|
Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)
-
-
Düzeltildi ve link güncellendi.Bir yandan oynadığım içinde oyunu bitirince eksik veya hatalı gördüğüm herhangi bir yer düzeltilip Final sürüm yayınlanacak.Herkese keyifli oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 14 Ekim 2024; 13:47:11 > -
Selam kardeşim, 30 tl ibana attım, emeğine sağlık. daha fazla atmak isterdim ama malum benimde gücüm yetmiyor, ileride artık. İstediğim oyunu sayende türkçe oynayacağım. Şu anlık trrenten indirdim, belki ileride indirim felan gelirse satın alırız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 14 Ekim 2024; 23:54:4 > -
Helal olsun ,ne demek ,keyifli oyunlar diliyorum şimdiden.
-
Teşekkür ederim,amacım yamayı herkesin kolayca erişerek kullanabilmesi zaten.Keyifli oyunlar şimdiden.
-
Teşekkür ederim ,keyifli oyunlar.
-
Teşekkürler,atmosfer olarak çok başarılı ,aksiyon yavan kalsada.Atmosferini koruyor ,o konuda başarmışlar.
-
Teşekkür ediyorum, keyifli oyunlar.
-
Mod indir aga takılmayı çözen modlar varmış denedim pek işe yaramadı gibi ama illa biri tutar nexusta dolu.
-
burası k1 iç koğuş 1k koğuş anahtarı yazılmış inner wardda yazılabilir oyunda aradım baya
-
Geri bildirim için teşekkürler,iç bölümü kastediyor koğuştan daha çok "inner ward" olarak kalması abez kaçar ve özel bir isimde değil, anlaşılır olsun diye "iç bölüm" olarak düzenledim.
-
Ayarlar kısmındaki Storymasteri kaldırman çok iyi olmuş herseferşiddne ayarlar neresiydi şaşırıyorduk benim için tek sıkıntı orasıydı.
Süper olmuş maşaAllah
-
Teşekkürler,bundan sonra dikkat ederim ona.
-
Yamayla bitiren var mı? Çeviri kalitesi bitirmek için yeterli mi? Şu an İngilizce oynuyorum oyunun dili zaten aşırı ağır değil. Anlaşılabilir bir dili var ancak uzun notlar olduğu zaman Türkçe altyazıyla hızlıca okumak istedim. Çünkü notları okurken sanırım oyun durmuyor, o gerginlikle kanalize olamıyorum :D
-
Elbette yeterli. Neticede oyundaki metinler edebi veya akademik bir eser değil.
-
İngilizcen iyi ise gerekli değil bence yama.Benim iyi bile olsa türkçe oynarım aksın diye orası ayrı.
-
1.04 güncellemesi ile eklenen ek satırlar çevrilerek yama güncellendi.Konuda ki linkten tekrar indirin.Herkese keyifli oyunlar.
-
Yama V3 FİNAL sürümüne güncellenmiştir.Mekan,eşya,bazı cümle yapıları ve emir kipleri tamamen düzeltilmiştir.Herkese keyifli oyunlar.
-
Allah (cc) Sana İyilik Versin.
Milyon Dolarlık Belki Milyar Dolarlık Konaminin Yapmadığı Tek Başına Yaptın Reis Hakkını Helal Et.
-
Teşekkür ediyorum,beğendiysen ne mutlu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X