1-erken gidip okulu turlamak iyidir mekanda durdukça stres azalıyor. 2-şekerleri zaman ayıracı olarak kullanmıştım ben 11 ve 12 diye çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun arada farkındalık iyidir 3-stres altında iyi sonuç alanlar biraz daha su için özellikle fenciler türkçe sosyale pek zaman kalmayabiliyor . o basınçla beraber daha hızlı çözüyorsun 4-3 gulhü bir elham sınava başlarken bismillah beni rahatıyordu. tabi herkesin din kendine sen de inandığın şeylere gör bir şeyler yapabilirsin. 5-bir litrelik sular tavsiyem tabanı geniş olduğundan dökülme riski az şimdilik bu kadar aklıma gelirse editlerim dert yanmak isteyen varsa buralardayım işiniz kolay değil. şimdi çalışın üniversitede rahatsınız akadsfmasdklfsdfasdlfsdfaf
1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..
Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: hamamtellagi
1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..
kimse sana bitir demedi ki .taban geniş olduğundan dökülmez devrilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.
bünyeden bünyeye değişir tabi. sıfır stresle gidiyorsan zaten okulda dolaşıp stresi azaltma gibi tavsiyeye bakmaman lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme