Şimdi Ara

Sıfır OTOMOBİL Önerisi !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır 33bin civarı (son tavan fiyatım olur) tavsiye edebileceğiniz Dizel olarak yada benzinli olup az yaktığını düşündüğünüz oto bilgilerinize danışmak istiyorum..

Bir kaç araç gördüm

Punto Evo iç dizayn çok harika ama biras küçük gibi fiyat olarak uygun

Ford Fiesta Dış görünümünü beğeniyordum içini gördüm beğenmedim.

Seat İbiza fiyat ve dış görünüş olarak beğendim iç dizayn alt modeli elegance gördüğümden beğenmedim style farklıdır sanırım ama leon bambaşka birde beyaz renk çok harika gözüküyor.

2. el olarakta önerilerinizi bekliyorum..

• b sınıfı alma hocam benzinli focus al. veya dizel ceed alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakutsk

b sınıfı alma hocam benzinli focus al. veya dizel ceed alabilirsin.
    İçiyle dışıyla bence Fiesta 10 numara araç.

İmkanları zorlayıp 1.6 TDCI öneririm, hem performanslı hemde yakıtta cimri bir aracınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

İçiyle dışıyla bence Fiesta 10 numara araç.

İmkanları zorlayıp 1.6 TDCI öneririm, hem performanslı hemde yakıtta cimri bir aracınız olur.

Alıntıları Göster
    Ben Seat İbiza tavsiye ederim. 2011 model yılı için zam yapıldı ama 1.4 Reference donanıma (26.000) hız sabitleyici, yolcu koltuğu yükseklik ayarı, dönüşe duyarlı sis farı ve direksiyona mp3 kontrolü getirdiler fiyat önceki yıla göre 500 TL arttı. Zaten sadece hız sabitleyici ve direksiyona mp3 tuşları 600 TL tutuyordu önceden opsiyon olarak alındığında.

1.4 85hp Style versiyonu 3.000 TL fark ile 29.000 bine alabilirsiniz. 3.000 TL içinde:
    15' alüminyum alaşım jant
    Fonksiyonlu deri direksiyon ve deri vites topuzu
    Dijital klima
    Coming/leaving home
    Yol bilgisayarı
    Gövde rengi elektrikli katlanır aynalar
    Soğutmalı torpido
    Elektrikli arka camlar

Ama ben çok yol yaparım dizel lazım diyorsan, yeni 1.2 TDI Common Rail 75hp İbiza Reference 33.000 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Ben Seat İbiza tavsiye ederim. 2011 model yılı için zam yapıldı ama 1.4 Reference donanıma (26.000) hız sabitleyici, yolcu koltuğu yükseklik ayarı, dönüşe duyarlı sis farı ve direksiyona mp3 kontrolü getirdiler fiyat önceki yıla göre 500 TL arttı. Zaten sadece hız sabitleyici ve direksiyona mp3 tuşları 600 TL tutuyordu önceden opsiyon olarak alındığında.

1.4 85hp Style versiyonu 3.000 TL fark ile 29.000 bine alabilirsiniz. 3.000 TL içinde:
    15' alüminyum alaşım jant
    Fonksiyonlu deri direksiyon ve deri vites topuzu
    Dijital klima
    Coming/leaving home
    Yol bilgisayarı
    Gövde rengi elektrikli katlanır aynalar
    Soğutmalı torpido
    Elektrikli arka camlar

Ama ben çok yol yaparım dizel lazım diyorsan, yeni 1.2 TDI Common Rail 75hp İbiza Reference 33.000 TL.

Alıntıları Göster
    Lütfen bu paraya B sınıfı bir araç almayınız.
    C segmenti hem daha konforlu hem daha geniştir.
    Ford Focus öneririm.Bir çok açıdan rahat edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Ford Focus öneririm.Bir çok açıdan rahat edersiniz.

Alıntıları Göster
    dizel megane 2 makyajlı öneririm.(2. el)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banba

Merhaba arkadaşlar,

Sıfır 33bin civarı (son tavan fiyatım olur) tavsiye edebileceğiniz Dizel olarak yada benzinli olup az yaktığını düşündüğünüz oto bilgilerinize danışmak istiyorum..

Bir kaç araç gördüm

Seat İbiza fiyat ve dış görünüş olarak beğendim iç dizayn alt modeli elegance gördüğümden beğenmedim style farklıdır sanırım ama leon bambaşka birde beyaz renk çok harika gözüküyor.

Honda Jazz,benzinli ve az yakiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç araç gördüm

Honda Jazz,benzinli ve az yakiyor
    http://1.bp.blogspot.com/_en0z_eab-xY/SKCo_ri4_RI/AAAAAAAACa8/QbWC52XohGE/s400/lancer3.JPG

407 lere bak derim ikinci el fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Ağustos 2010; 14:19:07 >

• quote:

Katılıyorum.

