Şimdi Ara

Sigortam.net Müşterilerine PO'dan 400 TL'ye Varan Ücretsiz Akaryakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anladığım kadarıyla ilk ay 400 TL üzeri akaryakıt aldığınızda 20 TL, ikinci ay 400 TL üzeri akaryakıt aldığınızda 20 TL, üçüncü ay 400 TL üzeri akaryakıt aldığınızda ise 20 TL üzerine 40 TL hediye ile, toplamda 100 TL’lik akaryakıt hediye ediliyor.

Yıl içinde bunu tekrarladığınız takdirde toplamda 400 TL ücretsiz akaryakıt kazanılıyor. Özellikle trafikte uzun süre seyahat edenlerin değerlendirebileceği bir kampanya gibi duruyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için Sigortam.net’ten kasko ya da trafik sigortası poliçesi yaptırmanız gerekiyor.

Kampanya Başvuru Sayfası https://www.sigortam.net/petrol-ofisi-kampanyasi

Kampanya hakkında sıkça sorulan sorularhttps://www.sigortam.net/sigortamnet-po-kampanya-sss/

• 1- Kampanyaya katılmak için ne yapmam gerekiyor?
    Kampanyaya katılmak için Sigortam.net’ten kasko ve trafik sigortası almış olmanız ve poliçenizin yürülükte olması gerekiyor.
    2- Sigortam.net’ten daha önce poliçe aldım ve poliçem halen devam ediyor. Kampanyadan faydalanabilir miyim?
    Kampanyaya katılmak için poliçe yenileme tarihinize en az 5 ay kalmış olması gerekmektedir.
    3- Kampanya hangi tarihler arasında geçerli?
    Kampanya 1 Eylül 2017 – 1 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    4- Kampanyadan ne kadar süre faydalanabilirim?
    Kampanyaya katıldıktan sonra 1 yıl boyunca poliçenizi iptal etmediğiniz sürece kampanyadan faydalanabilirsiniz.
    5- Positive Puan kazanmak için ne yapmam gerekiyor?
    Positive Puan kazanmak için 30 gün içinde 400 veya 500 TL değerinde akaryakıt (benzin, motorin, lpg) alışverişi yapmanız gerekmektedir. 30 gün içinde yapacağınız 400 veya 500 TL değerindeki akaryakıt alışverişinize 20 TL değerinde Positive Puan kazanabilirsiniz. 90 gün içinde yapacağınız 1.200 veya 1500 TL değerindeki akaryakıt veya LPG alışverişinize ise 100 TL’ye varan Positive Puan kazanabilirsiniz. 400, 500 TL ve 1.200, 1.500 TL ayrımı Petrol Ofisi’nden daha önce yapmış olduğunuz akaryakıt veya LPG alışverişleri göz önüne alınarak belirlenir. Petrol Ofisi’nden son 3 ayda 4 veya daha fazla akaryakıt veya LPG alışverişi yapmışsanız Positive Puan kazanmak için 30 gün içinde 500 TL, 90 gün içinde ise 1.500 TL’lik akaryakıt veya LPG alışverişi yapmanız gereklidir. Eğer Petrol Ofisi’nden son 3 ayda 3 veya daha az akaryakıt veya LPG alışverişi yapmışsanız Positive Puan kazanmak için 30 gün içinde 400 TL, 90 gün içinde ise 1.200 TL’lik akaryakıt veya LPG alışverişi yapmanız gereklidir.
    6- 30 gün içinde Positive Puan kazanmam gereken tutardan daha fazla akaryakıt veya LPG alışverişi yapmam durumunda fazladan aldığım tutar bir sonraki aya yansır mı?
    Positive Puan kazanmanız için harcamanız gereken tutardan daha fazla harcamanız bir sonraki ay alacağınız akaryakıttan kazanacağınız Positive Puan’a katkı sağlamaz. Ancak 90 gün içinde almanız gereken tutara katkı sağlar.
    7- Kampanyadan en fazla ne kadar Positive Puan kazanabilirim?
    Kampanyadan 1 yıl içinde en fazla 400 TL, 3 ay içinde en fazla 100 TL değerinde Positive Puan kazanabilirsiniz.
    8- Kazandığım Positive Puanların ne zamana kadar kullanabilirim?
    Yüklenme ayını takip eden ikinci ayın son gününe kadar puanlarınızı kullanabilirsiniz. Kullanılmayan puanlar iptal edilecektir. Örneğin 15 Kasım 2017’de Positive Puan kazandıysanız, puanlarınızı 31 Ocak 2018’e kadar kullanmalısınız.
    9- Poliçemi iptal edersem kampanyadan yararlanmaya devam edebilir miyim?
    Poliçenizi iptal etmeniz durumunda kampanya katılımınız iptal edilir.
    10- Poliçe iptali nedeniyle kampanyadan yararlanmaya devam edemezsem kartımda biriktirdiğim Positive Puanlar iptal olur mu?
    Kampanya katılımınız iptal olsa dahi kazanmış olduğunuz Positive Puanlar son kullanma tarihine kadar geçerlidir.
    11- Aracımı satıp yeni bir araç aldım. Bu durumda kampanyadan yararlanmaya devam edebilecek miyim?
    Daha önce tarafınıza iletilmiş olan kartınızı yeni aracınız için yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
    12- Kazandığım puanları nasıl öğrenebilirim?
    Kazandığınız Positive Puanlarıwww.positivecard.com.tr, Petrol Ofisi mobil uygulaması, 0800 211 02 29 numaralı Petrol Ofisi Ücretsiz Danışma Hattı ya da 444 24 00 numaralı Sigortam.net Sigorta Destek Hattı’nı arayarak öğrenebilirsiniz.
    13- Sistemsel sorundan dolayı kartım okutulmadı ne yapmam gerekiyor?

