Şimdi Ara

Sigarayı Temizleyici Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz Ki Dış Koruyucu Ile Ilgili Bi Konu Açmıştım
    Ve Saolsun Msj Yazan Abilerim Beni Çok Desteklemişlerdi.Desteklerinin Devamlarını Bekliyorum...
    Ve Yeni Bi Konuyla Karşınıza Geliyorum.
    Biliyorsunuz Ki Günümüzde Bir Çok Insan Sigara Yüzünden Hayatlarını Kaybetmişlerdir.Bunların Arasında Benim Akrabalarımda Var.
    Bu Geliştiriceğim(Inşallah)Sistem En Azından Araba Içinde Sigara Veya Puro Dumanını Yok Etmeye Dayalı Bi Sistem.
    Arabalarda Bulunan Klima Bölgelerine Yerleştirilecek Ionizer Sistem Bio Teknoloji Sayesinde Sigara Dumanını Içine Hapsedecek.
    Ve En Azından Araba Içinde Sigara Dumanını Yok Edecek...
    Bu Konuyla Ilgili Çok Basit Bi Örnek Verebilirim...
    Benim Babam Bir Puro Sever.
    Babaannemde Astım Ve Ileri Seviyede Astım
    Babaannemle Gezmeye Çıkarken Babam Önde Puro Içer Camı Açar Ama Koku Arabaya Yayılır.
    Babaannemde Bundan Inanılmaz Bi Şekilde Rahatsız Olur Ve Sesi Kısılır Ertesi Gün Doktora Gider Tetkik'den Geçer.
    Arabanın Içine Koyacağımız Ionizer Ve Bio Teknolojili Sistem Babam Puro Içerken Bütün Dumanı Içine Hapsedecek...
    Ve Kokudan Kurtulmuş Olacağız...
    Biliyorsunuz Sigara Içmeseniz Bile Yanınızda Içenler Sizi Çok Rahatsız Eder Ve Olumsuz Yönde Etkiler.
    Bu Konuyla Ilgili Resimleri Yarın Sunmayı Düşünüyorum...
    Fikirlerinizide Sunarsanız Çok Sevinirim...
    Yine Projeyi Satmayı Düşünüyorum...
    Hepinize Iyi Günler...
    Saygılar...
    Aybars ATAKAN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypreniusKobe24 -- 28 Temmuz 2008; 16:43:31 >

• Yorum Yokmu
  • sigarayı bırakmak için çalışma yapsan nasıl olur hiç denedinmi.
  • Anlattığın şeyin teknik detayı veya yapılabilirliği hakkında bir fikrim yok ama elbette kulağa çok hoş geliyor. Eğer anlattığın kadar etkili olursa iyonizerli klima opsiyonu sayesinde hem kullanıcılar rahat eder, hem de sen çok zengin olursun.

Ama biraz geyiğe sarmadan da bırakmayalım. Arabada astımlı bir insan varken (ki bir de bu insan anneyken) nasıl sigara puro içilebilir benim aklım almadı. Ben de sigara içiyorum ve trafiğe falan takılınca dayanamayıp arabada da içiyorum ama bırak annem, araçta rahatsız olacak herhangi biri varsa kesinlikle içmem. Bu konuda ciddiyim çünkü bu sebepten Ankara'ya 8 saatte (8 tane mola ile) gitmişliğim vardır. Şimdi de arabaya çocuğum da bindiği için o varken değil sigara içmek, daha önce içtiğimin kalıntısı iyice gitsin diye o binmeden önce bir süre tüm camlar açık kullanırım ki hava akımı aracın içini temizlesin.

Dipnot: Puroyu da acayip severim. İçmeyi değil, kokusunu...

• quote:

Orjinalden alıntı: geremy

sigarayı bırakmak için çalışma yapsan nasıl olur hiç denedinmi.

Geremy kardeş, bu dediğin ilk türk arabası Devrim benzin bitip yolda kaldığında zamanın rahmetli cemal Gürselin

"Garp kafasıyla araba yapıyorsunuz, ama şark kafasıyla benzin koymayı unutmuşsunuz" diyerek aracı terketmesine benzemiş, o olaydan sonra devrim projesi rafa kaldırılmış, halbuki destek verilse belki şu anda dünya otomobil devleri ile yarışıyor olacaktık.... yeni fikirlere herzaman destek

Not: Sigara öldürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sirke ile araç temizleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.