Şimdi Ara

Sıfır motorun noter ve plaka işleri farklı şehirden halledilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır motor aldım faturam var ancak henüz noter ve plaka işlerini halletmedim. Sigortayı da yeni yaptırdım ve plakayı nereden alacağımı sorduğunda sigortacıya ankara dedim(plakam olmadığı için saşi numarasına göre yaptı). Şimdi sorum şu ben antalyada ikamet ediyorum ancak şuan ankarada yaşıyorum ve buradan noter ve plaka işlerini halletmek istiyorum. İkametimi almadan buradan bu işleri halledebilir miyim?

• Yapabilirsin. Ben de İstanbul'a ikamet ediyorum farklı ilden sıfır motor aldım. Plaka çıkarken ikamet ettiğin yere göre çıkıyor. Motoru Isparta'dan aldım ve oradaki şöförler odasına gittim plaka yine 34 çıktı.
  • Sana fatura ile bir tane noter satışı için belge ve plaka basım kağıdı vermiş olmaları lazım, 1 ay içinde notere gidip noterden ruhsatını alıyorsun,

sana verdikleri plaka basım kağıdı ile plaka basımı yapan şöförler odası var onlardan herhangi birine gidip elindeki kağıdı verdinmi üzerinde yazan plakayı basıp sana veriyorlar. (tabi bu iş için plaka ücretini ödemeni söylememe gerek yoktur dimi :) )

Noter de şöförler odası da senin ikametgahını hiç umursamazlar, ödemeni yap yeter onlar için....

• Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.