Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
21
Favori
22.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme ile eklenen satırlar kaymış düzeltildi ,tekrardan indirip kontrol et.

• Story Master kullanıcısına yanıt

Evet şuan düzeldi teşekkürler.

• Konu sahibi neden yasaklandı?

Emeğin için teşekkürler.

• Story Master Çalışmanızdan Dolayı Ve Bizleri Zahmetten Kurtardığınız İçin Size Teşekkür Ediyorum

• Turhan674 T kullanıcısına yanıt

Keyifli oyunlar dilerim.

• Doku çevirileri eklenecek yamaya.Tabelalar,afişler, belirli notlar,eşyalar, etkileşim yerleri vs. gibi doku olarak bulunan kısımlar yakın süreçte yamaya eklenecek takipte kalın.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 14 Kasım 2024; 0:44:0 >

• Selamun Aleyküm kareşim, ellerine emeklerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş.

• grhn06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

Harika olmuş yaw. ben az önce indirdim, tam bakamadım. Acaba böyle mi?

Emeklerin için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

Bir de Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]  merak ettiğim; konuda neden millet banlanmış Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Doku çevirileri zaman alıyor malesef.O yüzden biraz sürebilir.Metin çevirisi gibi değil.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 22 Kasım 2024; 2:32:15 >
  • Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]

Oyunda çok fazla doku var tadında bırakmak istiyorum.Yoksa hiçbir zaman yayınlamayabilirim.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 23 Kasım 2024; 15:11:56 >

Altyazı var zaten. Teşekkürler Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Daha estetik durmasını istediğimden en azından bazı yerleri düzenleyip paylaşmak istiyorum.Oyunu sevdiğim için biraz uğraşayım dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ilk çiktiğinda indirdim yükledim en ufak problem çikmamiş idi. Şimdi yeniden indirip yüklemem gerekti 5 tane trojen vs buldu sebebi ne olabilir ? Ayrica sanirim indirme linkide değişmiş. Birde forumda yazan direk kopyala yapiştir yerin efarkli bir exe dosyasi çaliştirilmasi vs istiyor.

• shankssan kullanıcısına yanıt

Yamaları karıştırdın sanırım ? Exe uzantılı 1 tane yama yok çünkü ve "vurgulanmış" bir şekilde virüstotal linki var orada açıp bakmadın mı hiç ? Başka yama kurup buraya yazma sebebine anlam veremedim.

Hocam verdiğiniz link üzerinden devam ettim. Dediğim gibi ilk çikardiğiniz da da indirdim onda exe yok idi. Verdiğiniz link ay. link e gönderiyor parali reklamli siteye ordan adimlari takip ederek sizin bir önceki yamaniz var idi indirdim kurdum çildirtti pc yi. 3 TB film arşivi de gitti mecbur format aticam artik. GPU CPU çildirdi resmen. Bir linkl kontrol edin isterseniz. Size yazmicam da kime yazicam ben bunu.

• shankssan kullanıcısına yanıt

Stand up falan mı yapıyorsunuz yoksa gerçekten de trollemeyi seviyor musunuz ? Şuan linkteki dosyayı virüstotale atıp kontrol eder misiniz ,sadece .pak şeklinde olan bir dosyayı nasıl asılsız şekilde "çıldırttı pcyi,3TB arşiv gitti" vs diyorsunuz anlam veremedim açıkçası.Hayretle attığınız yorumları okuyorum.Bütün yamalar .pak şeklinde ne virüs ne benzeri birşey mevcut.Muhtemelen de halen yazmaya devam edeceksiniz.En iyisi yamayı kaldırın siz başka yama kullanın "bilgisayarınız çıldırmasın!".

Arkadaşim seninle düzgün bir biçimde efendi gibi sorunumu dile getiriyorum. Bana imali imali itici cins cins cevap lar vermeye devam ediyorsun. Sana benim garezim ne de bu tutumla gelicem sana. Demekki verdiğin linkde ki reklamlardan birine denk geldik avlandik. Sana insan gibi geliyoruz tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsun. Yanlis dosya indirmissiniz dır. Verdigim link de 30 tane reklam çıkıyor . Tekrar kontrol edin dersiniz bende hata bende Der geçerim. Ki öyle de oldu az önce yeniden baktım 21. Tiklama da gerçek link geldi mediafire. Burdan indirecek olan arkadaslar a da uyari olur hem. Kimsenin bir daha basi agrimaz. Size insan gibi soruyoruz ne yapabilirim nasıl olmus olabilir diye. Ki önceden de indirdim problem yoktu diyorum bunuda belirtiyorum ilk mesaj da ne bir karalama ne de kötü art niyet var sozlerimde: Ama siz den direk Ustten Ustten tuhaf konusmalar. Çocuk gibi kendi kendinize bir tripler e filan girmeniz. Hasminiz mi var dusmaniniz mi var bilemem orasını. Ama size her soru ile gelene acaba beni indirmeye calisan trol mu diye dusunmek çok tuhaf. Yok stand up yok komik mi yok trol musun çok ilginç. PARANOYAK BIR DURUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 21 Aralık 2024; 2:16:35 >

• Spam linklere tıklayıp konu altına "şöyle oldu böyle oldu" diye yorum yapmayın.Tıkladığınız herhangi bir link,reklam,yama linki vs. bilinçli hareket ederek tıklayın.Bu bir yama konusudur,daha fazla alakasız yorum yapmayalım, herkese iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.