Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
20
Favori
15.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri için çok teşekkürler. Ben de youtube kanalımda sizin çevirinizle oynuyorum. Diyaloglar tek tük bazı problemler dışında şaşırtıcı derecede kaliteli gidiyor şu an. Şu metin belki gözden geçirilebilir. Tekrardan ellerinize sağlık.

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]
  • Yük yazan yerde yükle yazsa daha iyi olur. Biraz anlamsız kalmış böyle.

• orontez kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum,Kırmızı Kep sanırım denk gelmiştim videolarınıza.Geri bildirim içinde teşekkürler.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Linki yeniledim düzeltilmişti aslında basit bir hata.Geri bildirim için teşekkürler.

• gamerxir kullanıcısına yanıt

Keyifli oyunlar.

• Elinize sağlık. Yama için teşekkürler

• Bir diyalogda "direkt" yazılacağına "direk" yazılmış.

Bir yayıncı oynarken denk gelmiştim, o yüzden ekran görüntüsü alamadım.

• Indra128 I kullanıcısına yanıt

Düzelttim geri bildirim için teşekkürler.Orda "kaçırman imkansız" yazıyordu bana garip geldiği için."Direkt görürsün zaten" olarak düzeltmiştim t harfini eklememişim.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• Keyifli oyunlar.

• xRohirrim kullanıcısına yanıt

Rica ederim.60'a sabitleyip oynamak daha mantıklı veya 30'a , sistemine göre artık.

• Muhteşem işlere İmza attınız Türkçe yama bölümüne yeni bir Soluk getirdiniz Deepl ile Emeğinize sağlık Teşekkürler dostum!  

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum ve amaçta bu zaten ,keyifli oyunlar.

• burada çeviri olmayan kısımlar var, kimse bildirmedi herhalde

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

Şuan bildiriliyor.Düzenlendi ve linke eklenerek güncellendi.Geri bildirim için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 13 Ekim 2024; 17:9:24 >
  • Story Master kullanıcısına yanıt

eline sağlık 12 saat oynadım oyunu tek ceviri olmayan bu yer vardı(ya da ben rastlamadım). çok güzel iş çıkartmışsın

• Şurada da çevrilmeyen bir not var. Aşağıdaki google çevirisi bu arada.

tam bende aynı yeri bildirecektim, alt kısım bende gözükmüyor sadece üst kısımdaki ingilizce yer var.

Düzeltildi ve link güncellendi teşekkürler geri bildirim için.

• Çok önemli bir yer değil, elimde şuan fotoda yok ama ilk girdiğimiz 3 katlı binada "xxx binası haritası" yerine "xxx binası map" yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Story Master

Düzeltildi ve link güncellendi teşekkürler geri bildirim için.

Hocam bu DeepL baya iyi ya. Ufak tefek ceviri hata dışında ceviri kalitesi on numaraydı. Senin yakında çıkacak oyunların da bu DeepL ile çevirilerini beklıyorum. Tekrardan eline koluna sağlık. Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.