Şöyle bir aracı pazarlık edip alsanız çok iyi bir seçim olur. 2010 model 5.000 i bile bulmamış çok araç var piyasada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-bravo-korkmaz-otomotiv-den-fiat-bravo-1-4-turbo-dynamic-29190263/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Katılıyorum.

Şöyle bir aracı pazarlık edip alsanız çok iyi bir seçim olur. 2010 model 5.000 i bile bulmamış çok araç var piyasada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-bravo-korkmaz-otomotiv-den-fiat-bravo-1-4-turbo-dynamic-29190263/detay

Alıntıları Göster
    ikinci elde pekçok seçenek bulabilirsiniz. astra, focus, corolla, megane vs...

sıfır alacaksanız honda jazz manuel veya opel corsa 90 beygir dizel manuel...jazz, corsa dan daha iyi ama benzinli. yine de oldukça az yakar. bagajı da çok geniş bir araba. öte yandan corsa zaten çok tutulan bir araç. muhtemelen bahsettiğim versiyonda sıra olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

ikinci elde pekçok seçenek bulabilirsiniz. astra, focus, corolla, megane vs...

sıfır alacaksanız honda jazz manuel veya opel corsa 90 beygir dizel manuel...jazz, corsa dan daha iyi ama benzinli. yine de oldukça az yakar. bagajı da çok geniş bir araba. öte yandan corsa zaten çok tutulan bir araç. muhtemelen bahsettiğim versiyonda sıra olacaktır.

Alıntıları Göster
    ford focus comford 1.6 100PS sedan metalik gri ;) hem yangın servis yedek parca ve ucuz bakım hemde kalıte
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihtinmaz

ford focus comford 1.6 100PS sedan metalik gri ;) hem yangın servis yedek parca ve ucuz bakım hemde kalıte

Alıntıları Göster
    fiat ların içi çok ama çok küçük almaya gittik vazgeçtik auris ler onlara göre çok geniş ama ikinci elde temizini bulursan güzeldir ama millet tutmuyor corolladan ötürü focus al rahat edersin 2006 ghia alabilirsin yada daha yeni olsun dersen 2008 trend alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayor

fiat ların içi çok ama çok küçük almaya gittik vazgeçtik auris ler onlara göre çok geniş ama ikinci elde temizini bulursan güzeldir ama millet tutmuyor corolladan ötürü focus al rahat edersin 2006 ghia alabilirsin yada daha yeni olsun dersen 2008 trend alabilirsin

Alıntıları Göster
    Bence de 2.el temiz km si çok düşük bir Focus TDCI çok iyi bir alternatif olabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Bence de 2.el temiz km si çok düşük bir Focus TDCI çok iyi bir alternatif olabilir ...

Alıntıları Göster
    33bin TL'ye sıfır b sınıfı almak bana pek mantıklı gelmiyor ama yinede karar sizin. Daha ucuza hyundai getz dizel tavsiye ederim eğer çoğunlukla şehir içinde kullanacaksanız. 2.elde ise yazdıklarınızdan fiesta daha uygun görünüyor.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç araç gördüm

o km olarak b sınıfı değilde c ınıfı olarak kia ceed+5 yıl garantili lpg kiti ile birlikte 33 bine satın alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç araç gördüm

o km olarak b sınıfı değilde c ınıfı olarak kia ceed+5 yıl garantili lpg kiti ile birlikte 33 bine satın alabilirsiniz.
    ya niye herkes ikinci el öneriyor adam belki sııfır araba tutkusu var

ben ibiza derim

• quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

ben ibiza derim

Alıntıları Göster
    B sınıfı almasın da onu demek istiyoruz... Öneriler çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

ben ibiza derim

Alıntıları Göster
    sahibi deyilim ama 0 km Chevrolet Cruze düsünülebilir.Bu Forumda Cruze basligi var, ordakiler daha iyi bilgi verir bu arac hakkinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

sahibi deyilim ama 0 km Chevrolet Cruze düsünülebilir.Bu Forumda Cruze basligi var, ordakiler daha iyi bilgi verir bu arac hakkinda.

Alıntıları Göster
    İlla 0 diyosan sana kalmış da bence 2. ellerede bi bak istersen
  • Az önce biri forumda d sınıfı olan seat exeonun 33.000 liradan verildiğini yazmis. Sitesine baktığımda fiyatının 35.000 lira olduğunu gordum.çok iyi bir fiyat diye düşünüyorum.bence düşünmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.