Dostlar oyuna 1.05 yaması geldi. Sorun olmaz değil mi? |
Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (6. sayfa)
-
-
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.Şayet olursa yazarsın buradan.
-
çok teşekkür ederim harikasınız.
-
Teşekkür ederim,keyifli oyunlar.
-
Arkadaşlar cahilliğime verin, bu yama pc için mi, yoksa playstation için mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir Yalnizca Pc Sahipleri Icin Konsola Soz Konusu Bile Olamaz Malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, az önce yotube’de eastertv’de eleman ps5’de oynuyordu ama Türkçe altyazı vardı o nasıl oluyor?
Pc Oynar ama Ps4 Veya Ps5 Controlcusu Kullanir Hic Bakmadim Izlemeden Soyluyorum 100%100 Boyledir,Keske Ps5de Resmi Turkce Altyazi Olsa 1 Ton Para Ver Kendi Dilin Haric Her Dil Olsun
%99 PC'den oynar oyunları yama ile birlikte oynadığı için hep.Konsola özel oyunları sadece konsoldan oynuyor onun dışında full pc.Eskiden birçoğu çeviriyordu haliyle yoruyor ve yetişemiyorlardı altyazılara.Onlarda yamalar çıkınca artık hem onların işinede geliyor hem de izleyici seviyor.PS5 tuşlarını gördüysen muhtemelen dualsense takmıştır PC'ye.
-
Ps5 tuşları gördüm hep ekranda, L1-L2 aşağı butonu vs dedim nasıl oluyorda her şey Türkçe
Bu oyunu anlayacak kadar İngilizceniz yok mu arkadaşlar? Ben mi çok ileri sevideyim artık farkında değilim yoksa oyunlarla haşır neşir olan kişiler bile mi hiç ingilizce bilmiyor da ai yamayı tercih ediyor anlamadım.
Birçok kişi anlasa bile türkçe oynamak istiyor ıkınmamak için."İngilizce öğrenin yav" olayı bitmişti diye biliyorum forumda ama sanırım hala devam ediyor.İsteyen lehçe oynar isteyen ai türkçe, kime ne onu anlamıyorum.
-
Elin Gavuruda Para Veriyor Kendi Dilinde Oynuyor,Asil Bizim Paramizi Alip Turkce Oyun Yapmayanlara Sormak Lazim Asil, Bize Degil Soruyu Milyon Dolarlik Oyun Sirketilerinin Yapmadigini Burdaki Arkadas Yapmis Ai Mi Diye Soracagina Git Konamiye Soyle.
Dil bilmek güzel bişey o ayrı bir konu ama türkçede hızlı hızlı akması oyuna daha çok bağlıyor.Benim açımdan Böyle ingilizce oynamak isteyen zaten İngilizce oynasın Kimsenin karıştığı yok.Az buz bilenler yama olmasa bile oynar bu oyunu illa da türkçe daha keyifli.
-
Pc'den kontrolcü ile oynuyordur muhtemelen.
-
Bu oyunu anlayacak kadar İngilizcem yok.
Bu sana göre çok garip bir durum mu?
Tşk hocam 2 dolar bahşiş attım
Emeğiniz için teşekkürler. yalnız ufak tefek yerlerde kontrole ihtiyaç var gibi mesela haritada kilitli kasaların olduğu yerlerde "güvenli" yazıyor. safe'i güvenli diye çevirmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 28 Ekim 2024; 17:45:59 > -
Teşekkür ederim,tam olarak kasa olduğundan emin olmak için bir geri bildirim bekledim şuan geldi teşekkürler geri bildirim için.Düzenlendi ve link güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 28 Ekim 2024; 18:25:55 > -
Bu son sürümle yazılar birbirine girdi bende. Bundan bir önceki sorunsuzdu. Onu verirmisin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X