Bildirim
sıfırın aracın lastigi yazlık mı kıslık mı olur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yazlık lastik olur kışlık lastik olmaz -
4 mevsim olur.quote:
Orijinalden alıntı: kalekale
Kışlık lastikleri de aslında 1 set olarak arabalarla hediye edilse iyi olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: kalekale
4 mevsım diye bir sey yok. bizzat bunu lastikciler soyledi. yazlıkları 4 mevsim diye de satıyolarquote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
4 mevsim olur.
Alıntıları Göster -
kısın araba alır almaz kıslık gerekecek. yoksa afyonun yollar karlı. arabayı yatırırız kıs boyuquote:
Orijinalden alıntı: ankarametinerr
4 mevsım diye bir sey yok. bizzat bunu lastikciler soyledi. yazlıkları 4 mevsim diye de satıyolar
Alıntıları Göster -
yazlık lastik olur ve yazlık lastik 4 mevsim diye geçiyor nedensequote:
4 mevsım diye bir sey yok. bizzat bunu lastikciler soyledi. yazlıkları 4 mevsim diye de satıyolar
Alıntıları Göster -
4 mevsim diye birşey var,bizzat lastikçi söyledi.Eee ne olacak şimdiquote:
Alıntıları Göster
http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/vector-4seasons/index.jsp
-
yazlık olur büyük ihtimalle...quote:
Alıntıları Göster -
Yazlık lastik ile gelir...quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
yazlık olur büyük ihtimalle...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
4 mevsim diye birşey var,bizzat lastikçi söyledi.Eee ne olacak şimdi
Antalya için 4mevsim kullanilur ama erzurumda o lastikle sadece 1mevsim kullanirsiniz.
Her kulanici kendisi karar vermelidir kaç mevsim kullanacağina.
-
Hangisi daha ucuzsa ondan gelir.quote:
Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOYquote:
Antalya için 4mevsim kullanilur ama erzurumda o lastikle sadece 1mevsim kullanirsiniz.
Alıntıları Göster
-
Dört mevsimlikler satış taktiği, özellikle üşengeç insanlar için. Kar yağmayan, don olmayan güney şehirlerindeyseniz kanalları derin, ıslak zemin performansı iyi bir lastik size yeter ama Toros'ları aştıktan sonra kuzeye kadar yazlık-kışlık lastik kullanmanız şart. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
quote:
Test etmeden yalnızca okunanlar yada duyulanlarla hiçbirimiz yetinemeyiz tabii,bilemeyiz.Ama verdiğim linkte "Genel Bakış,Teknoloji,Etki,Özellikler"başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ben 4 mevsim lastiği diye birşeyin olduğuna kanaat getirdim..
Satış stratejisi demiş arkadaşlar;
Yaz ve kış olmak üzere 8 adet lastik satmak varken neden 4 mevsim adı altında 4 lastik satılmak istensin anlayamadım..
-
Şu anda uğraştığım Mengerler çıkışlı ML320CDI'ın üzerinde yazlık lastik var ve büyük bir hata bence. 40k km'de lastiklerin durumu hiç iç açıcı değil.quote:
Orijinalden alıntı: dranovquote:
quote:
Test etmeden yalnızca okunanlar yada duyulanlarla hiçbirimiz yetinemeyiz tabii,bilemeyiz.Ama verdiğim linkte "Genel Bakış,Teknoloji,Etki,Özellikler"başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ben 4 mevsim lastiği diye birşeyin olduğuna kanaat getirdim..
Yaz ve kış olmak üzere 8 adet lastik satmak varken neden 4 mevsim adı altında 4 lastik satılmak istensin anlayamadım..
Alıntıları Göster
-
kasım ıtıbariyle 12 derecenın altına dusulunce yazlıktan kıslıga gecılmesi gerekl diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: RqJnr
Şu anda uğraştığım Mengerler çıkışlı ML320CDI'ın üzerinde yazlık lastik var ve büyük bir hata bence. 40k km'de lastiklerin durumu hiç iç açıcı değil.
Alıntıları Göster -
Ne hız lastiği ne de vakumlu lastik değil 4 mevsim diye tabir edilen kuru ve yağışlı yol lastiği olur.quote:
Orijinalden alıntı: dranovquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Kis lastigini yazin kullanirsaniz;
Lastik yola yapisir,gicirdar,araba kacmaz,max yakit tuketir ve en onemlisi lastik mahvolur. Ama yazlik lastigi her mevsim kullanma sansiniz vardir. Bir zarari olmaz ama karda buzda zorlar o ayri konu. Sanirim bu yuzden 4 mevsim diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
Lastik yola yapisir,gicirdar,araba kacmaz,max yakit tuketir ve en onemlisi lastik mahvolur. Ama yazlik lastigi her mevsim kullanma sansiniz vardir. Bir zarari olmaz ama karda buzda zorlar o ayri konu. Sanirim bu yuzden 4 mevsim diyorlar
yazlıkları kısında kullanıldıgı ıcın dort mevsım denıyor. haklısınz. ama tabi aralıktaarac alırsak ve yerde de kar varsa 300 km gidecegim alır almaz sıkıntı -
yaz lastikleri ile gelir. 4 mevsim lasstiği vardır ama çok az firma üretir çoğuda ülkemize etirmez çünkü hamuru 3-4 yılda sertleşip bir anlamı kalmayacak olan kış lastiklerini araçlarını çok kullanmayanlara itelemek çok daha tatlı gelir onlara. ama kış lastiği alınmalıdır heleki çok km yapılıyorsa sert kışı olan yerlerde yaşanıyorsa.quote:
Orijinalden alıntı: ankarametinerrquote:
Orijinalden alıntı: ysakay
Lastik yola yapisir,gicirdar,araba kacmaz,max yakit tuketir ve en onemlisi lastik mahvolur. Ama yazlik lastigi her mevsim kullanma sansiniz vardir. Bir zarari olmaz ama karda buzda zorlar o ayri konu. Sanirim bu yuzden 4 mevsim diyorlar
yazlıkları kısında kullanıldıgı ıcın dort mevsım denıyor. haklısınz. ama tabi aralıktaarac alırsak ve yerde de kar varsa 300 km gidecegim alır almaz sıkıntı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- eat8 şanzıman
- hyundai i20 1.4 benzinli hangi yağı kullanılır
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- dizel araçlarda hararet göstergesi kaçta olmalı
- kör nokta aynası nereye takılır
- duster hibrit
- 2024 en çok satan arabalar
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- byd dolphin fiyat
- golf 7.5 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X