Şimdi Ara

Sıfır Peugeot E5008 GT 2.000.000 TL ye alınırmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün elektirikli araçları incelemk için Hyundai, Kia, Byd, Ve Peugeot gezdim.

Ellerinde 1 tane bulunan, iste fiyatı 2865tl olan 2025 model E5008 aracı 2000tl ye bırakınca kapora verip ayrıldım, aceleye geldi test sürüşü bile yapamadım.

Şimdi aracı inceliyorum; yazılımının iyi olmadığı, ömrü daha kısa olan NMC batarya kullandığı gibi bilgileri öğrenince kafamda soru işaretleri oluştu. İndirim miktarı cezbedince, araçta tek olunca almaya niyetlendim ama şuan pek içime sinmiyor.

Aracı kullanan, tecrübesi olan varmı?

Makyajlı Tesla model Y yi beklesem daha mı iyi olacak diye düşünmeye başladım. Hem yazılım ve sürekli internet bağlantısı, hemde LPF batarya artısı var.

• makyajlı model y alırdım ben olsam tam kıvamına gelmiş araba şuan mevcut y lere göre daha güzel daha dolu

• Tesla teknolojik özellikleri ile diğer tüm araçlardan farklı bir noktada, marka/model ne olursa olsun klasik markalarla birebir karşılaştırmak doğru olmaz. Siz de bunları arıyorsanız, sizin beklentilerinize uyuyorsa zaten Tesla'dan başka seçeneğiniz yok.

Ama standart bir araç arıyorsanız, 2M'a hatta biraz daha fazlasına 5008 GT en iyi seçenek, kaçırmamanızı tavsiye ederim. Ben de 2 ay önce 2M'nin biraz üzerine aldım, ben Tesla'yı tasarımından dolayı hiç düşünmedim ama 3M'a kadar diğer tüm seçenekleri çok detaylı bir şekilde inceledim. En sonunda C segment premium iX1 ve D segment standart 5008/Kodiak/X-Trail arasında kaldım ve 5008'i seçtim ve kendi beklentilerim için doğru karar verdiğimden eminim.

Bu özelliklerde Tesla ya da premium olmayan bir D SUV için 2M'ye 5008 kaçırılmayacak fırsat.

• Ilkerakar 3008 73wattmış galiba, 2 taksit toplam ne kadar gözüküyor sistemde. Birde 350 km yolu ortalama 105 km hızla tek seferde gidebilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt

Şu ana kadar şehirler arası kullanmadım, 105'le ne kadar değişir bilemiyorum. Tek seferde kullandığım en uzun mesafe 60km trafiksiz düz yol, 80-90 arası hızla 9kW harcadı, 100km ortalaması 15kW/100km'ye denk geldi, bu ortalama ile 350km'yi geçiyor ama 100 üzeri otoban hızlarında ne kadar azalır bilmem, 350'yi bulamaz gibi geliyor.

Şehir içinde dur-kalk trafikte, yokuş çıkarken, soğuk havalarda, klima açıkken... çok daha fazla harcıyor 25-30kW/100km'leri görüyor.

Taksit konusunu anlamadım.

• Nmc batarya bir eksiklik değil. Lfpnin de nmcnin de kendine göre avantajları var. Yazılım ve menzil sorunlarını ben de okudum, arabadan kolaylıkla soğutacak sebepler. Ancak 2000'e bu aracın fiyatı uygun. Yalnız bayiyi etkileyen bir durum yok, bu aracı kar ederek %10 ötv ile size satacaklar üstüne de 70-80 elden alacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerakar İ kullanıcısına yanıt
    MTV sormak istemiştim.. Bir inceleme izledim 73kw diyor adam ama 73 kw sanki çok az sahibindeki ilanlarda 157 kw yazmışlar.

Ben çok dur sarj et olaylarını sevmiyorum. Senede 2 kez şehirler arası yol yapıyorum orada ne kadar beklerim onu merak ettim. Özellikle bayram tatillerinde memlekete giderken sarj istasyonu bulunabilir mi emin değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Biri batarya biri motor gücü hocam. Batarya 73kwh, motor gücü 157kw

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Vergi hangisine göre belirleniyor. 2025te ödeyen bir babayiğit yazabilir mi bu icadın vergisi ne kadar?

• 800 küsur altına nasıl veriliyor onu anlamadım.

Mtv yıllık 14.716tl

• Güzel fiyat. Ama olması gereken o zaten. Listedeki fiyat %40'tan büyük ihtimalle. %10'a sokmuş, 800bin tl indirim yaptık diyerek manipüle etmiş. İndirim yok aslında.

• Yüzde 10 ötvli aracın olması gerektiği fiyatı zaten. 1913 fatura kesecekler. Kalan elden yada başka ibana

• E5008 model y ile aynı segment değil bir kere,neyi niye bekliyorsunuz?

Aracın kombine 660km menzili var,2 milyona gayet iyi fiyat

Zaten bayi garantisi olacak alın geçin hayırlı olsun.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Araç 73 kw. WLTP verisi 471 km.

• aceleniz yoksa, kaporayı hemen geri isteyip, ondan sonra araştırmalara devam etmenizde fayda var. çünki pejo grubu elekrtiriklilerde gerçek menzil ile vaad edilen arasında %50 ye yakın aleyhlerinde fark var.

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

O zaman sıkıntı işte,uzun yol olayı özellikle.

• Kaporamı geri istedim, biraz daha araştıracağım. Büyük indirim görünce aceleye getirdim. Birde 2. el piyasası yok, birkaç sene sonra değiştirmek istediğimde sorun yaşatabilir diye korktum.

• Sadece 5008 için değil ikinci elde tüm elektrikli araçların fosil yakıtlı araçlara göre ciddi değer kaybedeceğini düşünüyorum batarya yenileme ciddi maliyet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.