Şimdi Ara

Sıfır araç alırken yapılan kasko iptal edilebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayinin yada bankanın zorunlu yapmış olduğu kaskoda çok faiş ücrette yapılıyor. Kasko şirketleri bu kaskoya bir madde ekleyip iptal olmuyor gibi bir kaç mesaja denk geldim.

Bu konuda tecrübe yaşayan varmı?

• Kredi ile araç aldıysanız ve banka zorunlu istediği firmada genişletilmiş pahalı olan kaskında yaptırdıysa iptal ettirmezler kredi sözleşmesinde farkına varmadan bir kağıda dahi imzanızı almışlardır
  • Evet kredi vs için onların istediği kaskoyu yaptırıp aynı gün içerisinde araca yeni bir full kasko yaptırıyorum.

Banka şubesi ile görüşüp yeni kasko yapılacağı ve ilk kaskonun iptali işlemlerinden haberdar ediyorum. Poliçe yapılmadan bir örneğini istiyorlar teminat için onayladıkları zaman yeni kaskoyu yapıyorum. Poliçeyi banka şubesine götürüp ardından bankanın sigorta işlemlerini yapan kişiden ilk kaskoyu iptal etmesi için talimat veriyorum.

Önemli detay yeni kaskonun bankaya daini mürtehin kaydı olması gerekli yani basitçe anlatmak gerekirse bankanın kasko nedeni ile gelen parayı alma işlem yapabilme hakkı olacak. Araç yanar vs krediyi karşılama imkanı olması için her banka yaptığı kredinin sigortasına bu kaydı yaptırır.

Kafanıza göre kasko yaptırmayın mürteci kaydı olmaz teminatları yeterli görmez vs o zaman sorun çıkarırlar krediyi temin etmek için yapılıyor bu kasko işlemleri banka ile birlikte yürütmek gerekli....

Ekleme : Bazı bankalar araçlarda tescilden sonra kredi verildiği için kendinizin kasko yapma imkanını tanır. Yukarıdaki şartları taşıyan bir poliçe ile yapar geçer. Ama bunu satıcı kabul etmez. Parayı hızlı almak isteyeceği için en hızlısı bankanın anlaşmalı kaskosu tabiki dışarıdan yaptığında ort işlemler 1 saat sürüyor onaydı yaptırılması bankaya götür tarat vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 22 Ekim 2022; 20:43:34 >

• Bankanın yaptığını yukarıda detaylıca anlatmış arkadaş. Normal şartlarda kasko araç sahibini korurken kredili araçta banka da korunmak istiyor.

Nakit aldıysanız ve bayi zorla kasko yaptıysa bunu doğrudan iptal edebilirsiniz. Ben araç alırken (nakit) bayi kasko ve sigortayı biz yapacağız dedi, eski kaskomu aktaracağımı söyleyerek kaskoyu kabul etmedim, sigortada her yer aynı fiyatı çıkardığından ona itiraz etmedim.

• Guest-FE2F1DE54 G kullanıcısına yanıt

Benim %60 hasarsızlık indirimim var. Bayi kasko yapmadan aracı vermiyor. İptal ettiğim taktirde yararlanabilir miyim hasarsızlık indiriminden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.