izmir güzelyalıda internet cafe sahibiyim server pcmde ki sorun şöyle kasa çok havadar bi yerde değil ama çokta kapalı değil yani masanın altında masa önden hava alıyor ön tarafı geniş ama sorunum sadece kasanın dış aksamının sıcak olması sıcaklık değerlerim çok yüksek değil önde 1 adet 12 cm arkada 1 adet 12 cm yanda 1 adet büyük bi fan var kaç cm bilmiyorum :) ön ve yan taze hava alıyor arkadaki fan dışarı atıyor sizce kasamın ısınması normalmi
Merhabalar,
Arkadaşım İşlemcinin ısısı çok normal. Fakat Ekran Kartı (GPU) biraz fazla ama Ekran kartları 120 dereceye kadar dayanıklılığı var diye biliyorum. Ama bana sorarsan yinede 45-50 yi geçmemeli. Çünkü ben GT430 1GB ile GTA 4 oynadığımda bile 54 dereceyi geçmiyor şaşırıyorum doğrusu. Kasanın içi tozlu ise tozunu al hava sirkülasyonu ne kadar iyi ise okadar soğutması iyi olacaktır.Birde yaz ayları olduğu için birazda normal gibi.
Ha birde şimdi aklıma geldi kasanın dışından sıcaklığın hissedilmesi Power Supply dendir. İçi tozlanmış ise çok ısınabilir.Power lar Kasa ile temas halinde oldukları için kasayı ısıtırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: goztepeleeee
Herkese iyi günler
izmir güzelyalıda internet cafe sahibiyim server pcmde ki sorun şöyle kasa çok havadar bi yerde değil ama çokta kapalı değil yani masanın altında masa önden hava alıyor ön tarafı geniş ama sorunum sadece kasanın dış aksamının sıcak olması sıcaklık değerlerim çok yüksek değil önde 1 adet 12 cm arkada 1 adet 12 cm yanda 1 adet büyük bi fan var kaç cm bilmiyorum :) ön ve yan taze hava alıyor arkadaki fan dışarı atıyor sizce kasamın ısınması normalmi
Ekran kartını ısısı çok yüksek onun içinde ekrankartı soğutucuları var benim kullandıgım ekran kartı soğutucusu tavsiye ederim xigmatek bifrost vd1065 sistem boşta iken ekran kartı sıcaklık değerleri 24-26 derecede oyun oynarken ise max 36 dereceyi gördüm eğer ilgilenirsen tavsiye ederim. İnternetten bi araştır derim. umarım sorunun çözülür.
gpu nun ısısı bir internet kafeye göre normal bence oyun açıyorsa
çözümü buldum masama 12 cm fan için 2 adet delik açtım biri masanın altındaki havayı atıyor biri temiz hava alıyor süper şu anda ayaklarım bile serinleri teşekkürler yardımlar için :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme