Şimdi Ara

Sıfır Oto almayın. Neden mi? Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çunku Renault araçları zaten askeri personel %15 indirimle alıyor
    Çunku Rent a car cılar, galericiler vs gider gösteriyor ve arac onlara cok cok ucuza mal oluyor
    Çunku Ford da koç ailem indirimiyle çalışanlarına %18 indirimli araç satıyor.

Tum oto firmaları çalışanlarına %3-6 arası indirim mutlaka yapıyorlar.
    Engelli olanlar araçları alırken %40 ötv ödemiyorlar buda satış fiyatının %30 altı demek.

Ülkede otomobil alan her 6 kişiden biri engelli, biri askeri personel yada firma çalışanı, biri de rent a car vb. Şirket indirimiyle araç alıyor kdv dusuyor aracı gider gösterbiliyor vs.. Kalan %50 sizlersiniz. Sizlerde aracı pahalı fiyattan almış olursunuz. Bu nedenle sıfır araçlardan uzak durun derim. Saygılar

• Tamam kardes sifir almayalim da bu indirimle alanlarin da, ben indirimli aldim indirimli satarim dediklerini duymadim hic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaslicimen

Tamam kardes sifir almayalim da bu indirimle alanlarin da, ben indirimli aldim indirimli satarim dediklerini duymadim hic.

Öyle demiyorlar zaten indirimli aldım zarar etmeden satarım diyorlar. O yuzde 50lik pahalıya sıfır alanlar olmasa o fiyatlar dusecek merak etmeyin
  • Arkadaslar gida urunlerini "0" almayin. Gerekiyorsa evde kendiniz yapin.

Cunku bizim meslegimiz gibi marketciler 2 liraya aliyor. Askeriyeye, kucuk bakkallara restaurantlara 3 satiyor, vatandasa 5 e veriyoruz.

Bu mantikla hic bir seyi sifir almamak lazim. Hep bizden ucuza alan vardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Arkadaslar gida urunlerini "0" almayin. Gerekiyorsa evde kendiniz yapin.

Cunku bizim meslegimiz gibi marketciler 2 liraya aliyor. Askeriyeye, kucuk bakkallara restaurantlara 3 satiyor, vatandasa 5 e veriyoruz.

Bu mantikla hic bir seyi sifir almamak lazim. Hep bizden ucuza alan vardir..

Senin mantıkla bu mantık arasında bayagı bi fark var ama bosver yorma kendini boşa
  • olineoline12 O kullanıcısına yanıt
    babam ford otosanda çalışıyor %18 diye birşey yok yüzde 8-9 arası bir indirim var.
  • bu trafikte sıfır iyi olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanlar 6 ay araç almasın,otomotiv sektörü kitlenir.
    vergiler düşer.insanlar mutlu olur.
  • sıfır zamanında almıs ıhtıyacı olmayan yada elınde gerkelı olanların düşüncelerıdır bunlar ıhtıyacı olan pasa pasa alır sıfır arabayın nasılmı 3 ay önce 40 bın oldugunu bıle bıle 50 bın verır bızım mılletımız bu böyle biline ,bu alı verıs beraberınde 6 ay sonra aynı aracın fıyatının 60 bın tl olmasına neden olur zıncırleme suc bu olsa gerek
  • olineoline12 O kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var. "0" araba alma demek bu kadar kolay degil. Sirket araclarinin satilicagi zamana kadar nasil kullanildiginiz biliyoruz. Askeri araclarin cok uzun sure satilmadigini ve kiralik araclarin kac km ye dek kullanildigini ve her binenin farkli sekilde kullandigini da biliyoruz. Bu sekilde araba almak yerine 100 bin liralik arabaya bi 15 bin lira daha vermekten daha avantajli degil.

Onune gelen foruma konu acip turkiyeyi kurtariyor. Icraat sifir.

• Anahtar ; Piyasası olmayan, mümkünse d sınıfı, düşük kilometrede, hasarsız ikinci el oto.
  • sıfır alma. ikinci el diyorsun ama aracını satan işe yayan gitmek için satmıyor, satıp sıfır almak için satıyor, sıfır satışı yasaklansın acaba kaç kişi arabasını satar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

Anahtar ; Piyasası olmayan, mümkünse d sınıfı, düşük kilometrede, hasarsız ikinci el oto.

tam benim 2008 90bin km de trameri bembeyaz mondeoyu tarif etmişsin,, insanlar 35bin tl ye 2.0 motor 140 bg dizel mondeo almak yerine dacia seat clio punto polo falan alıyor yav hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

insanlar 6 ay araç almasın,otomotiv sektörü kitlenir.
    vergiler düşer.insanlar mutlu olur.

