Şimdi Ara

Siemens REV 24 RF Kablosuz, Dijital, Progralanabilir Oda Termostatı hakkında yorumlarınız!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
22
Favori
35.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siemens REV 24 RF Kablosuz oda termostatında tarih ve saat nasıl ayarlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbet35

Siemens REV 24 RF Kablosuz oda termostatında tarih ve saat nasıl ayarlanıyor

Uzman Modu'na geçmeniz gerekiyor. Kitapçığında yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Siemens rev 24 oda termostatı kablolu ve kablosuz modelleri için uygun fiyatla satış yapıyorum. Maalesef taksit imkanı yok. Nakit alım gücü olan ve havale yapabilecek kişiler mesaj atabilirler. İzmir içi elden teslim, diğer şehirlere en geç 2 günde kargo ile yollanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

Merhaba arkadaşlar. Siemens rev 24 oda termostatı kablolu ve kablosuz modelleri için uygun fiyatla satış yapıyorum. Maalesef taksit imkanı yok. Nakit alım gücü olan ve havale yapabilecek kişiler mesaj atabilirler. İzmir içi elden teslim, diğer şehirlere en geç 2 günde kargo ile yollanır...

fiyatlar nedir..
  • Bu ürünün montajını yapacak servis bulamadım. Var mı bildiğiniz İstanbul anadolu yakası tarafında? Ben hiç anlamam o nedenle kurcalamak istemiyorum

• HTCA H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende halletim ama bir süre yoğunluktan yazmadım. Gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sizden aldığım bilgilerde işime yaradı. elektrikçiye bir sigorta bağlattım gerisini kendim yaptım. ayrıca Proterm Leopard 24 BTV kombi için parametre ayarı gerekmiyor. Kabloları ilgili yerlere doğru bağlayınca sorunsuz çalışıyor.
    termostatı çok beğendim. her ne kadar klavuzunu biraz yetersiz bulsamda gerçekten çok ayrıntılı ayarları olan ve çok kaliteli yapılmış bir termostat. fiyatının hakkını veriyor gerçekten.
  • ikinizede teşekür ederim.
  • REV24RF almak isteyenler 420 TL ye alarko firmasına ait totaline(alarko AŞ ye ait bir firma) firmasından aldım. direk mağazadan labiliyorsunuz, ben öyle yaptım .Yada mağazayı arayarak kargo ile gönderim isteyebiliyorsunuz.
  • kayaof kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • kayaof kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aslında benim yaptıgım bir şey yok arkadasin bana söylediklerini size aktardım o kadar. O da beni cesaretlendirmeseydi ben de takamazdim

• rev24 kablosuz oda termostatında 0.1 hassasiyet ayarı nasıl yapılır
  • erigdoupos kullanıcısına yanıt
    fiyat nedir acaba_
  • Arkasindaki kucuk kapagi acin, 4 ve 5 nolu switchleri yukari kaydirip en bastaki reset dugmesine 1 saniye basin.

2-3 gun icinde evinizin isinip soguma karakteristigini ogrenip tam randimanla calisacaktir.

• rev 24 kablosuz oda termostatını sürekli 0.1 hassasiyetle çalıştırmam için 4ve 5 nolu dip anahtarları sürekli açık konumdamı kalacak
  • Valla ben montaj yaptıracak bir yer bulamayıp iade ettim. Honeywell aldım bunun yerine, ücretsiz montaj olduğu için.
  • gurbet35 G kullanıcısına yanıt
    Evet acik kalacak ama her degisiklikten sonra mutlaka reset dugmesine basın.

• Arkadaşlar, ben de internetten REV24 kablolu aldım. 201 liraya. Montaj macerami anlatmayayim. Neyse sorum şu: devamli konfor moduyla tasarruf modu arasinda ne fark var?Bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio159

quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

quote:

Orijinalden alıntı: besyolu66

Arkadaşlar rev24 ün derece hassasiyetini ve ısı kalibrasyonunu nasıl ayarlıyoruz. arkasında küçük bir kapak var orada reset tuşunun yanında küçük küçük sanırım 1 den 9kadar pin gibi sıralı şeyler var bunlar nedir? Sanırım bunlarla ayarlanıyor sma cesaret edemedim. Yapmam gerekenler nedir?
    kullanma klavuzu ilaç reçetesi gibi...yardımcı olursanız çok memnun olurum

rev24 ısı kalibrasyon ayarı için 1 nolu DIP anahtarını açın ve DIP anahtarı sıfırlama butonuna bir kez basıp bırakın. ekranda CAL yazısı görünecektir.Mevcut oda sıcaklığı değeri yanıp söner. bu aşamada + veya - tuşlarını kullanarak istediğiniz değere kalibre edin. Ayar sonrası 1 nolu DIP anahtarını kapalı konuma alın ve yaptığınız değişikliği kaydetmek için DIP anahtarı sıfırlama butonuna bir kez basıp bırakın ve üniteyi tekrar yerine takın işlem tamamdır.

Yaptigimiz kalibrasyonu geri döndürme-sıfırlama şansımız var mı acaba Rastgele degerlerle degistim simdi napmam gerekiyor bilmiyorum😐

Ayni islemi tekrar edin veya siyah butona basarsaniz fabrika ayarlarina donersiniz yanlis hatirlamiyorsam oyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arif05x

Arkadaşlar merhaba, rev 24 rf aldım fakat montajını bir türlü yaptıramadım tüm servisler yoğunmuş . Bugün kendimiz yapmayı düşünüyoruz kullanmış olduğum kombi ferroli diva f24. Termostatta ki L2 Lx L1 yerlerini kombideki köprüyü çıkardıktan sonra neyi nereye bağlıcaz? Ayrıca termostatda ki N L elektrik bağtısı sanırım bunu ayrıca kablo çekip boşta olan prizi bağlasam sıkıntı olur mu? ( kombi için voltaj regülatörü kullanıyorum yani kombinin fişi direk regülatöre bağlı)

yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Sayin hocam kombi markasinin onemi yok kombi kumanda panosunu acin bir kopru baglanti kablo yeri bulun hepsi bu buraya termostaddan gelen 2 kabloyu oraya takacaksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, rev 24'te tuş kilidi var mı? Bizim ufaklık koltuğun üstüne çıkıp kurcalıyor ikide bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZAlper -- 15 Aralık 2015; 0:06:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.