Bildirim
Silinsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dns değilde vpn ile erişebiyorum.
-
Vpn gıbırnette çalışmıyor dns ile de aşamazsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi siteye gibir var demeyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Terörist haber sitesi mi bu engellenmişse sebebi vardır.
-
hiçbir şey olmadan giriyor
-
vpn niye gibirnette çalışmasın gayet de çalışıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNosTerörist haber sitesi mi bu engellenmişse sebebi vardır.
Terörist mi nasıl yani haber sitesi olarak geçiyor her yerde içeriğinde terör lehine bir bilgi göremedim ben.
-
İnsanları yanlış yönlendirmeyin çalışmıyor..
gibir.net.trVPN ve VPN Bazlı uygulamaların engellenmesine ilişkin karar - GIBIRNet | İnternethttps://gibir.net.tr/blog/vpn-ve-vpn-bazli-uygulamalarin-engellenmesine-iliskin-karar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Provakatifte olabilir.
Maalesef Türkiye'de vpn'siz kullanabileceğiniz internet zor şunu yapabilirsin alırsın türkiye'de vds sunucu modemine vpn olarak bağlarsın keyfine bakarsın.
-
Siz kullanıyor musunuz? Ben kullanıyorum ve VPN kullanabiliyorum orada ne yazdığı pek umrumda değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gıbır kullanıyorum ama vpn kullanamıyorum orada ne yazdığı da bu sorunun cevabı oluyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
chrome.google.com1clickVPN - Free VPN for Chromehttps://chrome.google.com/webstore/detail/1clickvpn-free-vpn-for-ch/fcfhplploccackoneaefokcmbjfbkenj
Bunu kurup deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
opera bütünleşik vpn gıbırda çalışıyor
-
btknın vpn erişim engeli kararı olsa yer yerinden oynardı gibime geliyor. gıbır yanlış yorumlamış herhalde. hangi karar acaba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X