Arkadaslar ilk baslıgımın sorun olmasını istemezdim ama öyle oldu malesem =( Problemimi anlatayım:
Yaklasık 4 aydır format atmadım.. Pc haliyle aptallaştı :) Hadi dedim sabah format atayım.. Hazırladım pcyi.. Taktım format cd sini.. Ama yükleme ekranına geçince yaklaşık 40 sn açık kalıyor ve pc kendini kapatıyor.. Yaklaşık 1 saat kafayı yedikten sonra bios setup ekranından sıcaklıklara bakmak aklıma geldi ve şok oldum.. Cpu sıcaklığı 112 derece idi.. Sistem sıcaklığı da 52 derece idi.. Ve bu ekrandada 25-60 saniye arası açık kalıp sonra pc kendini kapatıyordu.. Speed Fan programını indirdim.. Tozları temizledim..Suanda sıcaklıklarım su sekilde:
GPU: 48.9C - 55.2C arası System: 37.0C - 49.4C arası CPU: 71.5C - 79.0C arası AUX: 47.5C - 50.5C arası HD0: 39.0C - 44.8C arası Temp1: 81.5C - 82.0C arası Core0: -42.0C - 85.0C arası ((Burda program aptallastı sanırım -42 derece mi :D)) Core1: -42.0C - 85.0C arası ((Burdada aynı gariplik var)) Oda sıcaklıgı : 28.2C
En buyuk saskınlıgım ise sunda: Pc bios ekranına 1dk bile dayanamazken windows ekranında 96 saat hiç kapanmadan, uyku moduna bile geçmeden kalabiliyor..
Evet arkadaslar sizce problem nedir?
Not: Suanda kasanın yan kapagı açık ve vantilator dayadım... Türk tarzı sogutma :D
Arkadaşlar 2 kere yazmışım çok özür dilerim.. Nasıl silecegimide bilmiyorum mod arkadaşlar silerse memnun olrum.. Geçerli başlık asagıdaki linktir:http://resim.donanimhaber.com/m_25038279/tm.htm