Yakıt fişiniz ile birlikte 0800 211 02 29 numaralı Petrol Ofisi Ücretsiz Danışma Hattı’nı arayarak puanlarınızın yüklenmesini talep edebilirsiniz.
    14- Postive Card’ım kartım yanımda değildi. Positive Puan yükleyemedim. Fatura ibraz etsem siz yükleyebilir misiniz?
    Positive Puan kazanabilmek için kartınızın pompalardaki okuyuculara okutulması gerekmektedir. Sonradan puan yüklemesi yapılamamaktadır.
    15- Postive Card’ıma puan yüklediklerini söylediler ama görünmüyor. Ne yapmalıyım?
    Yakıt fişiniz ile birlikte 0800 211 02 29 numaralı Petrol Ofisi Ücretsiz Danışma Hattı’nı arayarak puanlarınızın yüklenmesini talep edebilirsiniz.
    16- Kazanılan Positive Puanı para iadesi olarak alabilir miyim?
    Positive Puanlar sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt (benzin, motorin, lpg) alışverişlerinde geçerlidir. Para iadesi yapılmamaktadır.
    17- Kartımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim?
    Kartınız size ulaştıktan sonraki ilk alışverişinizde kullanabilirsiniz.
    18- Kartımdaki puanları nasıl kullanacağım?
    Positive Puan’larin kullanılabilmesi için GSM numaranıza gönderilmiş olan Positive Card şifreniz gereklidir.
    19- Daha önce PO kartım vardı. Şimdi Sigortam.net de kart gönderdi. Puanları birleştirebilir miyim? Tek kart yapabilir miyim?
    Bu kampanya Petrol Ofisi’nin farklı kampanyaları ile birleştirilemez.
    20- Kartımı kaybettim. Ne yapmalıyım?
    444 24 00 numaralı Sigortam.net Sigorta Destek Hattı’nı arayarak yeni bir kart talebinde bulunabilirsiniz.

• Yeni PO kart yolladığından benim için sıcak değil ama ayrıntıları paylaşayım dedim :)
    Haber veren forumdaşa da teşekkürler.
  • Ne kampanya ama !

90 gün içinde 1200 tl yakıt almak zorundasın üstelik bu 90 gün 1200 tl lik alışverişi yılda 4 defa tekrarlaman gerekiyor bu kampanya bireysel kullanıcılar için hiç uygun değil.

Benim kızdıran tarafıda sanki bu 400 liralık puanı direk hediye ediyorlarmış gibi afişe reklam yapmaları insanları kandırmaya çalışıyorlar.

Adamgibi direk 400 lira puan vermeleri gerekiyor o zaman düzgün bir kampanya olurdu bu daha çok yalancılık olmuş.

Yılda

1200x4 alışveriş yapacak kadar çok yakıt harcamam olsaydı zaten kredi kartları puan kampanyalarından 400 kazanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 14 Ekim 2017; 17:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya yapmak için yapılmış bir kampanyadır.Herhangi bir talep gelmeyince veya yeterli sigorta poliçesi olmayınca adam akıllı bir kampanya yaparlar.
  • 3 ayda 1200 liralık benzin yakan adamın kampanyayla ne işi olur.
  • Bide sigortamnet ten kazık mı yememiz lazim,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasko veya trafik sigortası fiyatları piyasada verilen fiyatlara göre avantajlı oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylık ortalama 500-600tl yakıt alıyorum . işim evime uzak . bu kampanya fos . uğraşmaya değmez . istasyonların verdiği kartlardan puan kazanma olayıda fos .
    parafın bazen 400tl yakıta 50tl puan kampanyası oluyor o olunca kullanıyorum .
  • Zaten hiç sevmiyorum bu firmayı. Bosverin millet bunları

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Ben servise güvenmediğim için çocuğu okula bırakıp alıyorum her gün, aylık 500 den fazla gidiyor ama PO ters yerde, uğraşamam, verdiği yakıt iatasyona gitmeme yetmez. Bir de PO kampanyalarında önceden,sıkıntı yaşadım, artık uğraşmıyorum

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Maximum mobil ödeme ile daimi %3 indirim var. O bile sıkıntılı. Pompalar arasında birdirbir oynuyoruz pompacı ile her seferinde. Bu gün ise pompacı beceremedi, ben de arabada oturuyordum, sormadan etmeden normal indirimsiz koymuş. %3ün derdinde değilim. Bir kere olması da olur da, adam bi de yalan söylüyor. Tavırları ise sanki karşısındaki müşteri değil de azar işitmeye gelmiş birisi...

Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Herhangi bir şey olacağını sanmıyorum ama eski müşteri ilgileri yok. Eski yakıt kalitesi de yok gibi geliyor bana. Aylık 400e 20 lira indirim ise gerçekten biraz komik olmuş.
  • Saçma sapan kampanya.

Shell'de ZUBİZU ile 300 e 15 tl veriyor

İstasyon arama derdi yok kampanya diye

Telef olmaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.