Şimdi Ara

Sınav anında yaşadığınız komik, sinir bozucu vb. olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene de bu konuyu ben açmıştım geleneğimi devam ettireyim. Ben bu sene pek bişey yaşamadım öyle ama sınav sonunda kodlamanın üstündeki kutulara da tc noyu felan yazmak zorunda mıyım diye sordum tabii ki zorundasın dedi gözetmenin teki. Bende optik okuyucu orayı okumuyor ki ama dedi. (Bir bok bildiği yok bunun neyse bari işaretliyim dedim.) Aldım kalemi elime işaretlerken diğer yaşlı gözetmen hanım teyze ''ŞŞ NOLUYO SINAV BİTTİ BIRAK KALEMİ ALIRIM KAĞIDINI GEÇERSİZ SAYILIR'' diye bağırdı.Her neyse diğeri işaretlemeyi unutmuş yav tc'yi felan dedi de sustu. Bu kadar alakasız öğretmenler oldukça çok daha iyi anlıyorum ülkemizdeki öğretmenlerin seviyesini. Sınav sistemiyle ilgili bir fikirleri yok ve anca laf yapıyorlar.

Not: Bazı öğretmenler var eli öpülesi. Onları ayrı tutuyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Paragraf sorularının birinde "Neredesin Arkadaşım?" diye bir eserden söz ediyordu. Okudum onu, beynimin içinde yankılanmaya başladı: NEREDESİN AŞKIM, BURADAYIM AŞKIM!
  • çok afedersiniz sınavda biri gayet sesli bir şekilde gaz çıkardı herkes bi 15 saniye birbirine bakıp sınava geri döndü
  • Sinav alanina mobiletle giren bi haysiyetsiz ve sinavda ayaga kalkan bir bayan ogrenci..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav yerine varınca arabadan iner inmez kustum
  • Sınıfta kimliği yerine ehliyetiyle gelen bir çocuk vardı.Görevli hemen aileni ara , kimliğini getirsinler olmadı fotokopisini bir şekilde ulaştır dedi.
    Çocuk da gayet rahat olmadı seneye girerim dedi.
    Neyse çocuk kimliğini almaya gitti, cam kenarındaki bir kızın belirttiğine göre çocuk land roverına atlayıp uzaklaştı

Sınıftaki diğer erkekler zengin piç diye sayıklarken kızlarda mükemmel koca adayını kaçırdıklarına hayıflanıyorlardı
  • Şekeri yemeye çalışırken şekerin çöpünden çok fazla ses çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanımda oturan kadın acayip pis sigara kokjyırdu oturdu başıma ağrı girdi kokusundan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematikte kardışık sayılar kelimesini görünce gülme tuttu hafif sallayın da 'kardışık sayılar' nedir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

çok afedersiniz sınavda biri gayet sesli bir şekilde gaz çıkardı herkes bi 15 saniye birbirine bakıp sınava geri döndü

o bendim
  • Bi tane ufaklık,hocam silgi yere düşerse napıcaz dedi.Baskada bısey olmadı

• Müdür'ün öğrencilere mesaj attığı soruyu okurken baya güldüm :D Aklıma bu mesajı 10 kişiye gönderciler geldi ya. İyi oldu ama moralim yerine geldi o soru sayesinde
  • sinavdayken ezan okundu biraz sinirlendim ister istemez matta paragraf gibi soru cozuyordum cunku disarda aglayan cocuklar fenaydi bi de birinden duyduguma gore girdigi yerde kizin biri cikamadigi icin altina isemis falan umarim dogru degildir su tuvalet olayina bi çözüm bulmalari lazim

• Arkamdaki genç iki defa silgi bir defa kalem bir defa kutuyu tamamen düşürdü. Heyecandan eli ayağı titredi. Önümdeki kıza da acıdım açıkçası mideyi bozmuş sesleri bana geliyordu.

• Gittiğim okula benzer bir ad vardı. Adam yanlışlıkla benim girdiğim okula gelmiş. Son 20 dk kala sanırım. Adamlar gönderdi geri umarım girmiştir sınava.
    Bir kadının sınavı bitmiş giderken tam o sırada gözetmen sınavın ortasında hoooooop diye bağırdı kağıdı imzalayıp geri gitti kadın.
  • Gözetmenleri ilk gördüğümde asık suratlı geveze olduklarını düşündüm fakat tam tersi çıktı. Baya güler yüzlülerdi ve sınavda bir kere dahi ses yapmadılar. Sınav çıkışı herkes aynı anda merdivenlerden aşağı inmeye başlayınca gülme geldi birden de kendimi tuttum. Ağlayan bile yoktu lan. Çok aksiyonsuz geçti.
  • hocam nereui imzaliycaktik ya? ben sadece kitapcigi imzaladim. Haydaaaaa

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap 35 diyin nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

hocam nereui imzaliycaktik ya? ben sadece kitapcigi imzaladim. Haydaaaaa

optikte de imzalanacak yer vardı söylemeleri lazımdı. Ad soyad doğum tarihi baba adı izmza
  • Önümdeki çocuk ayagını sallayıp duruyordu.masa öyle bir titriyor ki sorular okunmuyor bir de benim kalemligi dusurdu pardon özür dilerim diyor sinav aninda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.