Şimdi Ara

Şile'de kaza Ford Focus emniyet kemeri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberde belirtilen üzere 1 kişi vefat etmiş, diğer 2 kişi ise hayati tehlikelerini atlatamamış. Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.
    Videonun bir kısmında aracın kazalı durumu gösteriliyor. Bu kişiler araçtan fırlamışlar bide, sanırım emniyet kemerleri takılı değildi. Eğer emniyet kemerleri takılı olsaydı aracın içinden en azından çok ağır yaralanmadan çıkabilirlerdi.
    http://www.milliyet.tv/video-izle/Astsubayin-bu-hareketi-sasirtti-naUxxDl95ACa.html
     Şile'de kaza Ford Focus emniyet kemeri?

• O hava yastığı olsun,bu hava yastığı olsun,bütün güvenlik önlemleri olsun deyip,çuvalla para verip,son zamanlarda artsa da hala genel olarak emniyet kemeri kullanmayan bir toplumuz...

Yaralı kurtulanlara da acil şifalar...
  • önde oturanlar için emniyet kemeri takmadan yola çıkmıyorum ama artık arkada oturanlar içinde bunu şart koşacağım. Allah ölenlere rahmet yaralılara da sağlık versin
  • Haberi okudum araç baya takla atmış ama nasıl ölmüşler anlamadım kemer takılı değildi büyük ihtimalle çünkü araç çok fazla ezilmemiş.
  • Arka koltukta oturanlarında önde oturanlardan hiçbir ayrıcalığı yok, kesinlikle arka koltuktakiler de emniyet kemeri takmalıdır.
  • kabin sapasağlam
  • üstelik arkadakiler öndekileride riske atıyor daha tehlikeli aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focusu yoldan cıkarmak ayı bir olay. Üzücü bir olay gercekten. Kemer cok önemli.
  • Her gün kaza olmaya devam ediyor ama biz hala kemer takmamakta ısrar ediyoruz.üzücü bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin...

lütfen emniyet kemerinizi takın, ben araç içinde herkes emniyet kemerini takmadan aracı çalıştırmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

focusu yoldan cıkarmak ayı bir olay. Üzücü bir olay gercekten. Kemer cok önemli.

ne alaka sanki çok üst seviye bir araçta böyle yazmışsın doğru düzgün kullanmaz isen focus lar çok rahatlıkla yoldan çıkabiliyor esp lisi bile slalom yaparken gördüm gölcük yolunda
  • quote:

quote:

focusu yoldan cıkarmak ayı bir olay. Üzücü bir olay gercekten. Kemer cok önemli.

ne alaka sanki çok üst seviye bir araçta böyle yazmışsın doğru düzgün kullanmaz isen focus lar çok rahatlıkla yoldan çıkabiliyor esp lisi bile slalom yaparken gördüm gölcük yolunda

Allah rahmet eylesin.

"Tırnaklı focus" efsanesi geri döndü.
  • Hemen insanları suçlamayın.

Arkadaşlar emniyet kemerleri yapısal olarak bozuk.
    O şekilde takıldığı zaman rahat hareket etmeyi engelliyor.

Neden bu tasarımda ısrar ediliyor acaba?

Maliyet olabilir mi?

Herşey geliştiriliyor ama enmiyet kemeri temel olarak 70lerden beri aynı...

Uçak, helikopter pilotları, ralli pilotları ve çocuk koltuklarında kullanılan çapraz kemerler neden kullanılmaz?
  • Şile de yaşıyorum.Yolları insanı tahrik ediyor ve araç kullanmak zevkli oluyor.Allah rahmet eylesin.
  • Malesef dün yaşanan bu elim kaza sonucu okulumuzdan bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı.
    Okul olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz.
    Henüz 18-19 yaşında olan bir hazırlık öğrencisini kaybettik.

Arkadan konuşmak doğru olmaz ama...

Ne olurdu be oğlum o kemeri taksaydın?
    Ne olurdu derse 15-20 dakika geç girseydin?
    Değer miydi?

Bunun sebebi biraz da "derse geç gelirseniz almam diyen,3 kere gelmezseniz kalırsınız" tavrında olan hocalardır.
    Buyurun buraya da yazıyorum.

Kaza olduktan muhtemelen 3-5 dakika sonra olay yerinden bende geçtim ve malesef duruma da şahit oldum.
    Bu fotoğraflarda pek belirli olmuyor ama aracın motor bölümü ve sürücünün bulunduğu kısım epey hasar almış ve ezilmişti.
    Aracı sol taraftan gördüğümde focus olduğunu sadece stop lambasından anlayabildim...
  • Işık Üniversitesi'ne giden yol sanırım. Hız yapmamak müthiş irade istiyor gerçekten.
  • elbette kaymak gibi yolda hız yaparsın ama kemerini takarak.öyle bir toplumuz ki kemer takmayı acizlik göstergesi olarak görenler var.bu nasıl bir mantıktır? elin adamı araca yastıkların,diğer güvenlik donanımlarının yanı sıra kemeri de koymuş ki,diğerlerinden sekersen kemer belki seni kurtarabilir diye.eminim bazı tipler araç seçerken 4 havayastıklısı yerine 8lisini,10lusunu alıyor ama kemeri takmıyor.''bisürü yastığım var,yastıklar yeter bana!''
  • allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin ama daha kaç ölüm gerekiyor emniyet önlemlerini aksatmamak için?

2 gün önce ışıkta duracakken motosiklete değmem bile etkiledi beni. şükürler olsun ki sadece değdim.
  • Yeni nesil araçlar artık şehir içi bu tür hızlarda dümdüz biryere çarpmadıktan sonra, bir bariyere girmedikten sonra, kamyonun altında kalmadıktan sonra, takla atması veya kayarak yoldan çıkıp devrilmesi gibi durumlarda olabildiğince kabini koruyabiliyorlar, birde kendimizi korumak için emniyet kemeri takarsak bu tür ölümler yaşanması çok zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.