1-erken gidip okulu turlamak iyidir mekanda durdukça stres azalıyor. 2-şekerleri zaman ayıracı olarak kullanmıştım ben 11 ve 12 diye çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun arada farkındalık iyidir 3-stres altında iyi sonuç alanlar biraz daha su için özellikle fenciler türkçe sosyale pek zaman kalmayabiliyor . o basınçla beraber daha hızlı çözüyorsun 4-3 gulhü bir elham sınava başlarken bismillah beni rahatıyordu. tabi herkesin din kendine sen de inandığın şeylere gör bir şeyler yapabilirsin. 5-bir litrelik sular tavsiyem tabanı geniş olduğundan dökülme riski az şimdilik bu kadar aklıma gelirse editlerim dert yanmak isteyen varsa buralardayım işiniz kolay değil. şimdi çalışın üniversitede rahatsınız akadsfmasdklfsdfasdlfsdfaf
1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..
Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: hamamtellagi
1 litrelik götürün bitirdikten sonra başka bir şey için de kullanırsınız tövbe tövbe..
kimse sana bitir demedi ki .taban geniş olduğundan dökülmez devrilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
Erken gitmeyin stresin falan azaldığı yok geçen sene 0 stresle biraz erken gittim milleti gördükçe stres tavan yaptı.
bünyeden bünyeye değişir tabi. sıfır stresle gidiyorsan zaten okulda dolaşıp stresi azaltma gibi tavsiyeye bakmaman lazım