Şimdi Ara

SİLİFKE SUSANOĞLU ATAKENT DE TATİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ayın içinde silifke susanoğlu atakentde ailecek tatil yapmayı düşünüyorum, buradaki apart otelleri hakkında bilgisi olan varmı? (deniz manzaralı,temiz,aileye uygun) araştırmalarım içinde güzel apart ve nevlife apart uygun gibi gözüküyor,tabiki sizin yorumlarınız daha önemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

Bu ayın içinde silifke susanoğlu atakentde ailecek tatil yapmayı düşünüyorum, buradaki apart otelleri hakkında bilgisi olan varmı? (deniz manzaralı,temiz,aileye uygun) araştırmalarım içinde güzel apart ve nevlife apart uygun gibi gözüküyor,tabiki sizin yorumlarınız daha önemli...

taşucu/ kum mahallesine gidebilirsiniz kiralık dublex daireler var aileye uygundur denizi güzeldir ve mekan olarak çok sakindir. Aracınız varsa silifke kız kalesi oralara gezmeye gidebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Bu ayın içinde silifke susanoğlu atakentde ailecek tatil yapmayı düşünüyorum, buradaki apart otelleri hakkında bilgisi olan varmı? (deniz manzaralı,temiz,aileye uygun) araştırmalarım içinde güzel apart ve nevlife apart uygun gibi gözüküyor,tabiki sizin yorumlarınız daha önemli...

taşucu/ kum mahallesine gidebilirsiniz kiralık dublex daireler var aileye uygundur denizi güzeldir ve mekan olarak çok sakindir. Aracınız varsa silifke kız kalesi oralara gezmeye gidebilirsiniz

az önce baktımda 1+1 40 metrekare daireler 125-150 tl civarında günlüğü,duyduğuma göre kum mahallesi sivrisineğiyle meşhurmuş,atakentteki apart otellerin günlüğü 50 tl. bunlarda 1+1 oluyor,aracımız var, kız kalesinde ne gibi gezecek yerler var?

• 15-16 senedir Atakent'te tatil yapıyorum. Apart oteller konusunda bilgim yok. Mekan olarak Susanoğlu'nu tavsiye edebilirim ama Kız Kalesi'nden uzak durun. Aileye uygun biryer değil. Ama bu ay içinde heryer boştur. Sıkıntı olacağını sanmam.
    O bölgede gezilecek Cennet Cehennem meşhur. Silifke ve Susanoğlu'nun arkalarındaki dağlarda çok güzel doğal bölgeler var ama isimlerini hatırlayamıyorum. Biraz araştırmayla bulunabilir.
  • Temmuz başı gibi Susanoğlu'nda kız arkadaşımla iki gece tatil yapmayı düşünüyoruz.Otel ya da apartlar sıkıntı çıkarır mı evlilik cüzdanı olmadığı için.Bir de ben bu fiyatlandırmadan hiçbirşey anlamadım kişi başı 25tl diyor, oda fiyatı 50tl diyor mesela; yani iki kişi + oda fiyatı =100 lira mı oluyor geceliği?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &sebastianbjk yorumun için sağol susanoğlu apart otelden 2 kişilik yerimi ayırttırdım kısmetse yakında gideceğim,&ceteris paribus iki kişi toplamda odaya 50 tl ödüyorsun kahvaltı hariç,zaten kahvaltıya gerek yok çünki tuttuğun yerin mutfağıda var, apartların en büyük getiriside budur,dışarıda yemek yemek çok pahalıya geliyor,gitmek isteyenler için söylüyorum okullar kapanmadan gidilirse daha ucuz oluyor,ben ailemle kalacağım için sorun yok,kız arkadaşla gidildiğinde sıkıntı çıkarırlarmı bilemem,bence en iyisi netten kalmak istedğin yerlerin tel nolarını alarak iletişime geçmek,gidince sorun yaşamak istemiyorsan...
  • quote:

&sebastianbjk yorumun için sağol susanoğlu apart otelden 2 kişilik yerimi ayırttırdım kısmetse yakında gideceğim,&ceteris paribus iki kişi toplamda odaya 50 tl ödüyorsun kahvaltı hariç,zaten kahvaltıya gerek yok çünki tuttuğun yerin mutfağıda var, apartların en büyük getiriside budur,dışarıda yemek yemek çok pahalıya geliyor,gitmek isteyenler için söylüyorum okullar kapanmadan gidilirse daha ucuz oluyor,ben ailemle kalacağım için sorun yok,kız arkadaşla gidildiğinde sıkıntı çıkarırlarmı bilemem,bence en iyisi netten kalmak istedğin yerlerin tel nolarını alarak iletişime geçmek,gidince sorun yaşamak istemiyorsan...

hocam siz nerden ayırttınız yeri?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

&sebastianbjk yorumun için sağol susanoğlu apart otelden 2 kişilik yerimi ayırttırdım kısmetse yakında gideceğim,&ceteris paribus iki kişi toplamda odaya 50 tl ödüyorsun kahvaltı hariç,zaten kahvaltıya gerek yok çünki tuttuğun yerin mutfağıda var, apartların en büyük getiriside budur,dışarıda yemek yemek çok pahalıya geliyor,gitmek isteyenler için söylüyorum okullar kapanmadan gidilirse daha ucuz oluyor,ben ailemle kalacağım için sorun yok,kız arkadaşla gidildiğinde sıkıntı çıkarırlarmı bilemem,bence en iyisi netten kalmak istedğin yerlerin tel nolarını alarak iletişime geçmek,gidince sorun yaşamak istemiyorsan...

nevlife apart dan

• quote:

quote:

quote:

nevlife apart dan

Siz bi gidin gelin de memnun kalırsanız biz de nevlife'yi tercih edelim.Denize biraz uzak gibi geldi ama diğerlerinin de mobilyası döşemesi eskiydi sanırım en makulu bu olacak bizim için de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nevlife apart dan

Siz bi gidin gelin de memnun kalırsanız biz de nevlife'yi tercih edelim.Denize biraz uzak gibi geldi ama diğerlerinin de mobilyası döşemesi eskiydi sanırım en makulu bu olacak bizim için de.

sahibiyle görüştüğümüzde otelinin yüksek bir yerde ve esintili olduğunu,diğer otellerin aşağıda olduğundan ve esinti olmadığı için çok sıcak olduğundan bahsetti,aşağıdaki linktede otelin denize mesafesi 2-3 dk diyor,birazda 22 olumlu yorum bizi buraya yönlendirdi,gidip gelince yine bu başlıktan yorumlarımı yaparım..

http://www.neredekal.com/nevlife-apart-otel/

• öğrenciyim çocukluğumdan beri her yaz tatilimi susanoğlunda geçiririm apartlar mayısta 50 tl fln ama haziran temmuz ağustosta günlüğü 140TLden başlar 250ye kadar gider aklınızda bulunsun yazın buraya gelecek olan arkadaşlar için hertürlü sorularına apart pansiyon gezilecek yerler hakkında yardımcı olurum pm atmanız yeterli
  • İlla bu civardan otel arıyorsanız şöyle bir site buldum aramalardahttp://www.zilifke.com/kategori/firmalar/otel-hotel-pansiyon bunlara bir bakın isterseniz.
  • Merhaba;

http://www.susanogluotelleri.com/susanoglu-pansiyon-fiyatlari-2018/

http://www.susanogluotelleri.com/mersin/oteller/apart-otelleri/

adreslerinde apart ve pansiyonlar hakkında detaylar var. inceleyebilirsiniz..
  • https://www.susanogluotelleri.com/

bu siteyi ziyaret ederek apart oteller hakkında detaylı bilgi alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.