DAC ve V-DAC performansı fiyatına göre çok çok iyi. Gerçi toshiba hd-dvd olayında kaybetmeseydi sonye fiyat bole olmazdı ama .. kaybetmesi işimize yaradı diyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

bak bu hareketi çok seviyorum işte .sabit yer yoksa rear lara yada göze hoş gelmiyorsa aynen böyle.

Hakan dostum tv nin tam karşısında 2 li bir koltuğum var fakat arkasında ufak bir geçiş alanından sonra yemek odam olduğu için o koridora rear ları sabitleyemiyorum malesef. Zaten ufakt tefek te bişi değil mf450 ler. O yüzden front ların yanına sabitledim ve film izlerken arkaya çekiyorum.

Koltuğun pozisyonuyla ilgili resim eklerim birazdan durumu görmen adına

• benim aklımda bişey varda bi bulabilsem o sistemi tavana asılı bi sistem olcak film modunda aşağıya doğru indircem rearları işim bitince yine yukarı iticen süper olurdu walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

benim aklımda bişey varda bi bulabilsem o sistemi tavana asılı bi sistem olcak film modunda aşağıya doğru indircem rearları işim bitince yine yukarı iticen süper olurdu walla

Onun için ya en üst katta oturmak yada üst katıda satın almak gerekmezmi tavanda kolonun girip saklanacağı kadar delik açmak icap edicek.

He olurda akardiyon şeklinde hop. takımları çıkarsa bilmem

• hop gömmücez mekanızmayı tavana vidalıcaz hoparlörüde makanizmaya bağlıcaz sonuçta yine sarkacak sadece izlerken kulak hizsına indircez inip çıkacak kadar mesafede kabloda koycaz olmaz değil esasında
  • Sevgili oronra.

Güle güle kullan tekrar.

Bu arada ben de dün Pioneer A-A9-J'yi aldım.

Dün bir kez daha sabah 8 de çıktım ve Extreme Audio da dahil 7-8 yere gittim. Son bir kez daha pek çok anfi ve kolon kombinasyonu dinledim. İnceledim ve tekrar kıyaslama yaptım.

En son tekrar Pioneer A-A9-J'yi dinledim ve yine aşık oldum. Muhteşem bir detay, pürüzsüz ses. Üst düzey kalite de işçilik ve en sonunda aldım.

Mutluyum!

Şimdi kolonlar kaldı kımetse. Geçici olarak bende yedekte duran kolonlara bağladım, emin ol küçücük kolonlarla bile muhteşem. Kolonlar zevkten dört köşe olmuştur.

Bu hafta büyük bir ihtimalle Monitor Audio RS6 ya da RS8'i alacağım kısmet olursa.

Geçici olarak kurduğum resimleri de koyacağım bende. Sonra kolonları aldığımda sistemi salona kuracağım ve 1 ay içinde yine aynı seri olan Pioneer PD-D9 SACD Player'i alcağım. O da muhteşem bir alet. Wolfson 8741 DAC kullanıyor ve 11 Kg.

• Artık Stereo'yu salonumda dinleyeceğim. Sinemayı sinema odasında seyredeceğim.
  • dur dur naptın abi . aj9 ne suzan mı geldi ?

quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Sevgili oronra.

Güle güle kullan tekrar.

Dün bir kez daha sabah 8 de çıktım ve Extreme Audio da dahil 7-8 yere gittim. Son bir kez daha pek çok anfi ve kolon kombinasyonu dinledim. İnceledim ve tekrar kıyaslama yaptım.

En son tekrar Pioneer A-A9-J'yi dinledim ve yine aşık oldum. Muhteşem bir detay, pürüzsüz ses. Üst düzey kalite de işçilik ve en sonunda aldım.

Mutluyum!

Şimdi kolonlar kaldı kımetse. Geçici olarak bende yedekte duran kolonlara bağladım, emin ol küçücük kolonlarla bile muhteşem. Kolonlar zevkten dört köşe olmuştur.

Bu hafta büyük bir ihtimalle Monitor Audio RS6 ya da RS8'i alacağım kısmet olursa.

Geçici olarak kurduğum resimleri de koyacağım bende. Sonra kolonları aldığımda sistemi salona kuracağım ve 1 ay içinde yine aynı seri olan Pioneer PD-D9 SACD Player'i alcağım. O da muhteşem bir alet. Wolfson 8741 DAC kullanıyor ve 11 Kg.

• Yok abiciğim o dediğin Sc-Lx90 Susano A/V Receiver.

Ben Stereo anfi alacaktım ya. Pioneer A-A9-J Stereo anfi aldım onu diyorum. Hani Topic açmıştım ya.
  • yaw biliyorum abide bi an işte sandım aldın onu .

http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=2281&terid=2284

bu kolon hakkında ne dersin üstad ? nasıl duruyor specleri 875 sürermi bunları
  • ben o kolonlara o paraları vermem. Benim tarzım değil.
  • biliyorum sevmiyorsun sen o markanın ürünlerini . ben bu gidişle zaten bir basamak çıkamıcam kolon mevzunda .
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Sevgili oronra.

Güle güle kullan tekrar.

Mutluyum!

Sevgili Teknika önce güzel dileklerin için teşekkür ediyorum,

ve.. sanada hayırlı olsun, insan para harcayınca mutlu oluyo bole şeylere iyi bilirim, sen benden de iyi bilirsin muhakkak
    topikteki yazılarını okuyordum ürünler güzel gözüküyor, ne kadar verdin stereo anfiye merak ettim bilgi verebilirmisin. Birde şu SACD çalar için fiyat bilgisi verirsen bende degerlendirmeye almak istiyorum.

Sevgiler..

• hayırlısı olsun teknika a-a9j yi inceledim çok güzel ve zarif duruyo ve seside aynı şekildedir bi sitede 2250ytl yzıyodu sen kaça aldın stereo amfinin sesi bi başka tabi bende iyi kayıtları daymın nad larda dinliyorum

• Biliyorsunuz ben bayisiyim zaten. O yüzden farklı fiyatla aldım. O kadar olsun.

Ama hem yıllardır hem de özellikle son 1.5 aydır çok yoğun bir şekilde dinleti ve kıyaslamalar yaptım. Sonuçta da bu aletin bu fiyatlar vicarında alınabilecek en iyi aletlerden olduğunu hem dinleyerek, hem incelerek, hem de kıyaslayarak gördüm.

Şimdi kısmetse bu hafta Monitor Audio Rs6 ya da Rs8' alacağım 10 güne kadar.

Aynı andinin kendi serisinden olan Pioneer PD-D9 SACD çalar'ı maalesef Türkiyeye gelmiyor onu da Yurt dışından aldıracağım 2-3 hafta içinde. Bu alette, Wolfson 8741 Dac kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.