Şimdi Ara

Şimdi ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba , 12.sınıfım Matematik de Ayt konularım bitti. Türev integral için apotemi ve barış yayınları çözüyorum ekstradan.Soru bankaları orijinal, karekök , 3D , Acil , Endemik. Acil ve 3D 1 haftaya tamamen bitecek. Biyoloji de konuları bitirmek üzereyim. Bitkiyi bitirdim 3 kitaptan temizledim , apotemi sistemler maraton testleri hariç bitti. Ekoloji popülasyon gibi basit konular kaldı. Kimya da bugün asit bazda baya ilerledim. Organik kimya, kçç ve redoks tepkimeleri kaldı. Organikte alkenleri bitirdim , orbital fasikülü ve aydının organik kimya kitabından gidiyorum. Fizikte ise ciddi eksiklerim var , çembersel , basit harmonik, dalgaları bitirdim. 11 konularından manyetizma ve elektrik bitti. 345 den gidiyorum. TYT ise kanayan yaram diyebilirim 80-85 civarı geliyor. 3-4 kez 91 gördüm. Tavsiyeleriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 30 Aralık 2023; 20:11:50 >

• Herkes rakibin aga,Rakip elemek köstek olmak varken niçin sana tavsiye versinler ki. 😂 Herkes harıl harıl ders çalışmaktan cevap bile yazacak fırsat bulamamışlar 30 dkdir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam tyt de türkçe ve mat için branş öneririm. Bu ikisi iyi gelince zaten kendini 100 netlere atarsın. Geo eksikse geo eksiklerini kapatabilirsin. Ayt nin maşallahı var bu arada helal olsn  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyecek bir şey bulamadım, tebrik edebilirim ancak...

• matciali M kullanıcısına yanıt

sağolun hocam , yaptığım şeyler çok uber şeyler gibi mi gözüküyor dışarıdan , ben kendimden hala tatmin olamıyorum birşeyler eksik gibi , bende mi gariplik var yoksa

• aytyi kafada bitirmiş erkek kombini

• fizisyen kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shad22 hocamın birkaç ay geriden gelen versiyonusun hocam

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.