Sıfırdan İngilizce Öğrenme
-
-
https://forum.donanimhaber.com/dev-ingilizce-kaynak-listeleri-ucretsiz--154599108
-
merhaba dostumm, bende kendime uygun ing öğrenebileceğim siteleri aramakta uzun ugraslar verdiğim için böyle bi başlık görünce hemen seninle paylasayım dedim. temmuz ayında konusarak öğreni intte bir reklam sayesinde kefettim ve çok memnun kaldım valla iyiki başladım diyorm, en güzel yanı yabancı hocalarla sesli bir şekilde konuşabiliyo olmak ben çevremdeki herkese gercekten tavsiye ediyorum sen de böle bir arayış içindeysen hala bence mutlaka bir bak derim
-
Lise 1. Sınıftan beri dil eğitimi sınıflarında eğitim almış biri olarak tavsiyelerim: Sıfırdan öğrenecekler ilk önce hangi amaçlar, hangi sektörlere ilgi duyduğunu bilmeli ve hayatını o yola göre çizmelidir. Örneğin Dokto eczacı hemşire olmak isteyen birisi bu alanların jargonlarını geniş çapta öğrenmeye çalışmalı.. gidişte mühendislerin jargonlarına geliştirmeye çalışmaması.. birçok arkadaşım iyi seviyede ingilizce biliyor öğretmenler ama ing bilen mühendisle sohbet etse ancak 1/4'ünü anlar yani uzmanlara ağın mesleki alan İngilizcesi e yoğunlaşmak daha pragmatist öylesine laylaylom ingilizce hava atanlar boşta :))
-
Merhaba,
YouTubede Haluk Tatarın İngilizce serisi var. Ücretsiz istersen
Eğerki biraz para vereyim kaliteli olsun diyorsan Udemy de Elif bala a1-c2 kursunu tavsiye edebilirim. Şuan 69 TL bandında ama 2 günde bir indirim yüzdeleri değişiyor ben 49.90a almıştım.
Grammari öğrendikten sonra Telaffuz kalıyor ve o çok ayrı bir konu. Onun içinse Preply kullanıyorum. Dünyanın her yerinden öğretmenler var ve fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Konuşarak öğrenmek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye edebilirim.
İlk ders yeni üyelik için %70 indirim linkini de veriyorum. Denemeni tavsiye ederim araştırırsan 50 dakikası 22 TL ye öğretmenler bulabilirsin.
Linki açtıktan sonra %70 indirim yazısını göremezseniz linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırınız.
https://preply.com/tr/?pref=NTEyMDAwNg==&id=1673166297.974131
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet413441 -- 8 Ocak 2023; 16:40:57 >
-
"preply.com" deneyebilirsiniz. Başlangıç ve orta düzeyde olupta ingilizce öğrenmek isteyenler için güzel bir platform. Öğretmen, gün ve saat seçip değiştirebiliyorsunuz. Dersler 50 dk. Kendinizi bağlamak durumunda değilsiniz. İstediğiniz kadar ders alabiliyorsunuz. Bu durum gayet avantajlı. Çok başarılı öğretmenler mevcut ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Avrupalı ve Amerikalı olanların saatlik ücretleri yüksek olabiliyor. Ama Güney Afrikalı ve Hint olup gayet güzel aksana sahip öğretmenler mevcut ve gayet uygun saatlik ücretlere.
Aşağıdaki linkten %70 indirimle kayıt olup, ilk dersi çok uyguna alabilirsiniz. Bu mükemmel bir fırsat bence. Deneme yaptıktan sonra beğenirseniz devam edebilirsiniz. Ben bu şekilde ilerledim.
Aşağıda %70 indirim linkini bırakıyorum:
Link:
preplySpecial offer! Try your first lesson on Preply for lesshttps://preply.com/en/?pref=NzY2MTMxOA==&id=1673843009.381155
-
hem online speaking hem de online ing kursu için birebir kanka mutlaka öneririm ben cok faydasını gördüm açıkçası gercek yabancı uyruklu hocalarla ders işliyorsun falan baya iyi bir fırsat yani bir bak hala arayıştaysan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X