Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALMAK İÇİN TEMMUZMU ARALIKMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARK. araba almayı düşünüyorum lakin şimdi alcam arabayı adamlar kışın kampanya yapacaklar deli olacağım...fakat temmuz kampanyalarıda var.. temmuz kampanyası ile aralık kampanyası arasında fark olurmu birazdaha beklememde fayda varmı? 25-30 binlik arabalarda ne kadar getirim veya zararım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemt -- 21 Temmuz 2010; 17:16:14 >

• aklımdaki soruyu sormuşssun cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :up up:
  • Öyle düşünürseniz hayatta 0 km araba alamazsınız.Hayat kısa, para hazırsa hemen alın.
  • aralıkta ucuz olur ama 2010 modelleri ucuza verirler elden çıkarmak için 2011 model olmaz .arkadaşın dediği gibi belki aralığa çıkamicaksınız para hazırsa alın şu 3 günlük dünyada
  • Yıllık araç satış rakamlarını arttırmak için, firmalar genellikle yıl sonunda daha uygun kampanyalar yapabiliyorlar. Ama araç satışları iyiyse kampanyalar sınırlı tutulur.
    Acil araç ihtiyacın varsa şimdi al, acelen yoksa yıl sonunu beklemende fayda var.
  • hayat kısa tabiki ama para kolay kazanılmıyor; aciliyeti varla yok arası.
  • bence yıl sonunu bekle eldeki stokları tüketmek zorundalar.temmuz ve aralık ayı fiyatları farklı olur
    aralığa çıkamayacagını hesaplarsan şimdiden cennette yer ayırmak için ibadete başla derim.araba da alıp boşuna para verme.
  • aralığı bekle bencede 2010 arabayı cok daha ucuza alabılırsın
  • Yıl sonu al sende. Bende beklicem.
  • yıl sonunda daha mantıklı olur ama şimdide tam gezme zamanı
  • Bence Aralık'ta al, bir çok firma model yılı değişikliklerini Aralık'ta yapıyor, Ağustos başında trafiğe kaydettirilenler genelde bir önceki yıl modelleri, yani 2010 ağustos'ta alacağınız araçta 2011 model olacak aralıktaki de ancak, aralıktaki lerde bazı değişikliklerin olması daha muhtemel, misal ben 2004 temmuz sonu 2005 model olarak kayıtlara geçen C-Max ghia dizel almıştım, benim araçta motor üzerindeki plastik kapak yoktu, ancak, 2004 Aralık ayından itibaren gelen araçlarda vardı yine bazı olumlu değişiklikler (Şu an hatırlamıyorum) olmuştu, bence Aralık'ta almakta fayda var
  • Bende araba alacagim yakinda ve aralik ayini bekliyorum,her zaman yil sonu eski modelleri elden cikarmak icin kampanya yapiyorlar,yaz bitti zaten 2 ay bise ya kaldi kalmadi, okullar acildiktan sonra 2 ay servis , sonrasinda araba ins, herkese iyi forumlar
  • Ama istediğiniz renk filan olmaz yani ben öyle biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 21 Temmuz 2010; 22:59:59 >
  • aralıkta jetta fiyatlarında ne kadar bi indirim olur gecen aralıkta ne kadar düşmüştü hatırlayan varmı?
  • Çok fazla fark olacağını sanmam bence okadar beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

aralıkta jetta fiyatlarında ne kadar bi indirim olur gecen aralıkta ne kadar düşmüştü hatırlayan varmı?

bence Jetta sıfır fiyatlarında artış olur, 2010 ekimden itibaren yeni kasa geliyormuş Türkiye'ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.