Efsanesin hocam |
Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)
-
-
emeğine sağlık herzamanki gibi süpersin
-
Eline sağlık.
-
Teşekkürler,keyifli oyunlar.
-
Rica ederim ,keyifli oyunlar.
-
Teşekkürler. -
Henüz denemedim ama daha önceki yamalardan da bildiğim üzere gene harika olacağına eminim.
Eline emeğine sağlık hocam, genelde senin yamalar v2-v3-v4-v5 diye sürekli güncelleniyor azcık daha beklenebilir gibi :)))
-
Satır satır birçok yerini elle düzelttiğim için güncelleme için yeterli düzenlenecek yer yok şuanlık.V2 sürümünde şuan zaten.Oyunu kendim bitirince kıyıda köşede belli tek tük kelime çıkarsa güncellerim zaten : )
-
O zaman bu akşam başlıyorum oynamaya
Ufakta olsa emeğini karşılıksız bırakmamak istedim hocam, az veren candan çok veren maldan.
-
30 sabitlersem takılmalar çözülür gibi o zaman teşekkürler.
-
Yama çok iyi olmuş herkese tavsiye ederim, resmi türkçe gibi oyun
-
oyun güzel mi
yani silent hill havasını veriyor mu
elinize sağlık bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 7 Ekim 2024; 19:3:2 > -
Reis Takipdeyiz Eline Gözüne Sağlık
-
Teşekkür ederim keyifli oyunlar diliyorum.
-
Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FPS_Shogun -- 7 Ekim 2024; 20:25:58 > -
Haritada bazı türkçe olmayan harfler font eklenerek düzeltilmiştir.Güncel sürüme ulaşmak için konu linkinden tekrar indirin, herkese keyifli oyunlar.
-
En çok sevilen oyunu 2 sanırım havayı vermiş ki çoğu kişi eksiklerine takılmadan oynamış.Merak ettim bende bakalm oynicam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Story MasterYama V2 sürümüne güncellendi bazı satırlar düzenlendi, yaşadığınız sorunun çözümü için konuda ki linkten tekrardan indirin.Keyifli oyunlar.
Oyunun ilk bölümü tamamladım. Kanalımda paylaştım kardeşim. Hakikaten net ve konular anlaşılır çekilde olmuş. İzleyenler yamayı beğendi linki açıklama kısmına da ekledim. Eline emeğine sağlık.
GAME HUNTER TVyoutubeMerhaba Arkadaşlar. Bugün sizlerle birlikte SILENT HILL 2 REMAKE Türkçe olarak başlıyor olacağız. Oyunumuz KONAMI yapımı korku - gerilim türü seçime dayalı bbir oyun. Ve oyunu PC ile üstelik 4K 60FPS olarak izliyor olacaksınız. Hikayesi ile sizleri büyüleyecek oyunu soluksuz izleyeceksiniz. İYİ SEYİRLER Herkese Merhaba! Game Hunter TV oyun kanalına hoşgeldiniz. Ben Ali. Eğer Youtube'da kendime göre oyun kanalı bulamadım diyorsanız doğru yerdesiniz. Burada sizleri hikaye tabanlı birçok oyun bekliyor olacak. Üstelik 4K 60FPS olarak izleyeceksiniz. Kanalımızda yeni çıkan oyunlar dışında, 2025 YILI oyun takvimi ile sizlere geçmişe damga vuran, en iyiler listesinde olan birbirinden güzel oyunlarla keyifli anlar yaşatacağız. Amacım; Sizler GAME HUNTER TV youtube kanalına girdiğinizde aradığınız her oyunu bulabileceğiniz zengin bir oyun kütüphanesi oluşturmak. Amacım sizlere aileniz, arkadaşlarınız, dostlarınız ve tek başınıza izlerken eğlenceli film tadında oyunlarla keyifli unutulmaz anlar yaşatmak. Sizlerden istenen çok basit. Kanala abone olarak, bildirimlerinizi açarak, yorum ve beğenileriniz ile ücretsiz destek olmanız. Şimdi arkanıza yaslanın film tadında oyunların keyfini çıkarın. GAME HUNTER TV BAŞLIYOR!!! YOUTUBE /youtube.com/@GAMEHUNTERTV1 TWITTER / twitter.com/GameHunterTv1 INSTAGRAM / instagram.com/gamehuntertv1 BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ; ANAKART : ASUS B760-A GAMING WIFI İŞLEMCİ : INTEL I5 12600K 1700 PIN RAM : 4X16 CORSAIR VENGEANSE DDR5 6400 MHZ EKRAN KARTI : ASUS DUAL 4070 SUPER 12GB 192BİT SSD : SAMSUNG 980EVO 1TB HDD + KINGSON KC3800 2 TB HDD : SEAGATE 8 TB + WESTERN DIGITAL BLACK 4 TB #silenthill2 #silenthill2remake #silenthill2türkçe #silenthill2pc #silenthill24k #silenthill2bölüm1 #silenthill2hikayesi #gamehunter #gamer #gamers #gameplay #walkthrough #playthrough #pcgameslivestream #walkthroughgameplay #türkçeoyun #türkçeoynanış #türkçe #bölüm1 #oyun #oyunkanalı #hikayetabanlıoyunlarhttps://www.youtube.com/watch?v=JoH_-krNiQ4
-
Teşekkürler, elinize sağlık.
-
İngilizce olan bir cümle düzeltilerek yama güncellendi.Güncel sürüm için tekrar indirin.Keyifli oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 8 Ekim 2024; 14:45:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X