Şimdi Ara

ŞİKAYETİM VAR KIZLAR BANA BAKMIYOR YAŞ 36 OLACAK HALEN TIK YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acı bir şekilde hiçbir kız bakmıyor bana
    ve gönlüm hep güzellerden yana.
    çok fena durumdayım.
    yaşım 36 olacak hiç kız arkadaşım olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• salla gitsin ciddi düşün ara bulacak birilerini bul..
  • Senden geçti artık o işler. Hadi gençlerin hevesi var, yaparlar birkaç hata. Sen bulaşma
  • Oğlum bu adam bugüne kadar troll müydü, değil miydi anlamadım.

Tanıyanlar bi aydınlatsın. 4 yıl önce bırakmıştım forumu bu adam vardı. 4 yıl sonra takılmaya başladım yine bu adam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kız arkadaşının olmaması cok böyle üzülecek bi şey degil ben de eskiden böyle düşünürdüm şimdi hic üzülmüyorum kendin icin faydalı işler yapmaya bak boş ver

• şikayetvara yaz.
  • Sen kız olsan bakarmisin 36 yaşında birisine alüminyum. bakması için para kas vücut ne biliyim statü falan olması gerek zaten onlar olsaydı 36 yaşına kadar ooooo bu dünyaya geliş sebebi işte bazılarının Elizabethden ibaret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet klasik turbolinea başlıkları..

-36 yaşındayım kız bakmıyor..
    -İş kurucam kimseye güvenilmiyor elemanlar hırsız..
    -Elemanımı şöyle kötü şartlarda çalıştırıcam vs..

Yıllaaaardır süre gelen hep aynı saçma konular ve hep aynı adam sürekli aynı konuları açıp duruyor...Birazdan bir iki kişiyide mahkemeye verdimmi ooooh tadından yenmez..Güzel kardeşim bazı internet sitelerine şizofreni olduğunu,bipolar bozukluk teşisi olduğunu söylemişsin...Böyle bi durum varsa eğer git sinir ve ruh hastalıkları birimine tedavi ol..Bu ayıp değil herkesin bi hastalığı kusuru var..Akıl sağlığınla ilgili bir problemin olduğunu düşünüyorsan *'ki öyle olduğunu yazmışsın her yerde) tekrar ediyorum git ve tedavi ol..Yoksa topluma zararın oluyor..Millet senin yazdıklarına sinirleniyor seni çekemiyor artık!!!!!!!!

• Bakmayan kizlara dava ac
  • quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Evet klasik turbolinea başlıkları..

-36 yaşındayım kız bakmıyor..
    -İş kurucam kimseye güvenilmiyor elemanlar hırsız..
    -Elemanımı şöyle kötü şartlarda çalıştırıcam vs..

Yıllaaaardır süre gelen hep aynı saçma konular ve hep aynı adam sürekli aynı konuları açıp duruyor...Birazdan bir iki kişiyide mahkemeye verdimmi ooooh tadından yenmez..Güzel kardeşim bazı internet sitelerine şizofreni olduğunu,bipolar bozukluk teşisi olduğunu söylemişsin...Böyle bi durum varsa eğer git sinir ve ruh hastalıkları birimine tedavi ol..Bu ayıp değil herkesin bi hastalığı kusuru var..Akıl sağlığınla ilgili bir problemin olduğunu düşünüyorsan *'ki öyle olduğunu yazmışsın her yerde) tekrar ediyorum git ve tedavi ol..Yoksa topluma zararın oluyor..Millet senin yazdıklarına sinirleniyor seni çekemiyor artık!!!!!!!!
    -para lazım maddi sıkıntıdayım
    -babamla kavga ettik evden attı

• Milleti çıldırtana kadar manasız şeyleri yazıp burayı meşgul ediyor..Millette sinirlerine hakim olamayarak "Lan bizene bunlardan A..." dediği zamanda mahkemeye veriyor..Sonra vay efendim Türkiyede insanlar çok kötü diyip Ermeni forumlarında Türk halkını kötüleyip aşşalıyor..Yahu git kardeşim Ermeni forumunda takıl madem öyle buraya yazıp bizi darlıyosun?

Yoksaaaaaaaa????

Senin hakkında milleti bilerek kışkırtıp sinirlendirip kendine hakaret ve tehdit etmelerine zemin hazırlayıp bundan maddi gelir elde ettiğin söyleniyor..Doğrumu bu?

• şikayetin kime ?

paran da var yine bakmıyorlarsa sorun tip değil sorun kişiliktir.
  • Senin ezcane ne oldu?

Erkeklerden yana dene sansini bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 23 Aralık 2019; 6:33:25 >
  • gerçekten böyle birisi var mı yoksa bot filan mı?
  • sana bakmayan kızları mahkemeye ver

• çare alibaba sex toys
  • Koklatmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.