Şimdi Ara

Sigorta fiyatlarina zam gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun sigortaci arkadasimin yanina ugradim yolumun uzeri idi bi cayini iceyim dedim cay kursagimda kaldi. Aralikta arac alacam ilk aracim olacak merak edip sordum yine zam geldi abi dedi 904 liradan 917 liraya cikti dedi. Sanirim ben araba alana kadar 1000 lirayi gorecez sozde indirim yapmislardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorunlu Trafik Sigortası Prim Sorgulama

Asgari 480 TL. Azami 2963.24 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sigortaysa fena değil.

• Biz doğa sigorta yaptırıyoz fiks 450-500 TL onuda kaza yapınca ödemez muhtemelen

• Aracınız yok anladığım kadarıyla çünkü ilk arabamı alacağım demişsiniz. Olmayan araç için nasıl sigorta fiyatı çıkabiliyor?
  • normal her ay zam yapılmak kaydıyla tavan fiyat uygulamasına geçmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2013'de 680TL olan sigortam, 2014'de 480, 2015'de 280TL'ye düştü ve hiç kaza yapmamama rağmen, 2016'da 600 küsür, 2017'de 800 küsür TL oldu tekrar.

Ben helal etmiyorum, gerisi umurumda değil.

sigorta şirketlerinin kâr oranları baya arttı zaten son iki senede. haberlerde çıkmıştı bu.

zaten sadece araç için değil, genel oalrak sigorta işi günümüzde direkt olarak beleşten para kazanma işine dönmüş. arkadaşımın eşi Allianz sigorta da çalışıyor, yaptıkları üçkağatları bi anlattı nutkum tutuldu. üstelik bankalarla ortaklaşa yapılıyor üçkağıtlar. sistematik şekilde vatandaşı soyuyolar, tabi vatandaşın hakkını savunacak olan tepe kurum şu an kendi gemi filosunu genişletip 15 yıllık ortağıyla arasındaki kanlı davadan dötünü kurtarabilme derdinde. vatandaşı kim savunur.

• ortada olmayan bir araç için nasıl fiyat verdi anlamadım ama dün ilk aracı olan birisine 2017 Golf için 736 lira ya önümde kestiler
  • zam değildir zamcık dır o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.