Merhaba arkadaslar 2023 model bir aracim var ancak tek yatiririmim bu cizilir eder degeri duser bunun yerine evle takas yapsam dogru olurmu sizce ev yeni 2 3 yillik ancak 50m2 ogrenci evi gibi eşyali kira getirisi 9 10bintl. Aracimin degeri 1.400 civari tl mantikli olurmu sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfıra yakın aracim var evle takas yapilirmi
-
-
10000 tl öğrenci evi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev mantıklı ama evin konumu, durumu vs. de çok önemli burada. Sadece kira getirisi ile ölçmek doğru olmaz.
-
Tüm paranızı sadece bir araca yatırmak mantıklı değil her geçen gün de değer kaybedecek gayrimenkul ileriye dönük mantıklı bir yatırım olur
Sonra yine aracınızı yavaş yavaş yükseltirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dandik müteah itlere güvenmiyorum şahsen.alayı en ufak depremde tuz buz olur.yatırım diyosan arsa al geç.
Araba durduğu yerde modeli eskir kendisi eskir içi eskir vs üzerine kaza yapılır vs
Ev uzun vadede tabiki daha mantıklı yatırım
Bunun harici atıyorum 1.4 milyona bir tane servis minibüsü alıp emekli şoför versen ayda en kötü 120 bin TL fatura kesersin oda 2 tane proje çeksen
Yani az kafası çalışan adam her türlü parasını değerlendirir
Araba yatırım aracı olamaz
Tesekurler
Servis isi mantikli geliyor bana ancak projeleri bulmak nasil olacak fikrim yok
Özel yurtlar bu fiyattan pahalı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev iyi de 50 metrekare iyi değil.
Bence
istanbul dışı al 90 metre al hocam,istanbulda yaşamanın anlamı yok,bulursunuz sizde herhalde uzaktan çalışmalı iş oh sonra arkanıza yaslanıp keyfinize bakın
-
Eve kallavi sigorta yaptiriyorsunuz kaskodan ucuz
Milyonluk evlere deprem sonrası kaç para ödendiğini araştırdınız mı?
Ben olsam evi alırdım, lokasyonu iyiyse alınır takasla. Evim olmasa, ilk araba almazdım muhtemelen. Değerinde sayıyorsa takas fiyatını alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 6 Şubat 2024; 23:51:12 >
Çoğunda dask poliçeleri guncel değildi,ve özel konut sigortası yoktu.
Yeni dask ve sigorta poliçelerinin tazminat miktarlarını araştırın
araba durduğu yerde masraf aslında evle kıyaslayınca. bana çok mantıklı geldi bu olay. kaskosu, sigortası, benzini, mtv'si, servisi, bakımı ... ama ev hiç yoktan bile olsa kira getirisi olur. yani getirisi götürüsünden daha fazla
-
ev veya arsa konumu da çok acayip bir yerde değilse her zaman araba karşısında kazanır ve güzel yatırımdır
-
Ev Istanbul gibi deprem riski olan bir yerdeyse ve Deprem Risk Raporu yoksa almazdım.
Ama depremden bağımsız olarak ev yatırım olarak arabadan daha mantikli derim.
ev evdir. satıp alın iyi bir ev. arabada ise 300 000 lik bir palio bile iş görür derecede götürür getirir. yavaş yavaş yükseltirsiniz.,
-
otomobil değil yatırım konusu olmuş.
otomobil kullanılmayacak ise : durduğu yerde vergi-sigorta gibi masrafları olacaktır.
şu anda piyasa çok durağan, öyle 1 ayda 50.000 tl fiyat oynaması yok otomobillerde. Ev daha sağlıklı bir yatırım benim gözümde.
her ikisini de kullanmayacak isem, yatırım amaçlı ev tercih ederim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu dandik müteah itlere güvenmiyorum şahsen.alayı en ufak depremde tuz buz olur.yatırım diyosan arsa al geç.
|
Benzer içerikler
- dur levhasına uymamak kusur oranı
- en çok tutulan eski model arabalar
- eksik yağ ile araba kullanmak
- kırık stop muayeneden geçer mi
- isim soyisim plaka
- rezvani tank fiyat
- byd song l
- byd seal ne zaman gelecek
- hyundai tucson hibrit yorum
- toyota highlander türkiye fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X