Sigorta yaptırmayıp parasını elden almak istiyorum bilirkişiler içeri bakabilir mi ?
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 4 Şubat 2021; 0:49:16 > -
Dostum ben net bir bilgi istiyorum bunları bende gördüm fakat bilen birisinden duymak istiyorum.Emin olmak istiyorum. -
Güncel -
2020 de 850 civarında ödeniyordu benimki bu yıl ne kadar oldu bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum şöyle bir durum var, şimdi ben işverenden asgari ücretim ve sigortam dahil toplam kaç para alacağım ?
Yani normalde sigortalı çalışıyor olsam işverenin cebinden toplam çıkacak para ne kadar olacak ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: VictorFilintaDostum şöyle bir durum var, şimdi ben işverenden asgari ücretim ve sigortam dahil toplam kaç para alacağım ?
Yani normalde sigortalı çalışıyor olsam işverenin cebinden toplam çıkacak para ne kadar olacak ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor
Alıntıları Göster15 Yaşında falan mısın birader ?
-
İşverene maliyetini tam bilmiyorum hocam mesela benim sigortamda amcamda gözüküyor muhasebe hesaplayıp söylüyor ne ödeyeceğimi Aralık ayini 950 TL olarak ödemişiz Zamlı olarak daha gelmedi bi kaç gün içinde gelecek yani işveren verse verse ödeyeceğin primi ve asgari ücretini verir
işverenin 300-500 TL veririm dersede kabul etme bence sigortan yatsın daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Vladicius
işverenin 300-500 TL veririm dersede kabul etme bence sigortan yatsın daha iyiTabi ki kabul etmem.Onun dışında geçen ay 3830 TL para aldım, fakat 2021 yılında asgari ücret ve işçinin işverene maliyet oranları değiştiği için paramı aldığım zaman elime ne kadar para geçecek bunu bilmem gerektiği için soruyorum
-
Valla hocam onu bilemiyorum internette baktığımda geçen yıl 3450 TL işveren maliyeti mevcut siz 3800 küsür yazmışsınız arada 350-370 TL fark var bu yılda işveren maliyeti 4205 olarak gözüküyor siz düz hesap 4500 söyleyin 😂
quote:
Orijinalden alıntı: VladiciusValla hocam onu bilemiyorum internette baktığımda geçen yıl 3450 TL işveren maliyeti mevcut siz 3800 küsür yazmışsınız arada 350-370 TL fark var bu yılda işveren maliyeti 4205 olarak gözüküyor siz düz hesap 4500 söyleyin 😂
Ücreti söylerken yanlış yazmışım o 3830 TL bin içinde yemek parasıda vardı yanlışlık olmuş :)
-
Yemek ücretini düşünce ne kalıyor hocam
SSK Payı 733,39tl
İşsizlik payı 71,55tl
Bu senin işverene sigorta maliyetin eğer ki asgari ücret ile çalışıyorsan. Ama bu şekilde düşünmen yersiz olur sigortasız çalışırsan senin maliyetin sadece sigorta değil, asgari ücretli bir personelin işverene maliyeti aylık 4000civarı şuan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VladiciusYemek ücretini düşünce ne kalıyor hocam
3430 TL para aldım aralık ayı için,bu paranın içinde yemek ücreti yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaNMaXSSK Payı 733,39tl
İşsizlik payı 71,55tl
Bu senin işverene sigorta maliyetin eğer ki asgari ücret ile çalışıyorsan. Ama bu şekilde düşünmen yersiz olur sigortasız çalışırsan senin maliyetin sadece sigorta değil, asgari ücretli bir personelin işverene maliyeti aylık 4000civarı şuan.
bunun dışında başka ne gibi bi maliyetim var, yani toplamda asgari ücret dışında elden ne kadar para almam gerekiyor ?
-
https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=https://lmgtfy.app/?q=asgari+%C3%BCcretin+sigorta+maliyeti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3430 aldıysan işveren maliyetinden maaş veriyor sana bu yılda işveren maliyeti 4205 TL + yemek ücretini alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladicius -- 5 Şubat 2021; 15:34:24 >
adam sana sigorta yapmayıp kendini riske atıp full maliyeti mi verecek sana ? imkansız lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2021; 16:4:13 >
Benzer içerikler
- hasan sabbah"ın hikayesi
- hint yağı sakal çıkarır mı
- terleme hapı kullananlar
- kolun üstüne yatmak
- pat pat naylon nerede satılır
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X