Şimdi Ara

Sigorta yaptırmayıp parasını elden almak istiyorum bilirkişiler içeri bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı geceler öncelikle, bir işyerinde asgari ücret ile çalışıyorum fakat işyerine bildirdim ve sigorta istemeyip sigorta parasını elden almak istediğimi söyledim.Asgari ücret dışında sigorta parası olarak ne kadar ücret alacağım ? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 4 Şubat 2021; 0:49:16 >
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Dostum ben net bir bilgi istiyorum bunları bende gördüm fakat bilen birisinden duymak istiyorum.Emin olmak istiyorum.
  • Güncel
  • 2020 de 850 civarında ödeniyordu benimki bu yıl ne kadar oldu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladicius kullanıcısına yanıt

Dostum şöyle bir durum var, şimdi ben işverenden asgari ücretim ve sigortam dahil toplam kaç para alacağım ?

Yani normalde sigortalı çalışıyor olsam işverenin cebinden toplam çıkacak para ne kadar olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorFilinta

Dostum şöyle bir durum var, şimdi ben işverenden asgari ücretim ve sigortam dahil toplam kaç para alacağım ?

Yani normalde sigortalı çalışıyor olsam işverenin cebinden toplam çıkacak para ne kadar olacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

Alıntıları Göster

15 Yaşında falan mısın birader ?

• VictorFilinta kullanıcısına yanıt

İşverene maliyetini tam bilmiyorum hocam mesela benim sigortamda amcamda gözüküyor muhasebe hesaplayıp söylüyor ne ödeyeceğimi Aralık ayini 950 TL olarak ödemişiz Zamlı olarak daha gelmedi bi kaç gün içinde gelecek yani işveren verse verse ödeyeceğin primi ve asgari ücretini verir

• işverenin 300-500 TL veririm dersede kabul etme bence sigortan yatsın daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

işverenin 300-500 TL veririm dersede kabul etme bence sigortan yatsın daha iyi

Tabi ki kabul etmem.Onun dışında geçen ay 3830 TL para aldım, fakat 2021 yılında asgari ücret ve işçinin işverene maliyet oranları değiştiği için paramı aldığım zaman elime ne kadar para geçecek bunu bilmem gerektiği için soruyorum

Valla hocam onu bilemiyorum internette baktığımda geçen yıl 3450 TL işveren maliyeti mevcut siz 3800 küsür yazmışsınız arada 350-370 TL fark var bu yılda işveren maliyeti 4205 olarak gözüküyor siz düz hesap 4500 söyleyin 😂

• quote:

Valla hocam onu bilemiyorum internette baktığımda geçen yıl 3450 TL işveren maliyeti mevcut siz 3800 küsür yazmışsınız arada 350-370 TL fark var bu yılda işveren maliyeti 4205 olarak gözüküyor siz düz hesap 4500 söyleyin 😂

Ücreti söylerken yanlış yazmışım o 3830 TL bin içinde yemek parasıda vardı yanlışlık olmuş :)

Yemek ücretini düşünce ne kalıyor hocam

• SSK Payı 733,39tl

İşsizlik payı 71,55tl

Bu senin işverene sigorta maliyetin eğer ki asgari ücret ile çalışıyorsan. Ama bu şekilde düşünmen yersiz olur sigortasız çalışırsan senin maliyetin sadece sigorta değil, asgari ücretli bir personelin işverene maliyeti aylık 4000civarı şuan.

• quote:

Yemek ücretini düşünce ne kalıyor hocam

3430 TL para aldım aralık ayı için,bu paranın içinde yemek ücreti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNMaX

SSK Payı 733,39tl

İşsizlik payı 71,55tl

Bu senin işverene sigorta maliyetin eğer ki asgari ücret ile çalışıyorsan. Ama bu şekilde düşünmen yersiz olur sigortasız çalışırsan senin maliyetin sadece sigorta değil, asgari ücretli bir personelin işverene maliyeti aylık 4000civarı şuan.

bunun dışında başka ne gibi bi maliyetim var, yani toplamda asgari ücret dışında elden ne kadar para almam gerekiyor ?

• Hocam 3430 aldıysan işveren maliyetinden maaş veriyor sana bu yılda işveren maliyeti 4205 TL + yemek ücretini alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladicius -- 5 Şubat 2021; 15:34:24 >
  • adam sana sigorta yapmayıp kendini riske atıp full maliyeti mi verecek sana ? imkansız lol

ayrıca https://lmgtfy.app/?q=2021+asgari+%C3%BCcret+tablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2021; 16:4:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.