Şimdi Ara

Sıfır harici harddisk te sorun olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar internet üzerinden bilindik bir siteden samsung marka 500 GB harici harddisk aldım ..
    aldım almasına çakma olabilir mi diye düşünüyorum bana biraz dandik birşey gibi geldi yani kaliteyi pek hissedemedim gerçi ürün 3 yıl garantili ama ne bilim içim pek rahat değil..
    Bilgisayarcı bir arkadaş cristal info disk diye bir pogram önerdi harddiskin herşeyi çıkıyor dedi az önce bağladım harddiski sarı renk çıktı harddiskin duumu iyi değil yazıyordu birde reallocated sectors cont burası sarı renkli nedemek bu bur tarz programlar ne kadar güvevilir acaba ne yapmamı önerirsiniz ???

• Hocam bilgisayar teknolojisinde 2.ele fazla güvenilmemeli bence.
  • Tesadüfen gördüm ama bende de aynı durum mevcut. 500 GB Samsung aldim 170 lira civarında. İçinden garip sesler geliyor. Ve çok fazla kesilme yaşıyorum. Ses tak tak diye vuruyor bağlanti gidip geliyor. Başka bir kablo denedim çoğunlukla düzeldi ama yine yapıyor. Bunların orijinal olup olmadığını nasıl anlarız merak ediyorum. N11 den bir satıcı dan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 31 Mart 2020; 23:9:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.