Şimdi Ara

Sibop kapakları neden çalınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarı çıkıp hem biraz turlayıp hem de sigara alıyım dedim..tekerin birinde sibop kapağı yok..bi baktım öbür tekerlerde de yok.gece gece sinirim bozuldu..bi insan neden sibop kapağı çalar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı goturmediklerine dua et

• Asilsion kullanıcısına yanıt
    Olur mu olur valla..bi ara lastikleri kestiler civardaki arabaların..sonra akü hırsızları çıktı..biri de gelmiş kapakları çalmış..en pahalısı 5 lira..satsan para etmez..plastik kapak ya

• Welcome to Turkey

• Bisikleti olan cocuklar caliyordur.

• Çocuk değilse çalmaz.çocuk ise ödünç alıyor malesef.

• Benim radyo anteniyle kafayı bozdular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar değerliymiş bu sibop kapakları ya benim arabamda var mı yok mu onu bile bilmiyorum

• Calma yok yer değiştirme o.

Yani zihniyeti odur calanın:D

• Çocuk işi o be

• Genel itibariyle araç genç arabasıysa bu kapaklar süslemeli yahut renkli olurlar ve dikkat çekici olurlar bu durum bazı insan denilen 2 ayakli hayvanlara batar,bu mahluklarda onu çaktırmadan calarlar bende aracima aldım meşhur Çin sitesinden ama bu kalitesiz şahıslar nedeniyle takamiyoeum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 27 Eylül 2016; 4:45:49 >
  • Sizin sibob kapagi gitmis.ben bi avm ye gideyim dedim tekerlegi calmislar avm de

• Çocuk onlar bisiklete takacak geçen sene de benimkiler gitmişti. Yer değiştirme. Çok takılacak bişey değil.

Okuldan Kemal hocanın da gitmiş kapaklar ama kemal hoca tahmin ettiği için istemiş öğrenciden. Öğrenci bir gelmiş takarken ilçe milli eğitim müdürü bunu tekerlek ile uğraşırken görmüş. Kovalamış

Öğrenci Kemal Hoca'ya şöyle demiş.
    Hocam ben sizin kapağı takacaktım. Milli eğitim bakanı izin vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Sizin sibob kapagi gitmis.ben bi avm ye gideyim dedim tekerlegi calmislar avm de

Eskiden cok oluyordu bu olaylar, bi geliyoduk araba tuglanin ustunde

Gerci bu gidisle o gunler uzak degil. moodys falan filan neyse.
  • Bi ara Ford minibüslerin stepne çalma meşhurdu.Arkadaşim aracının çalınmıştı.Başka Ford minibüs olan arkadaşını aramış stepne getiririmisin lazım diye arkadaşı bi bakiyor oda çalınmış haberi yok öyle gezmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Bi ara Ford minibüslerin stepne çalma meşhurdu.Arkadaşim aracının çalınmıştı.Başka Ford minibüs olan arkadaşını aramış stepne getiririmisin lazım diye arkadaşı bi bakiyor oda çalınmış haberi yok öyle gezmiş.

Ford da yogun sikayetler uzerine stepne icin hem bagaj kapagi icinde hemde cift kilit sistemine gecti biraz rahatladi.simdi devir vw de.stepneyi sadece bir vida tutuyor.sarjli bir videlama makikinasi ile tekerlegi cikarmak 30 sn almiyor. Vw e bu durumu bildirmisler.degistirin sistemi diye.vw den degisik bir cevap gelmis."bizim buralards hic oyle bisey olmuyor.biz kiliti degistiremeyiz.siz insanlarin kafa yapisini drgistirin "demisler.

• Kapı kolundaki anahtar kapağını çalmışlar sıkıntı yok bunlar normal şeyler
  • Hiç değilse alıp kullanmışlar, benim anteni kök tarafından kırmışlar, yeni anten takmak için kökünün (tavana sabit tarafının) değişmesi gerekiyor, kırdıkları anteni de sileceğin üstüne koymuşlar (tabi onun da içinde kırık vida var, işe yaramıyor)

30 liralıklardan da olsa kamera takmak lazım, ben taktırdım, en azından caydırıcı oluyor.
  • Aga adamlar lpg dolum kapağını çalıyorlar Haftada bir almaya bıktım en sonunda almıyorum

• Adamlar mantıklı cevap vermiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.