ya arkadaşlar p800 var bende.satamıyorum.çoğu yer almıo.alanlar da 250 falan verio.anca takas yaptırarak 350 ye çıkarttım.kafaya koydum.değişcem.kapaklı 2.ci el en az 300k foto çeken ne tavsiye edersiniz.amacım takasta para vermemek. p800lerin 2.elleri kaça gidiyo.bide kasada çizikler var.(yere düşünce çok güzel sekiyo)ama telefonda software olarak hiç bir sorun yok.
"Yere düşünce çok güzel sekiyor"
400'den aşağıya verme..
2. el forumunda birisi 550 istiyordu.
o harika iletişim cihazını en az 400 e satmalısın. www.gittigidiyor.com sitesine ilan verirsen %90 satılır..
Heryer mezarcı dolu 250'ye kaçak 6100 alınıyo.. Çüş demek lazım p800e 250 veren telefoncuyu
Telefon Nokia olmayınca, ikinci elde iyi fiyat ve müşteri bulmak zor oluyor maalesef.
dostum ben kardeşiminkini 600 ye okutun ama ekranının bandı dahi duruyordu sende 400-450 den aşağı isteme
benim arkadaş da satıyor P800 ben tavsiye etmiştim almasını adam pişman oldu tabi o prg. falan uğraşmıyor boyutta büyük geldi o yüzden 2 aylık telini satıyor.
bencede gittigidiyor a ilan ver telefoncular takas da sadece para veriyo o da dusundurucu gerci direk alıcısına satarsan iyi fiyata gider derim ilan ver saga sola en iyisi
telefon 2 aylık ve hiç kullanmıyordu sıfır gibi, garantili kutusu herşeyi var. Bende garanti veririm. Fiyatı bilmiyorum ona sorarım.
Not: Konuyla bi ilgisi olmadığı için kusura bakmayın!
ya insan bari yere düşünce sekiyo deme!bence piyasayı bi araştır sen!ama 250de az be abi!en az 350 eder o tel.!
300 den fazlasını vermez telefoncular, ancak kullanıcıya 400 civarına belki satarsın bence ... bidewww.alalimsatalim.comwww.sahibinden.com a ilan ver istersen
quote:
Orjinalden alıntı: yankiuslu
ya insan bari yere düşünce sekiyo deme!bence piyasayı bi araştır sen!ama 250de az be abi!en az 350 eder o tel.!