Güncelleme ile eklenen satırlar kaymış düzeltildi ,tekrardan indirip kontrol et. |
Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (7. sayfa)
-
-
Evet şuan düzeldi teşekkürler.
-
Konu sahibi neden yasaklandı?
Emeğin için teşekkürler.
-
Story Master Çalışmanızdan Dolayı Ve Bizleri Zahmetten Kurtardığınız İçin Size Teşekkür Ediyorum
-
Keyifli oyunlar dilerim.
-
Doku çevirileri eklenecek yamaya.Tabelalar,afişler, belirli notlar,eşyalar, etkileşim yerleri vs. gibi doku olarak bulunan kısımlar yakın süreçte yamaya eklenecek takipte kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 14 Kasım 2024; 0:44:0 >
-
Selamun Aleyküm kareşim, ellerine emeklerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş.
-
Teşekkür ediyorum.
-
Harika olmuş yaw. ben az önce indirdim, tam bakamadım. Acaba böyle mi?
Emeklerin için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.
Bir de merak ettiğim; konuda neden millet banlanmış
-
Doku çevirileri zaman alıyor malesef.O yüzden biraz sürebilir.Metin çevirisi gibi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 22 Kasım 2024; 2:32:15 > -
Oyunda çok fazla doku var tadında bırakmak istiyorum.Yoksa hiçbir zaman yayınlamayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 23 Kasım 2024; 15:11:56 > -
Altyazı var zaten. Teşekkürler
-
Daha estetik durmasını istediğimden en azından bazı yerleri düzenleyip paylaşmak istiyorum.Oyunu sevdiğim için biraz uğraşayım dedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X