Şimdi Ara

Sıfır araba neden 8 ay sonra muayeneye girer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2012 model, 4500 km de bir corsa bulduk. Uygunda fiyatı vardı. Ön kaputun ve çamurluk ağzının boyalı olduğunu, kalan yerlerde hata olmadığını da usta belirtti. 5664 den şasi no ile sorgulattım ama ''nolu plakalı aracın hasar kaydı yoktur, şasi no ile sorgulamanızı öneririz'' diye cevap geldi. E ben zaten şasi ile sorgulamıştım . 5 dakika sonra şasi noda geçen ''o'' harfi yerine ''0'' sıfır yazarak tekrar sorgulatınca işin aslı ortaya çıktı. Araçta 15bin TL ağır hasar göründü. Parayı tam transfer etmiştik ki bu mesajı aldık. Almaktan vazgeçtik ve hemen paramızı karşı hesaptan geri çektik. Ya usta bazı şeyleri fark-edemedi ya da başka bir şey. İşin ilginç yanı araba trafiğe çıktıktan yaklaşık 1 yıl sonra 2500 KM deyken muayeneye girmiş E lpg uygulaması da yok. ACABA BU ARABA NEDEN MUAYENEYE GİRMİŞTİR? Var mı bi fikri olan beyler?

• Araç pert olmuştur,çekilmiştir.

yapılıp,muayneye girip tekrar trafiğe çıkmıştır.
  • Konunun uzmanı değilim ancak aklıma tek gelen trafikten düşüp yeniden tescil edilmesi olabilir. Bu da araba zombi demek. Pertten dönme olabilir. Geçmiş olsun.
  • yatan parayı nasıl geri çektiniz yav
  • vergi faiz işlemesin diye tamiri süresince çekme belgesi ile trafikten düşürülmüş olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

yatan parayı nasıl geri çektiniz yav

+1

Evet bunu nasıl yaptınız bende merak ettim. Para karşı hesaba geçtikten sonra kesinlikle geri alınamaz diye biliyorum.
  • Araç perte çıkmış işte herşey ortada. Bankadan parayı nasıl geri çektiniz ? Ya da çekmediniz de yalanmı söylüyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Araç perte çıkmış işte herşey ortada. Bankadan parayı nasıl geri çektiniz ? Ya da çekmediniz de yalanmı söylüyorsun ?

Hehe teselli ediyor galiba kendini
  • Hocam araba pert olsa sahibine kasko değeri kadar ödeme yapılır ve hasar en az 30-32 bin TL civarı görünür. Wehrmacht, kardeş senin dediğin gibi olmuş olabilir. Gayet mantıklı. Ha bu arada para nasıl geri geldi bilmiyorum ama parayı yatıran tanıdığım bankaya girdiğinde içerisi baya bi kalabalık olmasına rağmen, direk ayrı bir bölümde kendisine sıra falan bekletilmeden işleme alındı. Artı paranın transfer edildiği hesap sahibi de yanımızdaydı. 2 hesap sahibi yan yana ve aynı bankada. Bunda bi sorun yok. Aman merak etmeyin dolandırılmadık ha

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Konunun uzmanı değilim ancak aklıma tek gelen trafikten düşüp yeniden tescil edilmesi olabilir. Bu da araba zombi demek. Pertten dönme olabilir. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Araç perte çıkmış işte herşey ortada. Bankadan parayı nasıl geri çektiniz ? Ya da çekmediniz de yalanmı söylüyorsun ?

Hehe teselli ediyor galiba kendini

yada hiç yatırmadı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.