Kusura bakma hic bi b.k olmaz. 10 arac satilcagina 5 arac satilir herkes keyfine bakar sende boykot ayagina toplutasimada sikisa sikisa taban teperek yol gidersin. El keyfine bakar sen bilincli tuketiciyi oynarsin. Kimse senin kararliligindan bahsetmez yada kimse seni ornek olmaz gelir anca burda ahkam keseriz

• quote:

Orijinalden alıntı: olineoline12

Çunku Renault araçları zaten askeri personel %15 indirimle alıyor
    Çunku Rent a car cılar, galericiler vs gider gösteriyor ve arac onlara cok cok ucuza mal oluyor
    Çunku Ford da koç ailem indirimiyle çalışanlarına %18 indirimli araç satıyor.

Tum oto firmaları çalışanlarına %3-6 arası indirim mutlaka yapıyorlar.
    Engelli olanlar araçları alırken %40 ötv ödemiyorlar buda satış fiyatının %30 altı demek.

Ülkede otomobil alan her 6 kişiden biri engelli, biri askeri personel yada firma çalışanı, biri de rent a car vb. Şirket indirimiyle araç alıyor kdv dusuyor aracı gider gösterbiliyor vs.. Kalan %50 sizlersiniz. Sizlerde aracı pahalı fiyattan almış olursunuz. Bu nedenle sıfır araçlardan uzak durun derim. Saygılar

Şirketler arabalarıyla evlilik yapıyorlar ve onları hiç satmamak üzere garajlarında saklıyorlar.
    Arkadaşım her şirket miyadının dolduğu anladığı arabayı satar. Satarken fatura keser. Faturayıda şirkete hangi oranda kdv ile aldıysa o miktarda keser.
    Ha değerini düşük gösterir kdv den yine vurur ayrı ancak anlaşılırsa maliyede şirkete öyle bir vurur ki.

• Bindirenler yerine indirenlere bakmak, parmak gökyüzünü gösterirken parmağa bakmak olsa gerek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelliler %40 ötv ödemiyor.! Ne yapsınlar yani araç almayıp bütün gün camdan geleni geçenimi seyretsinler.? Evemi mahkum olsunlar,yaşamasınlarmı,onların hakkı değilmi, daha eneglliler derken hemen ikinci sınıf insan yaftasını yapıştırmışsın. Onlar bu imkanlardan yararlanmayıp onlardan doğacak avantajı sen kullanıp sokaklarda fink atasın diyemi bu tafralar.Sizin gibi sığ düşünceli insanlara göre engellilerin yaşaması bile haram. Unutmayın sizde bir gün engelli olabilirsiniz,çünkü hayat her an insana neler getireceğini bilemessiniz.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    kesin katılıyorum. engelli vatandaşlarımıza evde hapis olmalarını reva görüyoruz. milletin gözü engellinin vergi avantajında olmuş. yazık :(
  • Bu nasıl bir matematik. Trafikteki araçların yarısı askerin, galericinin, engellinin öyle mi? Arz-taleple ne kadar fiyatları düşürebileceğinizi düşünüyorsunuz diğer yandan?
    Geçen gün 1.2 TSI DSG Golf teklifi gördüm. Fiyatı 38bin + KDV + ÖTV 65 bine geliyor. Sen engellinin ÖTV indirimine takacağına git sor bir başbakanına EURO ve vergiler neden artmış? Bir de matematiğin zayıf olduğu için ben Paralelden , teğetten anlamam de ona göre cevap versin sana..
  • Pek cok insanin 0 km arac almazsak otomobillerden alinan otv nin dusecegine dair bir inanci var.

Ancak atladiginiz nokta bu ulkenin vergiden baska bir geliri yok. Her yil butce yapilir ve neyden ne kadar para gelmesi gerektigi gorusulur.

Devletin isleyisini surdurebilmesi icin bu para gereklidir. Bu parayi otomobilden cikartamazsa devlet benzinden cikartir. Benzinden cikartamazsa dogalgazdan o da yetmezse kdv artar. Yani ozetle o para sizin cebinizden cikar. Bos umutlara kapilmamaniz ve hayal dunyasinda yasamamaniz dilegiyle .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.