Şimdi Ara

Şikayetvar en çok şikayet edilenleri açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenin internet gelişimdenki en büyük ayak bağı olan, AKK denen garabeti zamanında millete dayatıp devlet zoruyla ancak kaldıran, aynı hıza 6 ayda bir kallavi zam yapan ve akşamları gizli kota uygulayan dünyanın açık ara en rezil internet oluşumlarından birisi olan Türk Telekom'un zirveden inmesine çok şaşırdım. Açıkçası üzüldüm açık ara birinciliği kimseye kaptırmamasını umuyordum.

Trendyol'a gelince zaten onların ne "yol" olduğu belli. İlla burdan alışveriş yapacaksanız mağazayı google'dan aratın , başka sitelerde de(bilhassa amazon'da) mağazası varsa komisyon oalyını düşük tuttukları için ancak öyle tercih edilir.

TT denen garabetin zirveden inmesi de yine piyangodan çıkan sanal borsa mağduriyetidir muhtemelen. Adam biranda en az 10.000 kaptırınca haliyle en rezaleti onları seçmiştir.

• Trendyol yaşattığı sorunlardan ziyade fiyatların yüksekliğiyle benim için tercih sebebi değil. Hangi ürüne bakarsam bakayım bir yerde 40 liraysa Trendyol'da 60 lira.

• serafon kullanıcısına yanıt

Tınlayacak bir durum yok ki zaten sitenin herhangi bir yasal yaptırım süreci yok. Ticaret mahkemelerine başvurmadıktan sonra sikayet vara isterseniz 100 defa yazın hiçbir sonuç alınamaz. Firmalar burda cevap bile vermeyebilir.

• hepsi tamamda ziraat bankası neden ki. bir tek bu bankanın olması garip geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mcan_91

Trendyolun böyle çıkması çok normal. Telefon aldım. 1 ay sonra beni kvkk yı delip satıcı aradı tehdit etti. Gelen ürünün fiyatının yanlış girildiğini sistem hatası olduğunu ve iade etmezsem dava edileceğimi ve avukat masraflarını ödemem gerektiğini söylediler. Bende telefona kılof cam derken 500 lira harcamıştım. Trendyolu aradım sizi arama hakları yok kvkk kapsamında dedi ve bişey yapamıycaklarını vermezsem dava edileceğimi söylediler. Hiç bir
    çözüm sunmadı. 2 bin tl zarar ettim dolar arttı tel fiyatları arttı vs. İade ettim mahkeme ile uğraşmamak için.

Ayrıca yapılan hiç bir yorumu trendyol ve hepsiburada yayınlamıyorlar. Bunu bu olayları yaşayıp yaptığım yorumları göremeyince fark ettim.

Yeni evlendim komidin gibi şeyler aldım paramparça geldi iade et deniyor pandemi ortasında ama ürün yok diyorum iade edicek. Ürün kırık çivileri yok verniksiz her yer kıymık dolu. Böyle 5 6 ürüne yorum yaptım hiç biri yayınlanmamış. Bu e ticaret sitelerindeki yorumlara güvenmeyin.

Bide bir kere kendi kendilerine ürün satıp 10 kere kendilerine yorum yapabiliyor mağaza satıcıları. Sonra kendilerine iade yapıyorlar ama 50 tane 5 yıldız verebiliyorlar. Bu tuzaklara düşmeyin.

Tavsiyem trendyoldan uzak durun amazondan şaşmayın.

keşke iade etmeseydin blöf yapmış sende yemişsin

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum dava açicaz mahkeme masrafları vs dediler. Açıkcası avukat tutsam 5 6k ödemem lazımdı riske girmek istemedim. Mafya gibi trendyol kullanmamak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcan_91

Evet bi kaç kişi ile konuştum da avukat tutmam lazımdı sonrasında 2 3 sene uğraşmam lazımdı vs. pandemi döneminde uğraşmak istemedim. Bide büyük şirket avukatları iyidir sıkıntı yaratırlar diye düşündüm. Trendyol hiç haklarımı korumadı beni mağdur etti. Amazonda yaşadı arkadasım benzerini 40 dolara ps4 aldı zamanında hemde bilerek. ve amazon tüketiciyi kaç sene önce korudu. Trendyol gibi çakal firmalarla uğraşılmıyor. Önceki ürünlerdede yaptığım kötü yorumları yayınlamamışlar bu olaylar olunca fark ettim.

