Arkadaşlar bir tane kız seviyorum delicesine.Yani dese ki git tayyipin kafaya sık bitane sıkarım.Banka soy ailemin borcu var dese.Soyarım.Deli gibi aşığım anlicanız.Çok samimiydik.Ama böyle kardeş gibi değil.Tam tersine sanki sevipte bana söylemiyor gibi gelmişti.Ama bugun açıldım.Ve şok oldum.Sizce ne yapmalıyım ?*?
dna testi götürüp kardeş olmadığınızı kanıtla.
ya arkadaşlar vallaha gına geldi şu umutsuz aşk hikayelerinden, ne kadar melodramatic bi ülke olduk. bu nedir allahaşkına yaw ?
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
dna testi götürüp kardeş olmadığınızı kanıtla.
Eğer senden hoşlanmıyorsa açılman çok kötü olmuş :) Sen öyle söyleyince ne tepki verdi? En azından şimdilik arkadaşlığınızın devam ediyor olması önemli olan.
quote:
Orijinalden alıntı: rockoLix
Arkadaşlar bir tane kız seviyorum delicesine.Yani dese ki git tayyipin kafaya sık bitane sıkarım.Banka soy ailemin borcu var dese.Soyarım.Deli gibi aşığım anlicanız.Çok samimiydik.Ama böyle kardeş gibi değil.Tam tersine sanki sevipte bana söylemiyor gibi gelmişti.Ama bugun açıldım.Ve şok oldum.Sizce ne yapmalıyım ?*?
her samimi kıza yazarsan böyle olur işte.
quote:
Orijinalden alıntı: rockoLix
Arkadaşım yanlış anlama lütfen ama iyi güldürdün. Hayat bunlardan ibaret değil arkadaşım bu kadar umutsuz olmayın hayatta daha neler göreceksiniz. Aynı hataları herkes yapmıştır ama uyarıldığımızda iyiki dinlemişiz diyorum. ahh hayat ahh...
Yalanın bu kadarı yok arkadaşı gibi görüyormuş yok kardeşi gibiymiş..Tırs..Bunlar palavradır güzel kardeşim ; Kız seni tip olarak sevmemiş yani hoşlanmamış sana böyle zırvalıyor.Hiçbir kız ya da erkek aralarında akrabalık yoksa birbirini dost vs göremez.Dost vs gibi görünmelerinin sebebi ; birbirlerini elde edemeyeceklerini bildiklerinden ya da birbirlerinden hoşlanmamalarıdır.