Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17039. sayfa)

5 sn
343.573
Cevap
5.878
Favori
59.409.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Sorun şu elkasmirza bey. Biz taksici değiliz. Ayrıca 4 ay sonra aracımı alalı 1 sene olacak ve aracım şuan 3500 km’de:). Atmosferik motor olan 2 araç kullandım Crv ve corolla. İnan motor sağlam diye binilenecek araçlar değiller. CRV çok güzel tam aile arabası ama o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MayBaCh ExeLero M kullanıcısına yanıt

hocam yakıt tüketimi ve motor performansı nasıl sizce? Babama 1.5 etsi golf almıştık çok memnun kaldık fırsatım olursa leon düşünüyorum ben de

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

Tasarım beğenme göreceli ama jazz'a harika dedirtecek kadar da değil SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024  jazzman'den bile duymadık bunu, en fazla tasarımı kötü değil dedi. Bu arada kendisinin yazdığı çoğu şeye katılıyorum ama bu araç kesinlikle f/p değil. Yakıt tasarrufu isteyen daha ucuza elektrikli almalı. Yakıt farketmez diyenleri de bu araç hiç ilgilendirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

Doğuşta bize 150 bir süre gelmeyecek dediler

• 1.4 milyona tesla sipariş edince geminin limanında yatanların gönderdiği resimdir... bunlar son gemi muhtemelen...

indirilmeye başlanmış dün gece.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mi sizin tesla panama kanalından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiguanxx

1.4 milyona tesla sipariş edince geminin limanında yatanların gönderdiği resimdir... bunlar son gemi muhtemelen...

indirilmeye başlanmış dün gece.

1.4 milyona Tesla yok. Olsa şimdi burada başka arabalar konuşuluyor olmazdı. Fiyat 1.86 milyon -1.9 milyon civarı. Alanlar da çok iyi bir tercih yaptılar. Bu araç bu fiyata bedavadan biraz pahalı. Alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun.

1.4 e ne alıyon atto mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba vw uygulamasında araç teslimat için bekliyor diyor
    Bilenler yardımcı olabilir mi araç hangi bayide olduğun görebiliyor muyum
    Cuma günü bana doğuş otoda olduğunu
    Bu hafta herhangi bir gün teslim edileceği söylenmişti

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazinca hemen siliyorlar, bende ozet geçiyorum artik moderarorler sagolsun.

80-120 km arasi benzin motorunfa gidiliyor evet, geri kalan hizlarda elektrik motorundasiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Corolla Cross hibrit için fiyat alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin durum ne oldu

• euro yine çökmüş; bakalım şubatta nasıl yansıyacak fiyatlara

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok doğru tespitler hocam. sözde sorunları ayyuka çıkmış 1.2 motor yeni gelecek hybrid versiyonda düzeltilmiş ama bu sefer de bi haberde okuduğuma göre yeni kullandıkları dct şanzıman sıkıntıları varmış. bunların sorunları bitmez.
    2-3 jan janlı boş keseden özellik koy. milleti tavla. düzgün çalışıyor mu soran yok. aynı sınıf mokka ve t cross euro n cap açın izleyin. mokka 4 t cross 5 yıldız almış. mokka da ön çarpışma testinde sürücü gövde darbe düzeyi marginal yani yeterli değil. çarpışma önleyici testte vurup duruyor.

• siclatron kullanıcısına yanıt
    Sorun bence psa da değil. Stelantiste. Bayiler lakayık. Yoksa araçlar çok konforlu, kısmen sorunlu. Fiyat performans araçları kesinlikle. Yalnız satış sonrası hizmet problem. En iyi BAYİ diyebileceğimiz bi bayi var mı bilemiyorum.

• Kia bayileri şubatta ev3 gt line gelecek diye aramaya başladılar.

İzmir'de Şimşek Otomotiv elinde olan gt line test aracını showroom a almış, sergiliyor.

ben de fırsat bu fırsat gidip bir göreyim dedim.

daha önce elegance paketine bakmış, deneme sürüşü de yapmıştım. sürüş dinamikleri hoşuma gitmişti ancak malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmemişti. gt daha güzel dediler, gittim baktım.

gerçekten bariz bir kalite farkı var. donanım olarak zaten ne istersen var gt pakette.

ancak, ben orta konsolu hiç beğenmedim, doğru düzgün saklama gözü yok, sadece dev gibi bir kablosuz şarj yeri ve 2 tane bardaklık var, bardaklık o kadar aşağıda ki oraya bardak koysam almak için baya eğilmem gerekiyor. o ortadaki masanın ne işe yaradığını çözemedim, hangimiz daha önce şurda bir masa olsa da bilgisayarımı açıp çalışsam dedik daha önce?

boyum 1,84 ön koltuğu kendime göre ayarladığımda arka koltuk oturma mesafesi yeterli gelmedi bana, 1-2 çocuklu aile için belki.

aracın tipini, rengini(özellikle mavi olan) çok beğeniyordum, batarya kapasitesi gerçekten harika ama inceledikten sonra tamamen listemden çıkardım.

Almayı düşünen arkadaşlar var ise beklentilerine göre önce gidip incelesinler.

Bu arada fiyat 1924k, o 4 bin lirayı bile düşmediler (çok talep varmış)

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Golf, tiguan, a3, cla, c , 1-3-5 farketmez tr de manuel devri bitmiştir.
    satmayı hiç düşünmeyen, zevk alan alır kullanır ona bi şey diyemem. ama satmak isteyen model marka ne olursa olsun zorluk yaşar.
    avrupa da manuel hala fazla evet. ama oranın dinamikleri çok ayrı. bizdeki gibi yüzde 100 vergi ödenen, tek atımlık kurşunun olduğu bi yerde sıfır manuel araç alınmaması gereken bi risk. boşa övmeyin o yüzden.

• siclatron kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şekilde satılmıyor son 2 aydır manuel araçlar net piyasanın içinden yazıyorum.

Özellikle golf manuel bitmiş durumda.

Yılbaşından önce parayı peşin alıp şimdi yok zam geldi yok vergi dilimi değişti farkı ödemeniz lazım demiştir... Yoksa 5 kişinin elinden alamayacağı kadar sinirlendirmek zor.

• Manuel ve özellikle çin araçlar ikinci elde elde patladı.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.