Şimdi Ara

Sıfır pasaport kayıtlı Iphone 7 plus alınır mı? Ve bununla ilgili sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben applenin 7 plus telefonunu almayı planlıyorum. 3000 tl ye pasaport kayıtlı sıfır cihaz diye sahibindene yazmışlar. Bu iş nasıl oluyor 1 yıl garantisi var yazıyo açıklamada hani almaya gitsem ne yapmam gerekiyo dolandırıcılık oluyomu böyle şeylerde telefonu alınca hemen kullanabilecekmiyim birde 4 aylık süreç başlayacaktır yazıyo açıklamada bu nedir ? Bana bi açıklama yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler telefonda buhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-magazadan-iphone-7-plus-mat-black-128-gb-a1784-482602857/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon kayıtsız diyor, pasaport kayıtlı değil. alırsanız pasaport bulup 4 ay içinde kaydettirmeniz lazım,yoksa kapanır.kayıt masrafı falan 300 tl olsa, 3300 tl.ye türkiye çıkışlılar da bulabilirsiniz.
  • Pasaportum var ben bu cihazı alabilirim yani bi sorun çıkmaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport yeterli değil. Son 120 gün içinde yurt dışından yurda giriş yapman lazım.
  • sozalp S kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın yorumunu dikkate alın beyler. Pasaportum var zaten deyip ona göre hareket etmeyin giriş çıkış yapılmalı
  • Peki mesela 1 günlüğüne gürcistana girip çıksakta yeterli olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takmad

Peki mesela 1 günlüğüne gürcistana girip çıksakta yeterli olur mu acaba ?

olur , pasaportun olmasa bile zaten hudut çıkış belgesi veriyorlar sana o belgeylede kayıt yaptırabilirsin .
    150 TL ücret ödüyorsun , sonra imei numarasını e -devlet üzerinden kayıt ettiriyorsun.Benimde var şuanda elimde belge 1,5 ay oldu 3 ay süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 23 Ekim 2017; 14:38:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.