Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
20
Favori
15.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Geri Donusleriniz,Konu Sahibi Cevirmen Arkadasimizin Direk Müdahelesi Ile Kusursuzlasan 1 Alt Yazi. Okumak Bile Konuyu Zevkli Elinize Gözünüzu Saglik
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

Düzeltildi ve link güncellendi.Bir yandan oynadığım içinde oyunu bitirince eksik veya hatalı gördüğüm herhangi bir yer düzeltilip Final sürüm yayınlanacak.Herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 14 Ekim 2024; 13:47:11 >
  • Selam kardeşim, 30 tl ibana attım, emeğine sağlık. daha fazla atmak isterdim ama malum benimde gücüm yetmiyor, ileride artık. İstediğim oyunu sayende türkçe oynayacağım. Şu anlık trrenten indirdim, belki ileride indirim felan gelirse satın alırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 14 Ekim 2024; 23:54:4 >
  • MoBy41 M kullanıcısına yanıt

Helal olsun ,ne demek ,keyifli oyunlar diliyorum şimdiden.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,amacım yamayı herkesin kolayca erişerek kullanabilmesi zaten.Keyifli oyunlar şimdiden.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ,keyifli oyunlar.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,atmosfer olarak çok başarılı ,aksiyon yavan kalsada.Atmosferini koruyor ,o konuda başarmışlar.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum, keyifli oyunlar.

• xRohirrim kullanıcısına yanıt

Mod indir aga takılmayı çözen modlar varmış denedim pek işe yaramadı gibi ama illa biri tutar nexusta dolu.

• burası k1 iç koğuş 1k koğuş anahtarı yazılmış inner wardda yazılabilir oyunda aradım baya

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Geri bildirim için teşekkürler,iç bölümü kastediyor koğuştan daha çok "inner ward" olarak kalması abez kaçar ve özel bir isimde değil, anlaşılır olsun diye "iç bölüm" olarak düzenledim.

• Ayarlar kısmındaki Storymasteri kaldırman çok iyi olmuş herseferşiddne ayarlar neresiydi şaşırıyorduk benim için tek sıkıntı orasıydı.

Süper olmuş maşaAllah

• GemaR G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,bundan sonra dikkat ederim ona.

• Yamayla bitiren var mı? Çeviri kalitesi bitirmek için yeterli mi? Şu an İngilizce oynuyorum oyunun dili zaten aşırı ağır değil. Anlaşılabilir bir dili var ancak uzun notlar olduğu zaman Türkçe altyazıyla hızlıca okumak istedim. Çünkü notları okurken sanırım oyun durmuyor, o gerginlikle kanalize olamıyorum :D

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt

Elbette yeterli. Neticede oyundaki metinler edebi veya akademik bir eser değil.

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt

İngilizcen iyi ise gerekli değil bence yama.Benim iyi bile olsa türkçe oynarım aksın diye orası ayrı.

• 1.04 güncellemesi ile eklenen ek satırlar çevrilerek yama güncellendi.Konuda ki linkten tekrar indirin.Herkese keyifli oyunlar.Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] 

• Yama V3 FİNAL sürümüne güncellenmiştir.Mekan,eşya,bazı cümle yapıları ve emir kipleri tamamen düzeltilmiştir.Herkese keyifli oyunlar.

• Story Master kullanıcısına yanıt

Allah (cc) Sana İyilik Versin.

Milyon Dolarlık Belki Milyar Dolarlık Konaminin Yapmadığı Tek Başına Yaptın Reis Hakkını Helal Et.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum,beğendiysen ne mutlu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.