Şimdi Ara

SIFIR JETTA PRIMELINE MI YOKSA SIFIR FIESTA TITANYUM MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, sınıfları biraz farklı biliyorum ama ford fiesta titanyumla, jetta primeline arasında kaldım, her ikisi de benzinli otomatik.
    sehir icinde esim daha rahat kullanır diye fiestaya daha yakınım ama jettada da biraz gözüm kaldı.
    açıkçası tam arada kaldım.
    bebekli bir aile icin jetta genislik acısından daha rahat ama fiesta da cok kucuk sayılmaz gibi.
    fiestada olup da jettada olmayanlar: cruise control, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, iklim kontrollu klima, otomatik yanan farlar, yağmur sensoru, yol bilgisayarı, portatif muzik calar soketi.
    yakıt tüketimleri yakın gorunuyor. sanırım jettanın kasası seneye degisecekmis, bir forumda oyle okudum. bilgisi olan var mı?
    butun bunların ışığında hangisini onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofteee -- 11 Nisan 2010; 17:27:50 >

• Fiestaya sığabilecekseniz bence daha şık bir tercih olur. Kasası çok güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Fiestaya sığabilecekseniz bence daha şık bir tercih olur. Kasası çok güzel görünüyor.
    Bu ikisi arasından Jetta olurdu tercihim bebekli bir aileyi rahat ettirecektir genişliği vs olsun. DSG olması da avantaj tabi ki.

Ama bence diğer seçenekleri de gözden geçirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 11 Nisan 2010; 17:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bu ikisi arasından Jetta olurdu tercihim bebekli bir aileyi rahat ettirecektir genişliği vs olsun. DSG olması da avantaj tabi ki.

Ama bence diğer seçenekleri de gözden geçirin.

Alıntıları Göster
    Jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Jetta

Alıntıları Göster
    Çocuklu aile için düşünmeye gerek yok, tabi ki Jetta. Bunun tatili var, bebek arabası var, bebek koltuğu var Jetta ancak kurtarır.
  • quote:

Jetta

Alıntıları Göster
    bencede jetta ferahlık ve saglamlık var en azından
  • quote:

Jetta

Alıntıları Göster
    jetta nın 2011 de kasasının değişeceğini söylüyorlar, daha araba bir yaşında olmadan eski kasa olacak, bu konuda bilginiz var mı acaba ?
    jetta çok konforlu bir araba, çok beğeniyorum ama eşim jetta kasası ileİstanbul trafiğinde rahat edebilir mi bilmiyorum.
    Bu iki sebepten ötürü karar veremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofteee

jetta nın 2011 de kasasının değişeceğini söylüyorlar, daha araba bir yaşında olmadan eski kasa olacak, bu konuda bilginiz var mı acaba ?
    jetta çok konforlu bir araba, çok beğeniyorum ama eşim jetta kasası ileİstanbul trafiğinde rahat edebilir mi bilmiyorum.
    Bu iki sebepten ötürü karar veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Jetta
  • quote:

Jetta

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

Jetta

+1905

Alıntıları Göster
    O zaman 25.000 km civarında 3-5 yaşında c sınıfı bir araba ve 7-8.000 civarına da Ford Ka gibi bir araç alacaksınız. İki aracın maliyeti yüksek olacaktır tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

O zaman 25.000 km civarında 3-5 yaşında c sınıfı bir araba ve 7-8.000 civarına da Ford Ka gibi bir araç alacaksınız. İki aracın maliyeti yüksek olacaktır tabi ki

Alıntıları Göster
    jetta tabiki fiestaya bir bebek arabası koysanız geriye bırşey kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila24

jetta tabiki fiestaya bir bebek arabası koysanız geriye bırşey kalmaz

Alıntıları Göster
    Kesinlikle jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

Kesinlikle jetta

Alıntıları Göster
    Bence c segmenti hatchback otomatik bir araç size daha mantıklı olur.

Jettanın tasarımı artık güncelliğini yitirdi diye düşünüyorum.Ama fiesta yeni kasa çıkalı epey zaman geçmesine rağmen yollarda görünce dikkatimi çekiyor,bir alt segment olsa da ben fiestayı öneriyorum.Şehiriçi kullanımı,park çok daha rahattır,yakıtı daha azdır jettadan.Ayrıca jetta primeline donanım fakiri bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Bence c segmenti hatchback otomatik bir araç size daha mantıklı olur.

Jettanın tasarımı artık güncelliğini yitirdi diye düşünüyorum.Ama fiesta yeni kasa çıkalı epey zaman geçmesine rağmen yollarda görünce dikkatimi çekiyor,bir alt segment olsa da ben fiestayı öneriyorum.Şehiriçi kullanımı,park çok daha rahattır,yakıtı daha azdır jettadan.Ayrıca jetta primeline donanım fakiri bir araç.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Jetta.. Ben kardeşimle çocukken babamlarda bir tek clio-hb vardı, az çektirmemiştik 2 çocuk, adam bildiğin sıyırmıştı, sonra clioyu anneme bırakıp 1998 Scenic almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Kesinlikle Jetta.. Ben kardeşimle çocukken babamlarda bir tek clio-hb vardı, az çektirmemiştik 2 çocuk, adam bildiğin sıyırmıştı, sonra clioyu anneme bırakıp 1998 Scenic almıştı

Alıntıları Göster
    İkisi arasından kesinlikle jetta. Donanım farkına aldanmayın.

