Şimdi Ara

Sifir 2020 model C3 aircross suv 139 bin lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam, citroen kampanyasinda c3 aircross suv modeli 156 binden 139 a dusmus. Sizce mantikli mi? Bana bu piyasada bu fiyat rakipsiz gibi geldi. Siz ne diyorsunuz?

Arac 6 ileri manuel vites
    1.2 puretech motor 110 hp
    Feel business s&s paket

• Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Aracın esprisi shine pakette bulunan kayar arka koltuk ile bagaj hacmini artırabilme. Feel paket almayın bence
  • Bedava, alın geçin

115 bine 70 beygir manuel arka camlı clio satıyorlar
  • Araç varsa ellerinde bence alınır, fiyat bu piyasa için fena değil.
  • yapıştır hocam siparişi uzun yıllar boyunca bineceğim diyorsan eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Nisan 2020; 23:1:6 >
  • Tesekkurler arkadaslar. Suv arac almayi dusunen bi arkadasim var da bu kampanyayi gordum denk geldi ona haber verdim. Yorumlarinizi da kendisine paylasicam.
  • Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Merhaba kampanyayı nerde gördünüz acaba
  • Mawvil kullanıcısına yanıt
    Citroen'in sitesinde arac fiyatlarinda firsat fiyatlari sekmesinde gorunuyor.
  • Mawvil kullanıcısına yanıt
    Cok enteresan simdi baktim o fiyati goremiyorum. Bu konuyu actigimdaki fiyatlari guncellemisler. 152 gorunuyor su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanaya

Cok enteresan simdi baktim o fiyati goremiyorum. Bu konuyu actigimdaki fiyatlari guncellemisler. 152 gorunuyor su an.
    C3 SHINE S EDITION 120 Bin TL den 135 e çıkarmışlar....C3 FEEL ADVENTURE de 110 bin TL olmuş, güncelleme yapmışlar.
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var o kadar bagaja ihtiyacı olan passat doblo vs. bagajı geniş araç alır sırf bu yüzden o paketin esprisi olmaz bence yani oo bagaj cok büyüyor +10 bin ona verelim talebi yaşanmaz
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Bi esprisi kalmadi konunun :) c3 un fiyati iyi gorunuyor ama bu sefer de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanaya

Bi esprisi kalmadi konunun :) c3 un fiyati iyi gorunuyor ama bu sefer de..
    C3 SHINE S EDITION baya dolu bir araçtı, feele bakmadım büyük ihtimal çok boş bir araçtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.