Hocam sen hiç uğraşmayacaksın mahkemeye bile gitmeyeceksin ayrıca karşı taraf kaybedeceği davayı açmaz zaten korkutmaya çalışıyorlar sadece satıcının avukatı gerçeği çeviremez sıkıntı ne yaratacaklar senle ne alakası var birsürü insan böyle dolandırılıyor hiçbir şey yapmasan bir şey olmayacaktı eğer sana dava açsalardı bile yanlış bir şey yapmadın üzerine adamlar seni aramış gizliliği bozup tehdit etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 29 Ağustos 2021; 22:46:24 >

• Yine destan yorumlar yazmislar, silin abi bunları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

Hukuki birşey yok da imaj meselesi. İlk zamanlar daha etkiliydi, demek ki etkinlikleri kaybolmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

Pazaryeri bile olsa yardımcı oluyorlar hocam, traş makinesi almıştım 36 gün geçmişti şarjda bozuldu, daha da çalışmadı. Satıcıya yazdım böyle böyle; servise yönlendirdi. Servise göndermeden bi Amazonu arayayım dedim, adamlar ürünü bize gönderin iade alalım satıcıya biz bilgisini geçeriz dediler iademi yaptılar ürünü alınca. Yenisi sipariş ettim bende. Böyle müşteri hizmeti nimet nimet

• Aras Kargo nasıl ilk 10 olmaz ya...

• Liste şaşırtmadı. Telekom yıllardır şikayet alanında lider, seneler oldu bağımı keseli. Trendyol'dan da mecbur kalmadıkça almam, satıcının hangi kargo ile çalıştığının bilinmediği, olumsuz yorumların yayınlanmadığı bir oluşumla işim olmaz. Üstelik agresif reklamlarından da gına geldi.

• şikayet var ın daha da yaygınlaşması lazım çoğu firma sallamıyor bile son zamanlarda alışveriş profilimi önce amazon orada yoksa buraya bakarak yapıyorum. bir çok firma servis açısından sıkıntılı

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Adamsın 

• berk70 kullanıcısına yanıt

Asıl senin cevabın ne alaka? Örnek vermişsin amerikadan. Hop kardeşim burası türkiye. Adam zaten kvkk yı delmiş. Ayrıca hiç adliye, avukat, davalarla uğraşmamış insan bunlarla uğraşmak istemez. Çok normal. Yani bin, ikibin lira için huzuru kaçsın istemez. Ayrıca karşı taraf haksızda olsa sen kendini savunamazsan davayı kaybedersin. Yine ayrıca davan var sonuçlanana kadar tüm masraflar senden çıkar. Avukat tuttun diyelim parasını alır davanın sonucunu beklemeyebilir. Yani ufak tefek işlerle uğraşacağıma bende hiç potaya girmek istemeyebilirim. Bu gibi her durumda davalık olursak yandık. İşi gücü bırakıp bunlarla uğraşırız. En temizini yapmış bence

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

Birkaç örnek verirmisin. Tam tersi genelde trendyolda ucuza buluyorum ben. Sanırım komisyonları daha az ve kargoları ucuz.

• mcan_91 kullanıcısına yanıt

faturan kesilmiş, ücreti senden kesilmiş nereye mahkeme açıyor hayırdır  ah be dostum keşke iade etmeseydin.

• Amazonun ne mobil ne de web arayüzünü beğeniyorum. Müşteri hizmetleri iyi olabilir ama kac yillik sitenin arayüzü böyle 5 para etmez, leş olamaz... Sacma sapan, her sey her yerde... Hepsiburada eskisine gore daha iyi. Trendyol içlerinde mobil arayuzu en basit ve kullanışlı olanı (filtre ve aciklama kismi vasat). Amazon haric hb ve ty den haftada en az 1 2 siparisim olur. İadelerim de oldu nadiren. Simdiye kadar hic sorun yaşamadım. Hatta hb tüketici kredisi ile laptop ve tablet almistim. Sonra daha iyisi olunca iade etmek istedim. urun hazirlanmaya başlamasına ve kredi ile alınmasına rağmen iade ettiler parayi yatirdilar hesaba. Gerci ilk basta urun hazirlaniyor iade olmaz dendi ama sonra iade ettiler. Biraz sans isi. Amazon ürün yelpazesini arttırıp o leş arayuzunu degistirirse bunları bırakıp amazona gecerim. Ama hiçbir şey bakmak istemiyorum sitesi yüzünden. Primegaming bile berbat...

Ha bu arada olumsuz yorum yayinlanmiyor denmis ama hbde de tyde de olumsuz 1 2 yorumum olmuştur. Hatta birinde aptal bir aliciyla dalga bile geçmiştim kullanmayi bilmiyorsan urune .ok atma diye. Onu bile yayinlamislardi 😂 cok dikkat ettiklerini düşünmüyorum.

Genelde dandik veya ucuz ürünlerde sorun yaşanıyor sanırım. Bu kadar olumsuz yoruma sasirdim çünkü... Yorumlarda şuna da denk geliyorum, mesela dolap alacak adam, olçüsü yazılmış oraya 120cm diye. E bre herif almadan bi oku yaziyor iste ölçüleri... Sonra yoruma yazmis dolandırıcısiniz dolap minyatür cikti falan... 😂 Neyse hicbiri babamin oglu değil. Şanslıymisim sanirim ilk defa. Bir sorunum olmadı...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.