Şimdi Ara

Sevdiğimi söyledikten sonra her şey bitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kızla görüşüyorduk. Her şey çok iyiydi sürekli dışarıdaydık sinemaya gidiyorduk baya flört ediyorduk yani elini tutuyordum öpüyordum benim yanımda iyi hissettiğini filan söylüyordu. Sonra telefonda mesajlaşırken (o arada da flört ediyorduk baya) ona seni seviyorum dedim. Ki bunu söylemek için çok uygun bir an gibiydi. Sonra yine buluşmaya devam ettik ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Elini tuttuğumda gönülsüz. Öptüğümde yine aynı. Mesajlaşırken o eski konuşmalarımızdan eser kalmadı. Ve bana bugün benden emin olamadığını söyledi. Yanımdayken mutluymuş sevdiğini hissediyormuş ama ben gidince bu duygu bitiveriyormuş. Durum onu sevdiğimi söyledikten sonra bu noktaya geldi. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salla o kızı hem canım cicim hem öptürüyo seviyorum diyince ay berkcan arkadaş kalalım muhabeti yapıyosa ver yolu gitsin öyle Saçma şey mi var hem inandırcak Gönül vercek sonra soğuk davrancak salla gitsin bosver

• Arkadaş kalalım demiyor. Sadece sana olan duygularımdan emin olamıyorum bir seviyorum bir sevmiyorum diyor. Zamana bırakalım diyor ve hani öyle düşündüğümüz bildiğimiz kızlarla alakası yok. Gerçekten çok temiz kalpli iyi bir kız

• quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Temiz kalpli iyi kız yoktur sadece rol yapar sen de temiz ve iyi kalpli olduğunu sanırsın.Oysa ki içlerinde neler dönüyor..Tahmin bile edemiyorsun emin ol duyunca şok oluyorsun.

İlgiyi kes sen de kendi hayatına odaklan öyleyse.Paşa gönlü bilir.Sevgili gibi takılıyor seni seviyorum dediğin zaman tavırları değişiyor salla gitsin.Ne hali varsa görsün bir sorun yok sende rahat ol yani.

Tamamen katılıyorum
  • Evet beyler bitirdik. Baya alışmışım şuan onu fark ettim ama bitirdik. En azından geçmişe dönüp baktığımızda orada güzel hatıralar olacak. Gereksiz yersiz üzüntüler pişmanlıklar olmayacak. Diyeceklerim bu kadar hepinize çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crookshanks0

Merhabalar
    Bir kızla görüşüyorduk. Her şey çok iyiydi sürekli dışarıdaydık sinemaya gidiyorduk baya flört ediyorduk yani elini tutuyordum öpüyordum benim yanımda iyi hissettiğini filan söylüyordu. Sonra telefonda mesajlaşırken (o arada da flört ediyorduk baya) ona seni seviyorum dedim. Ki bunu söylemek için çok uygun bir an gibiydi. Sonra yine buluşmaya devam ettik ama hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Elini tuttuğumda gönülsüz. Öptüğümde yine aynı. Mesajlaşırken o eski konuşmalarımızdan eser kalmadı. Ve bana bugün benden emin olamadığını söyledi. Yanımdayken mutluymuş sevdiğini hissediyormuş ama ben gidince bu duygu bitiveriyormuş. Durum onu sevdiğimi söyledikten sonra bu noktaya geldi. Yardımlarınızı bekliyorum

Gerizekâlının birine mıknatıs çekmiş gibi yapışmışsın hocam, tebrik ederim. Bunlar çok yaygınlar. İlginç bir şekilde çok yaygınlar. Birisi de bana denk geldi bunlardan. Neymiş emin değilmiş sevgi olabilirmiş hissettiği şey ama aşk değilmiş o aşk arıyormuş vs vs vs... Ben böyle zevzeklik görmedim.

