Şimdi Ara

Sevdiğim kıza sevdiğimi söyledim HAYATTAN_BEZMİŞ.GİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıza doğru yürümeye başladım o sırada kafamdan 'oğlum ölüm yok ya ucunda en fazla arkadaslarına anlatır az biraz rezil olursun olmadığn şeymi hem elini sallasan ellisi b.k ellisi 700 kızdan bitanesi baksın horoz kesicem neyse zaten kabul etmicek en iyisi söyliyeyim bende kurtuluyum o da(o neyden kurtuluyosa a....k....' neyse vardım kızın yanına söyledim sevdiğimi ama karşılık beklemediğimi, tabi kız biraz sasırdı sonra kusura bakma sana bakınca çok karamsar oluyorum böyle biriyle çıkmak istemem bende hafif ağzım açık bir sekilde tamam dedim oda tamam dedi gitti.

şu an en kötü günümü yaşıyorum

bunları anlatcak kimsem yok içimi dökcek biride yok tek siz varsınız dh içimi doktüm.

insanlar doğarken keske tiplerini secebilse yüzüme bakan yok bende insanım bende kızlara yaklasıp sohbet edebilmek istiyorum ama olmuyo işte biyerden alan allah biyerime vermemiş hiçbir çekici yanım yok. hay Allahım hayat çok acımasız...

• fakesin galiba nese önemli değil. Şeklin kötü olabilir bende kendimi hiç yakışıklı görmem değilimde nitekim.Ama yapabileceğin bişey yok. Biri çıkar sever senide merak etme.
  • Tip önemli değil
    Bak Okan Bayülgene.
    Adam karizma
  • YAŞ 20 den aşağıysa fazla kafana takma,ben 20 den aşağıyken 15-16 civarı pek iyi değildi.Ama 20 yi geçince, mükemmel bir kız mavi gözlü falan kendiliğinden yakışıklı v.s. olduğumu söyledi artık ölsemde gam yemem bana yetti en önemlisi güvenimi arttırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 12 Ocak 2011; 17:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

fakesin galiba nese önemli değil. Şeklin kötü olabilir bende kendimi hiç yakışıklı görmem değilimde nitekim.Ama yapabileceğin bişey yok. Biri çıkar sever senide merak etme.

hayır fake değil gerçekten imzamdaki konumu okuyupda anlayabilirsiniz kaç aydır body gidiyorum ama olmayınca olmuyor moralim acayip bozuk brad pitte insan parası var tipi var mutluluğuvar sağlığı var bende para yok tip yok sağlık yok mutluluk yok adaletmi bu sokakta kimse yüzüme bakmıyor

• Dostum biraz daha neşeli eğlenceli olmaya çalış bence (nasıl olduğunu bilmiyorum tabii kız öyle demiş diye söyledim).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çek vur kendini başka kurtuluş yok dicemde oda kurtuluş değil öbür tarafta mıçarlar azğına

senden kötülere bak ve şükret ya elin ayağın olmayaydı daha mı iyi ? ya o insanlar napsın
  • Eregenlik çağını atlat sivilvelerin geçsin kilo al yüzün oturmaya başlar şuan vücudun hızlı bir yapım aşamasında zamanla daha yakışıklı olursun taka kafana.
  • Kızı takdir ettim dürüstçe cevap vermiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.