Şimdi Ara

sınav anı için tavsiye bir iki tane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-erken gidip okulu turlamak iyidir mekanda durdukça stres azalıyor.
    2-şekerleri zaman ayıracı olarak kullanmıştım ben 11 ve 12 diye çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun arada farkındalık iyidir
    3-stres altında iyi sonuç alanlar biraz daha su için özellikle fenciler türkçe sosyale pek zaman kalmayabiliyor . o basınçla beraber daha hızlı çözüyorsun
    4-3 gulhü bir elham sınava başlarken bismillah beni rahatıyordu. tabi herkesin din kendine sen de inandığın şeylere gör bir şeyler yapabilirsin.
    5-bir litrelik sular tavsiyem tabanı geniş olduğundan dökülme riski az
    şimdilik bu kadar aklıma gelirse editlerim dert yanmak isteyen varsa buralardayım işiniz kolay değil.
    şimdi çalışın üniversitede rahatsınız akadsfmasdklfsdfasdlfsdfaf

• 1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..
  • Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..

kimse sana bitir demedi ki .taban geniş olduğundan dökülmez devrilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.

bünyeden bünyeye değişir tabi. sıfır stresle gidiyorsan zaten okulda dolaşıp stresi azaltma gibi tavsiyeye bakmaman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.