Şimdi Ara

Sigaraya Yeni ve Yüklü Zamlar Yolda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigaraya Yeni ve Yüklü Zamlar Yolda... Sigaraya Yeni ve Yüklü Zamlar Yolda...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hiç bir şey değil de bu sigara yüzünden iktidardan düşecekler bence.
  • Hiç sigara paketlerinin ustundekileride okumuyolar heralde "Sigara Size ve Cevrenizdekilere Ciddi Zararlar Verir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen__ -- 8 Ekim 2019; 11:22:19 >
  • Ben sigara kullanmadığım halde sırf devletimize destek olsun diye sigara alıp çöpe atıyorum her gün. Ülke şahlansın alınan vergilerle milli ekonomi ilerlesin diye elimden geleni yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 8 Ekim 2019; 17:2:50 >
  • Oooo nasıl ummet iyi mi böyle? Kelepçe kırbaç istermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıgara kullananları tutup yolda yatırıp direk çükün böyle ufak ufak uğraşmayın bence..

• Onlar konuşur AK PARTİ YAPAR....!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sigara içen biri değilim ayda 2 bilemedin 3 paket içiyorum paketi 50 lira da olsa ben yine içmeye devam ederim üç kuruşa çalışıp üstüne bunlara oy verenler düşünsün bana ne valla

• Biraz daha zorlarsalar herkes kaçak ve tütün içecek ve hiç vergi alamayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

çok sigara içen biri değilim ayda 2 bilemedin 3 paket içiyorum paketi 50 lira da olsa ben yine içmeye devam ederim üç kuruşa çalışıp üstüne bunlara oy verenler düşünsün bana ne valla
    Neden iciyorsunuz ki. Hic icmeyin ne guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    canım istiyo

• Ben sonuna kadar destekliyorum komple yasaklasınlar hatta sigarayı, kaçağı da nasıl engellerlerse engellesinler. Zehirlenmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukullanıcıadıuygunmu -- 8 Ekim 2019; 12:26:29 >
  • Bence inşaat işleri durunca kaçak sigaraya yöneldi müteahhitler, normal sigarayı vergiyle uçurup kaçaktan parayı kıracaklar!!

Dün 2 poşet ürün aldım 110 tuttu galiba, cbnin derdi sigara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 8 Ekim 2019; 12:34:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.