Bırak yoluna yürüsün gitsin çok ayıp ediyorlar. Olacak iş değil bizim de duygularımız var.. Melâli anlamayan neşe aşina değiliz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şunu anlamadım.elini tutuyosun öpüyosun bunlara izin veriyo.seviyorum deyince soğuyo.aga bu nedir.koşarak uzaklaş bence yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 20 Kasım 2015; 12:26:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızı araç olarak kullan kızın neyini seviyorsun ki ,takılmak için kullan buluşun sinemaya gidin ama kıza seni seviyorum aşık oldum deme keyfine bak mesaj atma normal zamanda buluşurken önceden yazarsin isterse gelir bu kadar basit

• her yüze gülene aşık olmak bir gelenek mi acaba?. forumda bu yüzden market kasiyerlerine aşık olanlar çok sanırım. buddy olarak devam edin.
  • en buyuk hatayı yapmıssın.. o kızdan bi daha hayır gelmez.. baska yolculuklara yelken acmani tavisye edioyrum.. bundan sonra hemen birine seni seviyom falan ayakları yapma.. tecrubeyle sabit..
  • Yorumlarınız için teşekkürler beyler. Dediğim gibi bu sabah bitti. Kendisi bitirdi seni sevdiğimden emin olamıyorum seni boş yere de umutlandırmak istemiyorum diyerekten. Ben de ısrar etmedim. Her şey olacağına varır ne de olsa. Ama ders oldu benim için de. Daha 2-3 hafta olmuş sevdiğimi söylüyorum, daha kötüsü bunu kendim de kabulleniyorum..

• aşk'ın adı 3 harfli. BMW
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkürler beyler. Dediğim gibi bu sabah bitti. Kendisi bitirdi seni sevdiğimden emin olamıyorum seni boş yere de umutlandırmak istemiyorum diyerekten. Ben de ısrar etmedim. Her şey olacağına varır ne de olsa. Ama ders oldu benim için de. Daha 2-3 hafta olmuş sevdiğimi söylüyorum, daha kötüsü bunu kendim de kabulleniyorum..

Bikaç hafta sonra hedefindeki çocuk buna yüz vermeyince döner sana yazar merak etme yedeğe almış sadece seni. Şimdiden söyliyim "rüyamda seni gördüm iyi misin? " tarzında bir mesaj gelirse cevaplamadan sil.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Açıkçası pek şüphelenmemiştim bu durumdan ama şuan aklıma gelmiyor değil. Eğer öyleyse yanlış tanımışım demek ki. İşin garibi ilk başta ona ben pek yüz vermedim açıkçası. Sonradan verince bu duruma düştük. Hiç vermemek lazımmış buradan da bunu çıkartmış olduk. Anlamadığım nokta şu. Şuan benim gözümün önünden yaşadığımız her saniye söylediği her kelime tek tek geçerken, yürüdüğümüz yollardan geçmek işkence gibi gelirken nasıl bu kadar basit bir şekilde silebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crookshanks0 -- 21 Kasım 2015; 23:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Temiz kalpli iyi kız yoktur sadece rol yapar sen de temiz ve iyi kalpli olduğunu sanırsın.Oysa ki içlerinde neler dönüyor..Tahmin bile edemiyorsun emin ol duyunca şok oluyorsun.

İlgiyi kes sen de kendi hayatına odaklan öyleyse.Paşa gönlü bilir.Sevgili gibi takılıyor seni seviyorum dediğin zaman tavırları değişiyor salla gitsin.Ne hali varsa görsün bir sorun yok sende rahat ol yani.

Nokta isabet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Açıkçası pek şüphelenmemiştim bu durumdan ama şuan aklıma gelmiyor değil. Eğer öyleyse yanlış tanımışım demek ki. İşin garibi ilk başta ona ben pek yüz vermedim açıkçası. Sonradan verince bu duruma düştük. Hiç vermemek lazımmış buradan da bunu çıkartmış olduk. Anlamadığım nokta şu. Şuan benim gözümün önünden yaşadığımız her saniye söylediği her kelime tek tek geçerken, yürüdüğümüz yollardan geçmek işkence gibi gelirken nasıl bu kadar basit bir şekilde silebiliyor..

Kizlar boyledir kardesim ashq ashq diye basinin etini yerler facebookda twitterda bi dolu ask icerikli sey paylasirlar daha sonra tek bir ona gore yanlis hareketinle bu yasananlarin hepsini silip baska biriyle yasamaya hazir hale gelirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.