Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Aksuva
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
20
Favori
15.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlik oyun çok beğenilmiş. Şahsen duvara toslayacaklar diyordum.

• Story Master kullanıcısına yanıt

hastanede ki bölüm sanırım.

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum ama eğer hatırlıyorsan cümleyi belki farklı bir yer olabilir."The code has been reset to what we agreed" olarak başlıyordu cümle.

• Envanterdeki malzemeyle işlem yaparken sağ altta çevrilmemiş cümle var. Bazı notların cümleleri çok kütük gibi kalmış.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü olarak veya yazılı olarak belirtilirse daha mantıklı olabilir .Bu el çeviri değil birde ayrıca belirtmek istiyorum.Kendim tamamen oynayıp bitirmeden sırıtan yerleri veyahut daha farklı şekilde anlatılabilecek cümleleri görmeden düzeltmem baya zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 8 Ekim 2024; 22:53:54 >
  • çok önemli değil ama sorun çözülene dek olması gerekiyor

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

Geri bildirimler kıymetlidir, o yüzden teşekkür ediyorum.

• Teşekkürler

• Elinize sağlık çok makbule geçti. Yamanızı kullanarak youtube'da paylaşım yapıyorum hakkınızı helal edin.

Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL]540 Poligonyoutube
    Merhaba arkadaşlar Silent Hill 2'nin bu yeniden yapımını oynarken bize katılmaya ne dersiniz ? Psikolojimizi zorlayıp aynı zamanda korkutup hüzünlendirecek bu eşsiz macerayı bizimle birlikte yeniden keşfetmek için çayınızı kahvenizi hazırlayın ve bu efsane geri dönüşe siz de ortak olun. İyi seyirler. ;) #survivalhorrorgaming #horrorgaming #türkçe #silenthill #silenthill2 #silenthill2remake
    https://www.youtube.com/watch?v=4X56xVkCYPo
  • Ücretli-ücretsiz Türkçe yama sunmaya çalışan, sunan herkese çok teşekkür ederiz. Bu kadar kısa sürede bu popüler oyunun yamasına ulaşmak güzel bir sonuç, memnuniyet verici.

Ama diğer taraftan da aklımıza meselenin diğer boyutu da gelmiyor değil. O da üzücü ve burukluk uyandırıcı… Malum Türkçe dil desteği sunulan oyun sayısı çok sınırlı düzeyde ve aynı şekilde oyunlara Türkçe yama hazırlayan kişi ve platformların da insan kaynakları da sınırlı. Keşke bir iş birliği olsa, olabilseydi de, bu sınırlı insan kaynağı çok daha verimli bir şekilde kullanılabilseydi.

Şu foruma bakıyorum da, 5 tane ayrı yama konusu saydım Silent Hill 2 Remake için. Bunların dışında yama yaptığını ve/veya hazırladığını bildiğim üç ayrı platform daha var. Etti mi 8?! 8 ayrı yama, arkadaşlar, şaka gibi. Ne diyeyim…

Ne desem, bir mazeret ve gerekçe ve sorun sunulacak ortaya. Biri diyecek, insanları iş birliğine razı etmek kolay mı, öbürü diyecek ama ben ücretsiz (veya ücretli) yapıyorum, öbürü diyecek ama ben daha hızlı çıkarıyorum, diğeri diyecek ama ben daha kaliteli yapıyorum, diğer biri diyecek, onlar yapar da ben yapamaz mıyım, kimse benim yama yapma hakkımı elimden alamaz! vs. vs. Hepiniz haklısınız, hepsi de doğrudur, siz söylemeden ben söylemiş oldum, yorulmayın diye…

Bununla birlikte mazeretler, amalar, haticeler neticeleri değiştirmiyor. Sınırlı insan kaynağının verimsiz kullanılması ve iş birliği olmaması neticesinde çok sayıda el atılmamış ve Türkçe yaması olmayan ve belki de hiç yapılmayacak olan sayısız oyun… Aslında bir sürü mazeret ve gerekçe sebebiyle gerçekleştirilmesi çok zor olduğu ileri sürülebilecek şu makul ve mantıklı talebimiz bir gerçek olsaydı ne de güzel olurdu.

O nedenle hepsi bir şekilde boşluğu dolduruyor diye ücretli, ücretsiz, el çevirisi, makine çevirisi, düzenlenmiş makine çevirisi hepsine ihtiyacımız var. Daha da çok ihtiyacımız olan şeyi de biliyorsunuz zaten… İş birliği ve iş taksimi… Hayaller ve hayatlar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 9 Ekim 2024; 16:17:29 >

• PC'nin en mükemmel yanı Türkçe Yama ve modlamalar işte.3-4 yıl önceki berbat translate dönemleri geride kaldığı için çok mutluyum.Çok iyi çeviriyor arkadaş.Aynı günde yamayla birlikte oynamak çok güzel bişey.

• Çok teşekkürler hocam elinize sağlık.

• Harika, ellerinize sağlık.

• Çeviri harika olmuş. Elinize emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum,keyifli oyunlar şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elinize sağlık

• destek sistemi trde pek işlemiyor hocam,kaç bin kişi indirmiştir yamayı hem burda hem şu yeşil sitede.Destek olan yoktur muhtemelen.Kimse ücretsiz uğraşıp yama yapmak zorunda değil ama uğraşıp yapmışsınız ve umarım karşılığınıda alırsınız.

• Jackanddexter4w kullanıcısına yanıt

Kurtarıcımız oldu bu yamalar.

• JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.