Fiesta sınıfının en güzel araçlarından biri ama çocuklu bir çift için
    c sınıfı herhangi bir araçla karşılaştırılması yanlış diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mosan

İkisi arasından kesinlikle jetta. Donanım farkına aldanmayın.

Fiesta sınıfının en güzel araçlarından biri ama çocuklu bir çift için
    c sınıfı herhangi bir araçla karşılaştırılması yanlış diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu soruyu Yenge Hanım'a sorsak direk Fiesta der fakat Jetta size daha uygun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Bu soruyu Yenge Hanım'a sorsak direk Fiesta der fakat Jetta size daha uygun hocam :)

Alıntıları Göster
    mantıklı olan jetta kesınlıkle bı kere sınıf farkı yanında getırdıgı kalıte ve genıslık farkı...

tasarım olarak fıesta cok guzel konfor olarakda ıyı ama bı yere kadar ıyı olur bı c sınıfı gıbı olması beklenemez....

sadece esınız kullanıcak olsaydı fıesta derdım park sorunu daha az yasar sehır ıcınde daha rahat edılır gıbı bı cok sebep olabılır ama genel aıle kullanımıda soz konusu olunca jetta dogru secım olur....

yada c sınıfı hb bır arac da bakabılırısınız hem gorsel olarak hemde genıslık olarak tatmın edebılır sızı....

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

mantıklı olan jetta kesınlıkle bı kere sınıf farkı yanında getırdıgı kalıte ve genıslık farkı...

tasarım olarak fıesta cok guzel konfor olarakda ıyı ama bı yere kadar ıyı olur bı c sınıfı gıbı olması beklenemez....

sadece esınız kullanıcak olsaydı fıesta derdım park sorunu daha az yasar sehır ıcınde daha rahat edılır gıbı bı cok sebep olabılır ama genel aıle kullanımıda soz konusu olunca jetta dogru secım olur....

yada c sınıfı hb bır arac da bakabılırısınız hem gorsel olarak hemde genıslık olarak tatmın edebılır sızı....

Alıntıları Göster
    Fiat Bravo 1.4 TJet Dynamic Dualogic + Cruise Control içeren paket.

Jetta'da olmayan şık tasarım, Fiesta'da olmayan iç mekan ve bagaj hacmini (400lt) bir arada sunuyor ve oldukça da zengin donanımlı...1.4 turbo motorun performansı da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Fiat Bravo 1.4 TJet Dynamic Dualogic + Cruise Control içeren paket.

Jetta'da olmayan şık tasarım, Fiesta'da olmayan iç mekan ve bagaj hacmini (400lt) bir arada sunuyor ve oldukça da zengin donanımlı...1.4 turbo motorun performansı da cabası.

Alıntıları Göster
    jetta tabiki daha önde duruyor ama fiestada daha şık görünüyor. yani zaten cocukta bebekmiş daha alın bir fiesta cocuk büyüyuene kadar binin. cocuk bebek olduğuna göre daha gencsiniz. sizi fiesta daha mutlu eder. hanımda rahat kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

jetta tabiki daha önde duruyor ama fiestada daha şık görünüyor. yani zaten cocukta bebekmiş daha alın bir fiesta cocuk büyüyuene kadar binin. cocuk bebek olduğuna göre daha gencsiniz. sizi fiesta daha mutlu eder. hanımda rahat kullanır.

Alıntıları Göster
    dur kafa karıştıranlar olur ya 3. seçenek koyarlar:):) bende koyım. özellikle otokoç olan olabilir temiz mal veriyor otokoç

http://www.sahibinden.com/otokoc_atasehir-2008_c-max_titanium_1_6_tdci_x_paketli-71WQQaXQQ23438248WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/c-max_sahibenden-17WQQaXQQ24059803WQQpXQQdisplayitem

c-max Şehir içi 6,1 Şehir dışı 4,0 Ortalama 4,8 yakıt tüketimi şehir içi benzinli 9.9 lt jettaya göre iyi bence

jetta 1.6 benzin 102 hp 148 tork c-max dizel 109 hp 240 tork

c.max sıfırı 50 milyar ama tam bir aile arabası ve full paket. benim tercihim 2. el bile olsa.boş bir jetta yerine daha heybetli daha geniş daha full daha ekonomik ama daha güçlü c- max olurdu .

yakıtına fazla para verip 148 tork almak yerine yakıta az para verip 240 tork almak ..türkü gibi oldu :D:D:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.