Şimdi Ara

Sigortasız muayenesiz kaza yapmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm! babam dün akşam kamyonetle kaza yapmış.Solllama yaparken (hızı kamera kayıtlarına göre muhtemelen 70-80) Audi marka bi otomobile çarpmış otomobilin sol ön çamurluk pert bizim arabanın sağ kapı fln bükülmüş sağ ön tarafta arabaya benzeyen birşey kalmamış.yaralı yok ama sorun bizim sigortanın muayenenin olmaması muayene geçeli 9 gün olmuş babam fark etmemiş birdaha ki ay diye biliyomuş yani bu hafta sigortayıda muayeneyide yaptıracakmış.Trafik polisleri 2 kişidede suç olduğunu söylüyor, karşı taraf itiraz etsede.Size sorum karşı tarafın masraflarını bizmi karşılayacağız?Bizim karşılama ihtimalimiz var mı?Ne yapmalıyız?İtiraz edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamix42 -- 10 Nisan 2013; 11:44:13 >

• hem muayene yok hem sigorta yok, benim bildiğim kadarıyla ki çok kara cahil değilim bu konuda tamamen suçlu sayılır tüm masrafları karşılarsınız ki audi sahibi aracı için değer kaybı davası açarsa umarım açmaz onu da büyük ihtimalle kaybedersiniz
  • Devletten karşılanıyordu sanırım. öylebirşey hatırlıyorum ama muayene yokmus bilemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 10 Nisan 2013; 12:12:17 >
  • Audinin bütün masrafları cebinizden çıkacaktır. Bu konuda uzmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

hem muayene yok hem sigorta yok, benim bildiğim kadarıyla ki çok kara cahil değilim bu konuda tamamen suçlu sayılır tüm masrafları karşılarsınız ki audi sahibi aracı için değer kaybı davası açarsa umarım açmaz onu da büyük ihtimalle kaybedersiniz

Deme ya. İnşallah açmaz.sigortanın olmadgnı biliyormuş babam parasal sikintılardan dolayı bugün yarın ertelemiş.ama muayenenin geçtigini fark etmemis :(teşekkürler cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta olmazsa cebinden çıkar.
  • Hocam kötü olmuş. Ki trafik kazalarında devlet acımasız. Sigortasız bırakın masraf karşılamayı sağlık sigortanız olsa bile trafik kazasında ki masrafları bile cebinizden öderdiniz yaralanma olsa dahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babam bu durumlarda hep dikkatli davranır allahtan ama sizin durumda biri için şu sözü kullanırdı; "arabayı orada bırak git." ama gerçek yaptırımı ne tam bilmiyorum. inş en hafif yoldan halledersiniz. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.