Şimdi Ara

Sevgilimden dolayı kafam bozuk dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 4 aylık ilişkimi bitirme aşamasındayım. Son 1 haftadır bana 2 yalanını yakaladım benden habersiz net kafeye gidip dondurduğum facesini açmak onun şifresini değiştirmek gizli saklı işler hangi kafedesin deyince gelme eve geçecem ayakları falan habersiz gittim yoktu ama hala facedeydi uzatmadım gittim eve diğer gün okulda sordum netteydim dedi sesimi çıkarmadım kapattım sorgulamadan geçende yolda yürürken durduk yere ağlamaya başladı sordum sebebini karnım ağrıyo falan dedi yalan tabi gene seslenmedim bugün bana ben mutlu değilim dedi ara verelim kafamı toplamam lazım dedi bende olmaz ya şimdi bitecek ya hiç bitmeyecek dedim geçiştirdi sonra konuşuruz falan dedi olmaz dedim sonra en yakın arkadaşım o ağlarken yanımızdaydı ben onun öğrenmesi için tuvalete gittim o zaman onada karnım ağrıyo demiş bugün arkadaşıma anlattım ayrılmak istiyo falan dedim oda bildiklerini anlattı meğersem geçen seneden beri başka çocuğu seviyomuş deli gibi hemde bunu bana anlattı o günde o çocuğu görmüş ağlamış ondan ileri derece astım olduğu halde onun için ağlayıp sigara içmiş neyse son günlerde uykusunda onu düşünerek uyanıyomuş bende bunları duydum yolu verdim. Saçmalıyosun falan dedi eyw çektim engeli bastım ama gerçekten sevmiştim oda beni seviyodu güya ama artık bitti dönüşü yok gitsin o çocukla çıksın ama ben iyiliği için kendisine dokunmadım ön sevişmeden başka bişe olmadı ama benden daha iyisini bulsun kesecem kendimi alımlı bişe zaten rahat bırakmaz onu kimle çıkarsa çıksın çünkü hayat böyle gene yanıma gelecek ama dönüşü yok artık arkadaşlar biraz dertleşelim kafamı dağıtmak için çevrem ve param yok okuduğunuz için teşekkürler bu arada erkeğim ve yaşım 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoRkiNq -- 4 Mart 2015; 21:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birader gozunuzu sevim nokta virgul koyun azicik.Bende astım var okurken nefes almayi unutmusum su an hastaneden yaziyorum.

• Dostum sinirden nasıl yazdığımı bilmiyom ki

• Neler neler geçmedi ki

• sevgilin nasıl bir ergen kardo.birisi için sigara içmiş hem de astım. vah vah

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Neler neler geçmedi ki

Adam haklı beyler hadi dağılalım

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

sevgilin nasıl bir ergen kardo.birisi için sigara içmiş hem de astım. vah vah

Oda öyle bişe işte değişik arkadaşıma ben ara verelim oğuzhanı araya kattı bitirdi yazmış oda cevabını vermiş sen salaksın seni gerçekten seven birine böyle yapıyon diye oda çıkmış yazmamış daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin için daha iyi olmuş. sen 18 yaşına gelmişsin ama o kız hala 15 lerindeymiş
  • Öncelikle kafana takma. Daha bu noktada iken kızın bu davranışını görmen iyi olmuş. İleride daha farklı sorunlar oluşturabilirdi. Ama 4 sene uzun bir süre. Bu 4 sene içerisinde daha farklı bir ilişkinin temelleri atılabilirdi. Benim aslın merak ettiğim kızın sevdiği çocuk kızın bu davranışını duyduktan sonra kıza nasıl güvenebileceği. O çocuğunda bir kaç sene sonra aynı olayı yaşamayacağı ne malum?

• Allah kurtarmış, söylenebilecek tek şey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryria

Öncelikle kafana takma. Daha bu noktada iken kızın bu davranışını görmen iyi olmuş. İleride daha farklı sorunlar oluşturabilirdi. Ama 4 sene uzun bir süre. Bu 4 sene içerisinde daha farklı bir ilişkinin temelleri atılabilirdi. Benim aslın merak ettiğim kızın sevdiği çocuk kızın bu davranışını duyduktan sonra kıza nasıl güvenebileceği. O çocuğunda bir kaç sene sonra aynı olayı yaşamayacağı ne malum?

4 sene dgl 4 ay

• Kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun Komple ilişkini kes yoluna bak Her yerden engelle telefonunu sil , yoluna çıkarsa yüzüne bile bakma
  • herseyi anladik da reis son cumle bozmus isi bu arada yasim 18 diyip gecseydin ne guzel olurdu ama sen bu arada erkegim demissin

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 30 Mart 2020; 15:57:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bi ders vermek lazım akılda kalıcı bişe

• Yol vermişsin iyi olmuş aslan kardeşim düşünme aklına bile getirme artık onu

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Yol vermişsin iyi olmuş aslan kardeşim düşünme aklına bile getirme artık onu

Kardeşim benim bi ders vermem gerek ona

• yuh be insan bari bir tane virgül koyar
  • İyi etmissin, canini sikma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aşka yelkenler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.