Şimdi Ara

Şikayetvar en çok şikayet edilenleri açıkladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazılımsal hata dediler. Gönderdikleri fatura aldığım fiyat değildi. Faturayı görünce ibraz etmek lazımmış. Bir avukata sordum bi bedel öderiz ama tam bu kadar olmaz dedi. 18k yerime 1.8k ya aldım ben. Yenilenmiş telefon diye aldım aslında bende sıfır gelince şaşırdım. Avukat 3 5 k alırlar max. Sonra dava açıp bana verdiğin parayı alırız dedi ama bunun 6k para istedi. Riske giremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Artık onu çözdüler. Ya iade var ya da aidatsız kartlar var..

Yine de şikayet ediyoruz bu yüzden bankaları. Ve işe yarıyor çoğu zaman hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

abd de öyle olmasının sebebi abd de her şey tüketicinin lehine olmasıdır.

• Trendyol bu kadar facia yorucu bir şirket olupta nasıl ödüller alıyor anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

Asıl senin cevabın ne alaka? Örnek vermişsin amerikadan. Hop kardeşim burası türkiye. Adam zaten kvkk yı delmiş. Ayrıca hiç adliye, avukat, davalarla uğraşmamış insan bunlarla uğraşmak istemez. Çok normal. Yani bin, ikibin lira için huzuru kaçsın istemez. Ayrıca karşı taraf haksızda olsa sen kendini savunamazsan davayı kaybedersin. Yine ayrıca davan var sonuçlanana kadar tüm masraflar senden çıkar. Avukat tuttun diyelim parasını alır davanın sonucunu beklemeyebilir. Yani ufak tefek işlerle uğraşacağıma bende hiç potaya girmek istemeyebilirim. Bu gibi her durumda davalık olursak yandık. İşi gücü bırakıp bunlarla uğraşırız. En temizini yapmış bence

amerikadaki yasa ile trdeki aynı ürünü satın aldıysan ürün senindir eğer amerikadaki adamlar gibi olsa millet ülkede hakkını arayan olsa burda satıcılar böyle yapamaz aynı yasalar var ama senin gibi düşününler yüzünden daha çok dolandırılırsınız satıcı ensesine vurup ekmeğini almış resmen

adını adresini bilen herkes sana dava açabilir bende açabilirim şimdi açsam kabul mü etcen uğraşmamak için direkt bu nasıl bir mantık

bu davada avukat masrafları her iki tarafında 2k tutar en az ayrıca mahkeme masrafı da olur bunu sadece sen ödemeyecen karşıdaki de ödeyecek zaten kaybedecekleri davayı açmazlar bile karşı tarafa en az 5k para girecek en sonunda ve yasalara göre kaybedecek haklı olduğu şeyi neden yapmasın? üstüne para bile alabilir burda

ülkede en çirkef olan kazanır buarada tamam falan demeseydi bana yapsalardı aynı şeyi adamları uğraştırırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 30 Ağustos 2021; 18:0:32 >

• tt ikinci olamaz yanlışlık var sonuçları carpıtmışlar acık farkla birinci olması gerekir

• marsk35 kullanıcısına yanıt

Bunu çoğu yapıyor.

Yazdığım negatif yorumların yayınlanmadığı çok site oldu ama 5 yıldız verip olumlu yorum yapınca kesin yayınlanıyor.

• Şikayetvar ı da kimse iplemiyor artık. Eskiden bir arar sorarlardı ne oldu çözelim vs. Şimdi en çok puanlı site bile umursamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 30 Ağustos 2021; 19:9:49 >
  • mcan_91 kullanıcısına yanıt

Avukatınız yanlış yönlendirmiş. Avukatların kanunları su gibi bildiğini düşünmeyin. Bize ne Avukatlar geliyor bomboş hiç bir şey bilmiyor. Hataları varsa kendilerinin sorunuydu. İade etmeseniz de hiç bir şey olmazdı, her koşulda haklıydınız.

• berk70 kullanıcısına yanıt

kardeşim davulun sesi sana hoş geliyor. başına gelince anlarsın ve dava açılırsa uğraşırken birde buralarda esersin. zaten ağzınla söylemişsin "kaybedeceği davayı açmaz" demişsin. e adam dava açarsa kazanacak bu nasıl olsa ben uzlaşayım dersin. bu mu yani senin savunduğun :) neyse herkesin durumu farklı. forumda çeşitli konularda okuduklarımızdan bir örnek verirsek geçen bir eleman artık internetten kimseye birşey yazmıyorum diye konu açmıştı. böyle konular açıp insanı sinir eden tipler var ve sende hakarete varan yazı yazınca dava açıyor sana. ve bu işi meslek edinmiş kişiler var. mesela akıl veriyon ve zarar ediyor yine sana dava açıyor. uğraş dur bakalım. herkesin işi gücü var boş işlerle uğraşmamak lazım

• tamamen göstermelik geçenlerde turkcell için şikayet açacaktım tamamen mesajı değiştirmişler. şirketleri soymak için kurulmuş göstermelik hiçbir işe yaramayan bir site.

• Türk telekom elbette. 7 gündür internet yok ve hala ne zaman gelecek belli değil. 7 gün yazıyla yedi gün

• Esxici E kullanıcısına yanıt

biliyorum ama ne farkeder? cevapların alayı copy paste değil mi?

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Copy paste bile olsa, şikayetvar kendisi yazmıyor. Şikayet edilen sitenin kendisi yazıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şikayetlerin yarısı devletle ilgili kurumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Şikayet olur, normaldir. Muhim olan o şikayetin çözülme oranıdır.

Kullanıcı bir firma ile sorun yaşayıp şikayetvar'a gittiğinde o firma ,müşterisinin sorunuyla ilgileniyorsa alışveriş yapılabilir demektir.

10 yıldır şikayetvar üyesiyim, kaç şikayet yazdım ınanın unuttum.

Ne firmalar var hakkında tuğla gibi döşenmiş şikayetler olmasına rağmen uğramayan ,ne firmalar var tek şikayet ile genel müdürlük düzeyinde ilgilenen

o sitedeki şikayet çözülme oranı firma hakkında genel bilgiyi verir.

Alıntıları Göster

Şikayet çözülme oranı diyorsun fakat şikayetvar.com şikayetçi bilgilerini firmaya bedava vermiyor. Yıllık ciddi maliyetler karşılığında kurumsal üyelik veriyor. Amazon Türkiye bile üyelik almamış.

Sen şikayet ediyorsun ama firmanın haberi bile olmuyor. Olsa bile verileri bilmediğinden firma sana ulaşıp sorununu çözemiyor.

Ben şikayetvar.com içerisindeki şikayetleri dikkate alamıyorum maalesef.

Şikayetvar.com içerisindeki firmaların sadece %5'i kurumsal üye Geri kalanının şikayetçiden bile haberi yok. haberi olmayan ve iletişim bilgileri verilmeyen şikayetçinin şikayetinin çözülme olasılığı bence yok :)

• Wnt.com sitesinden 02.05.2023 tarihinde cep telefonu siparişi geçtim günlerdir oyalıyorlar, buradan sakın telefon almayın #wnt #wnt.com şikayet varda bir çok konu açılmış bende kayıt oluşturdum akabinde cep telefonunuzu gönderiyoruz dediler, akşam üzeri şikayetim siteden Kaldırılınca göndermediler ve sipariş sonrası tahmini en erken süre 10 gün gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.