Şimdi Ara

sıfır benzinli otomatik tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk arabam olacak. İkinci el araçlara güvenemiyorum. Sıfır benzinli ve otomatik istiyorum. 2 sene sonra satılınca elde kalmayacak bu arada çok fazla yakmayan güvenli bir aracı 25.000 e bulabilir miyim yoksa kampanyalar için bir kaç ay daha mı bekleyeyim?

• Beklemenin bir anlami yok. Ben 8-10 ay arastirdim ve sonunda gittim 44.000 TL civarina Honda Civic Sedan Elegance Otomatik aldim. Fiyatlar genelde bu civarlarda oluyor senin aradigin turdeki araclar icin. Sedan yerine hatchback istersen de Jazz oneririm, benzinli olmasina ragmen ekonomik oldugunu soyluyorlar. Jazz'i de 35-40 bin TL araliginda alabilrsin. Diger markalarla ilgili kullanmadigim icin birsey oneremeyecegim. Ama 25.000 TL'yi 35-40 civarina cikarman ya da kredi cekmen gerekiyor.
  • benzinli araç alıyorsan tsi al keyfine bak + dsg
  • arkadaşımız 25.00 TL civarında sıfır bir araç istiyor galiba. o rakamlarda hem otomatik hemde 2.eli güzel olan ve az yakan araç bulmak bir zor.ancak 2. el temiz bir araç bulmalısınız.
    Opel Astra, Ford focus olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 15 Eylül 2010; 12:05:46 >
  • 25000 bine alınabilecek en iyi otomatik araç getz 1 ay önce amcakızı aldı bizde 2.ellere çok baktık içine sinmedi en son suzuki alto alacaktı sonunda doğru yolu bulup getz aldı getzlerin kullanımıda parkıda rahat zaten ilk araban olcak 5 yılda garantisi var gönlünce binersin 2.el isterwsen 25 bine tabiki daha iyi seçenekler var ama sıfır otomatik ilk araba için getz biçilmiş kaftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

25000 bine alınabilecek en iyi otomatik araç getz 1 ay önce amcakızı aldı bizde 2.ellere çok baktık içine sinmedi en son suzuki alto alacaktı sonunda doğru yolu bulup getz aldı getzlerin kullanımıda parkıda rahat zaten ilk araban olcak 5 yılda garantisi var gönlünce binersin 2.el isterwsen 25 bine tabiki daha iyi seçenekler var ama sıfır otomatik ilk araba için getz biçilmiş kaftan

arkadaş çok doğru söylemiş ayrıca chevrolet aveo 1.4 sx otomatikte bakılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Otomatik B Hatchback Tavsiye
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.